• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

Karamuk10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
58
26
3
33
9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• 20210629_123540.jpg
    20210629_123540.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 907
Yaa gerçekten mi inanamıyorum hiç. Bu sefer erken gebelik testi alıcam. Bu yaptığım testte gün içindeydi. Sanırım ilk idrarla yapılıyor. Yarın sabah uyanınca tekrar yapıcam
Canım bencede var kasıkta ağrın felan oluyor muydu

Canım bencede var kasıkta ağrın felan oluyor muydu
Şöyle soyleyeyim adetimin 11.gunu ve 12.gunu yumurtlamam oldu ilk defa okdr sancılı gecti ki. Yaklaşık 11gundur sol kasikta ve karin boslugumda sanci var zor yürüyorum. Yürürken içimde yuvarlak bisey varmista icimde yuvarlaniyormus gibi bisey oluyor. Midem yaniyor ve acayip gaz vardi onlarda yeni gecti.3gundurde goguslerimde hassasiyet var.

Yaa gerçekten mi inanamıyorum hiç. Bu sefer erken gebelik testi alıcam. Bu yaptığım testte gün içindeydi. Sanırım ilk idrarla yapılıyor. Yarın sabah uyanınca tekrar yapıcam
Bence erken gebelik testi almaniza hic gerek yok normal testte sabahki ilk idearinizda cizgiyo daha net gorursuniz bence 🙂 haber edin

9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
Maşallah Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 💛 inşaallah Rabbim banada bu duyguyu yaşatır🤲

Bence erken gebelik testi almaniza hic gerek yok normal testte sabahki ilk idearinizda cizgiyo daha net gorursuniz bence 🙂 haber edin
Bugün yaptırdım 67 cikti beta hcg hamileymişim. Ilginiz için teşekkür ederim
Masallah 🙂 gözūnüz aydin olsun saglikli gūzel vi gebelik diliyorim rabbim kavustursun
Allah razı olsun çok tesekkurler inşallah 🥰

Reglime 5 kala yaptim sizce var mı
Eki Görüntüle 2886503
Canım fotograftan çok belli olmuyor çizgi sen daha net görürsün normalde bembeyaz ise negatifmiş. Ama minicik silik bi çizgi dahi olsa umut var eger o cizgiyi gorebiliyorsan ya erken gebelik testi al ya kan tahliline git insan bekleyemiyor boyle zamanda

Back