Gebelik testi silik çizgi 4 gün kala

bigbosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
36
10
3
27
Merhabalar, bu ay yumurtlama günü ve bir gün öncesini değerlendirdik. Şu an reglime 4 gün var
iki üç gündür de kasıklarımda hafif sızı oluyor dayanamadım bugün sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım ve 15-20 dakika arasında silik çizgi oluştu. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı bilemedim 🥹 testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_2594.webp
    IMG_2594.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 198
Yani çizgi t ye yakın bir konumda galiba öyle çok aşırı hafif bişey gördüm gibi. Dayanamazsanız regle bir iki kala tekrar deneyin ama en önemlisi gecikme olursa kan verin net sonuç

Yani çizgi t ye yakın bir konumda galiba öyle çok aşırı hafif bişey gördüm gibi. Dayanamazsanız regle bir iki kala tekrar deneyin ama en önemlisi gecikme olursa kan verin net sonuç
Evet bende öyle düşünüyorum 2 gün sonra tekrar evde yaparım ona göre gecikmeyi beklerim artık. İnsan bi umut besliyor en ufak bir şeyde 🥹

Benimde adetime 5 gün var sizce ?

Eklentiler

• IMG_9689.webp
    IMG_9689.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 157
Görünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallah ☺️ bugün yaptım benimki daha belirgin artık 2 gün var adetime
Bakın burda daha da belli

Eklentiler

• IMG_9695.webp
    IMG_9695.webp
    107 KB · Görüntüleme: 127
Görünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallah ☺️ bugün yaptım benimki daha belirgin artık 2 gün var adetime
Benim adetim normalde çok sancılı gelir bir hafta önceden . Bu ay prolaktin ve inofolic kullandım acaba onun etkisi mi bilmiyorum test vermek için bence erken :( çok umutlu olmak istemiyorum

Merhabalar, bu ay yumurtlama günü ve bir gün öncesini değerlendirdik. Şu an reglime 4 gün var
iki üç gündür de kasıklarımda hafif sızı oluyor dayanamadım bugün sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım ve 15-20 dakika arasında silik çizgi oluştu. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı bilemedim 🥹 testim bu şekilde
Hayırlı olsun var gibi

Benimde adetime 2 gün var bugün comfort erken hamilelik testi yaptım testim silik çizgi çıktı. Bakar mısınız hanimlar

Eklentiler

• IMG-20250409-WA0000.webp
    IMG-20250409-WA0000.webp
    11 KB · Görüntüleme: 106
6 gün var 15 dk sonra çok çok silik çıktı ama marka preductor umutlanmsli miyimm

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 99
Back
X