- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
İdrarda hemen çıkmaz asıl, önce kanda sonra idrarda gözükür gebelikBelki gec dollenmedir kanda hemen cikmayabilir idrar testini tekrarlayn bnce baska marka olsn yine cizgi gorurseniz bidaha kan verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarda hemen çıkmaz asıl, önce kanda sonra idrarda gözükür gebelikBelki gec dollenmedir kanda hemen cikmayabilir idrar testini tekrarlayn bnce baska marka olsn yine cizgi gorurseniz bidaha kan verin
Benimki daha silikti, hayırlı olsunSelam hanımlar bugün adetim gecikeli bir hafta oldu, sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci cizgi damlatır damlatmaz silik bir şekilde çıktı kafam karıştı şimdi benim hamile olma ihtimalim var mı? Ekledim resim olarak ne sevinebildim ne üzülebildim net olmayınca cevaplarsanız sevinirimşimdiden teşekkür ederimm
Canım kan testi yaptım, sonuç negatif çıktı malesef ve adetim 10 gün geçti şuanBenimki daha silikti, hayırlı olsun ☺
Evet cok dogru söylüyorsun canımIlacı kullanmak sana kalmıs ama hormon testı yaptır sadece ben ılac falan kullanmadım suan kanamamda bıttı 6gün sürdü senınde kanaman baslar aynı adet gıbı bıter dıger adetımızı beklerız ınsALLAH güzel sonuclar alırız düsük öncedende vardı ama gercekten artık saglıgımız bozuldu hayırlısı bakalım :)
Amin inşALLAH canımEvet cok dogru söylüyorsun canım
InşAllah önümüzdeki aylar güzel haberler alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin❤
Testi ne zaman yaptınız adetınız gecikti miKızlar sizce bu testin sonucu neEki Görüntüle 2656626
Bugün yaptım testi sabah adetim bugün yarın olması gerekiyorTesti ne zaman yaptınız adetınız gecikti mi
Adetiniz geciksin tekrar yapın sızı umutlandırmak ıstemem benımde adetim gecıktı yaptım böyle cıktı ama kimyasalmıs düştü sız adetınızı bekleyın gecıkınce kan testı yapın bazen bu testlerde dogru göstermıyorBugün yaptım testi sabah adetim bugün yarın olması gerekiyor
Anlaşılmıyor ki canım. Adetin gecikti miKızlar merhaba benimde gebelik testim silik çıktı bir bakar mısınız rica etsemEki Görüntüle 2659480
Buna pek silik diyemeyizkan ver hemenSelam hanımlar bugün adetim gecikeli bir hafta oldu, sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci cizgi damlatır damlatmaz silik bir şekilde çıktı kafam karıştı şimdi benim hamile olma ihtimalim var mı? Ekledim resim olarak ne sevinebildim ne üzülebildim net olmayınca cevaplarsanız sevinirimşimdiden teşekkür ederimm