• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çıktı

Canım bu durum maalesef bir tanıdığımın başıma da geldi, testi pozitif gebelik yok, sebebi de enfeksiyon çıktı, enfensiyon vücutta bazı değerleri böyle yanıltıcı gösterebiliyomuş maalesef, baktırırsan iyi olur

Selam hanımlar bugün adetim gecikeli bir hafta oldu, sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci cizgi damlatır damlatmaz silik bir şekilde çıktı kafam karıştı şimdi benim hamile olma ihtimalim var mı? Ekledim resim olarak 👇ne sevinebildim ne üzülebildim net olmayınca cevaplarsanız sevinirim🤗şimdiden teşekkür ederimm
Benimki daha silikti, hayırlı olsun ☺️

Ilacı kullanmak sana kalmıs ama hormon testı yaptır sadece ben ılac falan kullanmadım suan kanamamda bıttı 6gün sürdü senınde kanaman baslar aynı adet gıbı bıter dıger adetımızı beklerız ınsALLAH güzel sonuclar alırız düsük öncedende vardı ama gercekten artık saglıgımız bozuldu hayırlısı bakalım :)
Evet cok dogru söylüyorsun canım
InşAllah önümüzdeki aylar güzel haberler alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin❤💕

Kızlar sizce bu testin sonucu ne
20200701_112239.jpg

Bugün yaptım testi sabah adetim bugün yarın olması gerekiyor
Adetiniz geciksin tekrar yapın sızı umutlandırmak ıstemem benımde adetim gecıktı yaptım böyle cıktı ama kimyasalmıs düştü sız adetınızı bekleyın gecıkınce kan testı yapın bazen bu testlerde dogru göstermıyor

Kızlar merhaba benimde gebelik testim silik çıktı bir bakar mısınız rica etsem
IMG-20200708-WA0006.jpeg

Selam hanımlar bugün adetim gecikeli bir hafta oldu, sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci cizgi damlatır damlatmaz silik bir şekilde çıktı kafam karıştı şimdi benim hamile olma ihtimalim var mı? Ekledim resim olarak 👇ne sevinebildim ne üzülebildim net olmayınca cevaplarsanız sevinirim🤗şimdiden teşekkür ederimm
Buna pek silik diyemeyiz😁kan ver hemen

Merhabalar ❤️ rica etsem bakabilir misiniz 5 gün geçti reglim bugün yaptım testi ve kasık ağrısı var bende sizce var mı gebelik 🙂

Eklentiler

• IMG_20200709_194910.jpg
    IMG_20200709_194910.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 41
Back