- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.412
- 28
Hayırlısı olsun3 gün daha test yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Kan verdim bugün bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun3 gün daha test yaptım hepsi silik çizgi çıktı. Kan verdim bugün bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 aylık evliyim henüz ve hemen istiyoruzAy beklemek çok zor. Ben medicalde yaptırdım ve 2.5 saatte çıktı. Sizin bekleme süreniz çokmuş.
Ne kadar süredir deniyorsunuz?
Ay resmen hamilesin.Elimde kalan son testide yapmak istedim. Umarım kan sonuçlarını aldığımda yanılmam
İnşAllah ya böyle olup da negatif sonuç alan arkadaşlar da oldugu icin tereddütteyim hala sadece Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy resmen hamilesin.
Bu baya çizgi ama. Üstelik kaset test.İnşAllah ya böyle olup da negatif sonuç alan arkadaşlar da oldugu icin tereddütteyim hala sadece Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sonuç ne oldu?Maalesef ki kan sonucum da yarın öğlen sonu çıkacakmış o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
Merhaba, kaç gün kala öğrendiniz? Üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç diyor ama emin olamadım. Biraz da pahalı gibi geldi.predictor güvenilir. ben gebeliğimi de onunla öğrendim. hem de çoğu testten daha hassas.
ben regle 4 gün kala öğrendim. ama değerim yüksekti. yani reglden 6-7 gün önce de yapsam çıkardı diye düsünüyorumMerhaba, kaç gün kala öğrendiniz? Üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç diyor ama emin olamadım. Biraz da pahalı gibi geldi.
İnternette ikilisi 280 lira gibi bir fiyata satılıyor sizce almalı mıyım? Nedense diğer erken gebelik testleri güven vermiyor gibi hissediyorumben regle 4 gün kala öğrendim. ama değerim yüksekti. yani reglden 6-7 gün önce de yapsam çıkardı diye düsünüyorum
ben hamile kalana kadar hep 4-5 kutu alıyordum bence çok zorlamayacaksa sizi alın yaniİnternette ikilisi 280 lira gibi bir fiyata satılıyor sizce almalı mıyım? Nedense diğer erken gebelik testleri güven vermiyor gibi hissediyorum
prodoctor aldım beşlisinden ama içimde bir şey dürtüp duruyordu diğerinden al diye. en iyisi alayım da gelsin bir an önceben hamile kalana kadar hep 4-5 kutu alıyordum bence çok zorlamayacaksa sizi alın yani
prodoctor burda gördüğüm kadarıyla ara sora yanlış pozitif gösterebiliyormusprodoctor aldım beşlisinden ama içimde bir şey dürtüp duruyordu diğerinden al diye. en iyisi alayım da gelsin bir an önce
yaaa gerçekten miii? ay iyi ki sormuşum size diğerinden kesin sipariş vereceğim bugünprodoctor burda gördüğüm kadarıyla ara sora yanlış pozitif gösterebiliyormus
insallah güzel sonuclar alırsınızyaaa gerçekten miii? ay iyi ki sormuşum size diğerinden kesin sipariş vereceğim bugün
inşallah çok teşekkür ederiimmminsallah güzel sonuclar alırsınız
Ben hamile kalmadım ama hala 4-5 kutu alıyorum. geçen bende silik çıkardı. Çok üzdü.ben hamile kalana kadar hep 4-5 kutu alıyordum bence çok zorlamayacaksa sizi alın yani
ayy valla mıBen hamile kalmadım ama hala 4-5 kutu alıyorum. geçen bende silik çıkardı. Çok üzdü.
Kocam bile şaşırdı. Çizgi arardık hep içinde. İlk 3 dk içinde aynı şöyle çıktı. (Oldukça silik tabii ama kuruma çizgisi olmaz predictorde) Predictordur başımızın üstünedir diyip kan verdik ve negatif.ayy valla mı
çok sasırdım valla ben de hiç olmamıştıKocam bile şaşırdı. Çizgi arardık hep içinde. İlk 3 dk içinde aynı şöyle çıktı. (Oldukça silik tabii ama kuruma çizgisi olmaz predictorde) Predictordur başımızın üstünedir diyip kan verdik ve negatif.