- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
Zaten predictore verdiğim parayla çok ciddi bir arsa alırdım. ben de çok güveniyordum ya. Gözyaşım pıtlayamadan kaldı negatifi görünce. neyse artık inşallah olur..çok sasırdım valla ben de hiç olmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten predictore verdiğim parayla çok ciddi bir arsa alırdım. ben de çok güveniyordum ya. Gözyaşım pıtlayamadan kaldı negatifi görünce. neyse artık inşallah olur..çok sasırdım valla ben de hiç olmamıştı
inşallahZaten predictore verdiğim parayla çok ciddi bir arsa alırdım. ben de çok güveniyordum ya. Gözyaşım pıtlayamadan kaldı negatifi görünce. neyse artık inşallah olur..
Sonucum 156 çıktı. Doktor %90 Hamilesin ama tekrar kan testine bakmamız lazım dedi. Bugün sabah tekrar kan verdim inşallah hayırlı haberler alırım boş gebelik kimyasal gebelik onlardan çok korkuyorumSonuç ne oldu?
Çok sevindim. Bence kimyasal gebelik için çok yüksrk bir değer. Hayırlı uğurlu olsun.Sonucum 156 çıktı. Doktor %90 Hamilesin ama tekrar kan testine bakmamız lazım dedi. Bugün sabah tekrar kan verdim inşallah hayırlı haberler alırım boş gebelik kimyasal gebelik onlardan çok korkuyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim. Bence kimyasal gebelik için çok yüksrk bir değer. Hayırlı uğurlu olsun.
Amin, benim için de dua edin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
İnşAllahh en kısa zamanda qüzel haberlerini alırızAmin, benim için de dua edin.
Benimde 59dan 493e çıkmıştı sanırım başta böyle hızlı artıyoKızlar merhaba,
Pazartesi günü 156 olan beta değerim
Perşembe günü 740 çıktı sizce bu kadar fazla artış normal mi
Doktor bişey demedi tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor böyle çok artış yaşayanınız var mı ?
Benim ogkumda da ayni test ayni şekildeydi. Sonraki gunler daha da kirmizilasiyoEki Görüntüle 3473192 Gebelik testi silik çift çizgi çıktı geçen ayda aynı şeyi oldu umutlanmak istemedim ama bu sefer hızlı bir sürede belirdi çizgi sizce var mıdır hamilelik durumu
Ama baslarda iki kat hesabıyla yukseliyo zaten. Benim oğlumda o kdar yuksekti ki belki ikiz gebelik olabilir demisti doktrKızlar merhaba,
Pazartesi günü 156 olan beta değerim
Perşembe günü 740 çıktı sizce bu kadar fazla artış normal mi
Doktor bişey demedi tekrar gel dedi ama içim içimi yiyor böyle çok artış yaşayanınız var mı ?
Sonrasında herhangi bir olumsuzlukla karşılastınız mı peki ters giden bir şeyler mi var diye kafamda hep soru işareti çünküBenimde 59dan 493e çıkmıştı sanırım başta böyle hızlı artıyo
2 kat mı yoksa %60 artış mı ? İlk gebeliğim sorularımı maruz görün lütfen hem mutlu hem stresliyim çünküAma baslarda iki kat hesabıyla yukseliyo zaten. Benim oğlumda o kdar yuksekti ki belki ikiz gebelik olabilir demisti doktr
Ben hiç hamile kalmadım ama mantığıma ve buradaki topiklere göre şunu söyleyebilirim ki önemli olan artış göstermesi2 kat mı yoksa %60 artış mı ? İlk gebeliğim sorularımı maruz görün lütfen hem mutlu hem stresliyim çünkü
Dilerim ki inşAllah sizden de birgün güzel haberler alırızBen hiç hamile kalmadım ama mantığıma ve buradaki topiklere göre şunu söyleyebilirim ki önemli olan artış göstermesi
En azından kimyasal değil.
Bence stres yapmayın hiç
İnşallah. Çok teşekkür ederim. hamilelerin duası kabul olur, olursa size yazacağım.Dilerim ki inşAllah sizden de birgün güzel haberler alırız
Teşekkür ederim
Az artması daha bir sorun içinizi ferah tutun2 kat mı yoksa %60 artış mı ? İlk gebeliğim sorularımı maruz görün lütfen hem mutlu hem stresliyim çünkü
Gecikme gününüz de mi test yapmıştınız ? Son adet tarihiniz neydi acabaİnşallah. Çok teşekkür ederim. hamilelerin duası kabul olur, olursa size yazacağım.
Ben regl olmadan 5 gün önce test yapmaya başladım. Son 2si silik çizgi çıktı. Regl olmam gereken günde 9 Eylül de kan tahlili yaptırdım.10 agustos son reglim deGecikme gününüz de mi test yapmıştınız ? Son adet tarihiniz neydi acaba
Hayırlı uğurlu olsun benimki de 15 Ağustos 19 eylülde test yapacağım ama zaman bir türlü geçmiyorBen regl olmadan 5 gün önce test yapmaya başladım. Son 2si silik çizgi çıktı. Regl olmam gereken günde 9 Eylül de kan tahlili yaptırdım.10 agustos son reglim de