• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi, şaşkınlık içindeyim

busrabusbusra

Umaykızım 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
822
928
23
27
Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20230429-WA0004.jpeg
    IMG-20230429-WA0004.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 2.934
Merhabaaa. Gebelik var gibi görünüyor. Regliniz geçmediyse biraz bekleyin derim. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah♥

Merhabaaa. Gebelik var gibi görünüyor. Regliniz geçmediyse biraz bekleyin derim. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah♥
Yok iki günüm var daha. Ay inşallah gerçekten ne hissedeceğimi de bilemiyorum. Elim ayağım dolandı birbirine 🥺🥺

İnşallah canım
Bu acilde test yapmıyoruz olayı da yeni çıktı belki önemli bir durum.bana da yapılmıyor dediler çok fazla baş ağrım vardı. İlaç kullanacağım ona göre deyip biraz gerildim . Ondan sonra baktılar zar zor. Bakmamaları çok saçma. Özelde de muayene ücreti olmadan sadece beta hcg testi 200liradan başlıyor

Bu acilde test yapmıyoruz olayı da yeni çıktı belki önemli bir durum.bana da yapılmıyor dediler çok fazla baş ağrım vardı. İlaç kullanacağım ona göre deyip biraz gerildim . Ondan sonra baktılar zar zor. Bakmamaları çok saçma. Özelde de muayene ücreti olmadan sadece beta hcg testi 200liradan başlıyor
Canım devlet hastanesi benim eve çok yakın oraya gittim, girişte ki memura beta hcg baktırmak istediğimi söylediğimde bura bakmaz dedi ama daha önce bir kere baktırdığımı söyledim. Doktora bir sorun dedi rica ettim, acilde betaya bakılmaz salı polikliniği gidin diye ters ters cevap verdi maalesef

Merhaba, evde başka kaset testiniz varsa onu da deneyebilirsiniz, ben de çok silikken öğrendim, regl zamanım gelene kadar kaset test yaptım evde bir sürü var diye gebelik varsa gün gün koyulaşıyor beta hcg artışına bağlı olarak 🧚🏻‍♀️

Kızlar merhaba,
2 gün önce buraya yine konu açmıştım, normal kaset testlerden yapmıştım ama kendimin gördüğü belki de Çk fazla bakmaktan olduğunu düşündüğüm bir hayali çizgi vardı, dün gece erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı sabahta normal kaset test yaptım yine o da hafif silik çıktı. Acile gittim hemen acilde beta hcg bakmıyoruz dediler. Erken gebelik testi prodoctor, diğeri fortune diye vir test. Yanlış gösterme durumu falan olabilir mi çok şaşkın ve heyecanlıyım salı gününü nasıl bekliycem kan için bilmiyorum
Aynen canım benimkinde 2 gündür bu şekilde çıkıyor adetime 2 gün var inşallah gebeyiz 🥰

Merhaba, evde başka kaset testiniz varsa onu da deneyebilirsiniz, ben de çok silikken öğrendim, regl zamanım gelene kadar kaset test yaptım evde bir sürü var diye gebelik varsa gün gün koyulaşıyor beta hcg artışına bağlı olarak 🧚🏻‍♀️
Canım 5 test yaptım totalde 😅😅😅 hepsinde se çıktı şimdi de tabi sağlıklı bir gebeliktir inşallah diye dua ediyorum bakalım hayırlısı :)

Kızlar merhaba,
Aynen canım benimkinde 2 gündür bu şekilde çıkıyor adetime 2 gün var inşallah gebeyiz
İnşallah canım benim inşallah
haberdar edelim birbirimizi 👍🏻🥰

Back