Test markasıyla ilgli bir bilgim yok ama bekleyip tekrar yapabilirsin yada erken test deniyebilirsinArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı ve yoğun akıntı durumu yaşıyorum. Bu gün itibariyle reglim 1 gün gecikmiş durumda. Sabah ilk idrarla rossman gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Reglim düzenlidir, belki mevsim geçişidir diyerek normalleştirmeye çalışıyorum ancak mide bulantısı, arada bir sol kasık tarafımdaki batma ve uyku hali acaba diye düşündürtüyor. Bu arada gebelik beklemiyordum bu ay yani psikolojik değil. Velhasıl bu gebelik testi yanıltıcı olabilir mi? (Kasım ayında düşükle sonuçlanan gebeliğimi adete 3 gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim.) Her gebelikte belirtiler farklı olabilir mi? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Test markasıyla ilgli bir bilgim yok ama bekleyip tekrar yapabilirsin yada erken test deniyebilirsin
Bende böyle düşünüyorum mide bulantısı için, gebelik olsa sanırım gün geçtikçe artar şiddeti değil mi? Benim genel olarak stabil ama akşam bu saatlerde artıyor. İstifra edecek gibi oluyorum. Ama bu durum devam etmiyor.Miğde bulantısı Baska sebepten dir cunku onun için daha cok erken ama akıntı hamılelık belirtisi olabilir henuz beta cok yukselmwdiği için test tespit etmemiştir bence kan verin
Gönlünce olur inşallah sonuçTekrar test yapacağım bir kaç güne regl oömamış olursam ancak elimde yine rossman var, eğer tecrübe etmiş olanlar varsa duruma göre başka markayı alabilirim.
Âmin, hepimiz için inşallah. Teşekkür ediyorumGönlünce olur inşallah sonuç
Benimde bugün itibariyle reglim 1 gün gecmis durumdaArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı ve yoğun akıntı durumu yaşıyorum. Bu gün itibariyle reglim 1 gün gecikmiş durumda. Sabah ilk idrarla rossman gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Reglim düzenlidir, belki mevsim geçişidir diyerek normalleştirmeye çalışıyorum ancak mide bulantısı, arada bir sol kasık tarafımdaki batma ve uyku hali acaba diye düşündürtüyor. Bu arada gebelik beklemiyordum bu ay yani psikolojik değil. Velhasıl bu gebelik testi yanıltıcı olabilir mi? (Kasım ayında düşükle sonuçlanan gebeliğimi adete 3 gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim.) Her gebelikte belirtiler farklı olabilir mi? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
(not: Unuttum söylemeyi bata 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu, aynı gün oldu ve bitti.)
Mecbur bekleyeceğiz artık. Bakalım ne çıkacak bir kaç gün sonraBenimde bugün itibariyle reglim 1 gün gecmis durumda16 mayista test yaptim erken testi. Negatif cikti. Hamile degilim bellide. Bendede 2 gändpr mide sisligi ve ypgun akinti var. Beyaz ve seffaf akinti
Aynwn baska sansimiz yok. Insallah bugpn olurum ya. Adetim olsun bitsin istiyorumMecbur bekleyeceğiz artık. Bakalım ne çıkacak bir kaç gün sonra
Ben eğer regl olacaksam bile Ramazan bitsin de öyle olayım istiyorum. Son günler değerli, inşallah verimli şekilde geçirebilirim. Eğer gebeysem de çifte bayramım olmuş olsun inşallahAynwn baska sansimiz yok. Insallah bugpn olurum ya. Adetim olsun bitsin istiyorum
Bende cok isterdim ciftw bayramim olsun...Ben eğer regl olacaksam bile Ramazan bitsin de öyle olayım istiyorum. Son günler değerli, inşallah verimli şekilde geçirebilirim. Eğer gebeysem de çifte bayramım olmuş olsun inşallah
Âmin sizinde inşallah. En kısa zamanda Rabbim nasib etsin. Ramazan'a olmazsa Kurban'a inşallah, o da bayramımızBende cok isterdim ciftw bayramim olsun...allah gönlüne göre versin insallah
Test yaptın mı canımArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 haftadır mide bulantısı ve yoğun akıntı durumu yaşıyorum. Bu gün itibariyle reglim 1 gün gecikmiş durumda. Sabah ilk idrarla rossman gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Reglim düzenlidir, belki mevsim geçişidir diyerek normalleştirmeye çalışıyorum ancak mide bulantısı, arada bir sol kasık tarafımdaki batma ve uyku hali acaba diye düşündürtüyor. Bu arada gebelik beklemiyordum bu ay yani psikolojik değil. Velhasıl bu gebelik testi yanıltıcı olabilir mi? (Kasım ayında düşükle sonuçlanan gebeliğimi adete 3 gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim.) Her gebelikte belirtiler farklı olabilir mi? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
(not: Unuttum söylemeyi bata 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu, aynı gün oldu ve bitti.)
Yaptım, negatif çıktı ve aynı gün regl oldum. Çok garip bir süreçti ama şükür ki neticelendi.Test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?