- 19 Aralık 2020
- 11
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Edaecrincan_
-
Var gibi canım pazartesi kan ver
Yarın sabah tekrar test yapayım İnsallah hayırlısıyla vardırVar gibi canım pazartesi kan ver
İnşAllah ama var gibiYarın sabah tekrar test yapayım İnsallah hayırlısıyla vardırşuan çok açık pembe lekelenme oluyor ara ara umarım yerleşmedir :)
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeBenide heyecanlandirdin iyice
Bugünki daha belirgin gibi kızlaar ne dersinizİnşAllah ama var gibi
Bence var ama yeni olabilir yarın kan ver canımBugünki daha belirgin gibi kızlaar ne dersiniz
İki gün önce yaptığınız testi tekrar atarmisiniz sanki bu biraz daha koyu gibi amaen iyisi kan testiBugünki daha belirgin gibi kızlaar ne dersiniz
Silik çizgi göremiyorumbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Şöyle yapsam daha anlaşılır olur ikisi birİki gün önce yaptığınız testi tekrar atarmisiniz sanki bu biraz daha koyu gibi amaen iyisi kan testi
HamilesinizŞöyle yapsam daha anlaşılır olur ikisi bir
Yarin kan testi yaptırırsınızŞöyle yapsam daha anlaşılır olur ikisi bir
İnsallah bakalım hayırlı haberler alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin İnsallah:)Yarin kan testi yaptırırsınız
İnşallah ama benim ümidim kalmadı artık negatif görmeye alıştımİnsallah bakalım hayırlı haberler alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin İnsallah:)
Biraz daha sabır herşeyin bir zamanı var biliyorsunuz. Çalışmalara devam nasip olana kadarİnşallah ama benim ümidim kalmadı artık negatif görmeye alıştım
Çok erkenAdete 10 gün var erken gebelik testinde cıkarmı sizce ??
Bnce biran önce kan ver var gibiŞöyle yapsam daha anlaşılır olur ikisi bir
Bnce biran önce kan ver var gibi
Bugün kan vereceğim, İnsallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinVar gibi diyorum çünkü benim tüp bebekti ve pozitif çıktı. Ama kimyasal oldu ondan öyle diyoru umitlendirmek istemiyorum ama inşallah vardıryarın test verin bnce
İnşallah vardırBugün kan vereceğim, İnsallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Çok teşekkür ederim rabbim isdeyen herkese nasip etsin ,seninde var canım belli baya hamilesin inşallah rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin benim daha göremedim ulturasonda yarın randevum var bakalım gorunecekmiSelam kızlar
Benimde 3 gün gecikme üzerine yaptığım testim hayalet silik bir çizgi var. Bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olur musunuz Elffath testimiz aynı gibi sen hamileymişsin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın İnsallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?