- 10 Eylül 2020
- 49
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi Edaecrincan_
-
Kuzum bence bekle 5 gün daha evde test yap adet olmazsan git kan verKızlar merhaba benimde adetim 5. Gününde gecikmesinin yani perşembe günü kan verdim 0.18 çıktı hiç adet belirtim yok adet sancısı gibi olmayan sağ ve solda farklı zamanlarda gelen kasık krampı ve batması yaşıyorum midem sabahları bulanıyor belim ve sırtım akşamdan beri çok ağrıyor yarın rahim mr ına giricem sizce gebelik varmıdır daha önce böyle bir durum yaşayan varmı acaba lütfen yardım edermisiniz
Bugün mr çekilicemKuzum bence bekle 5 gün daha evde test yap adet olmazsan git kan ver
Evet galiba ama nekadar sağlıklı bilmiyorum bugün hastane gittim beta HCG 770 çıktı karından goremedi doktorMerhaba canım sonuç noldu hamile misin
Hayır kuzum 3 gün sonra yapicam 10 gün geçsin bklyrm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağınaYine silik çizgi pazartesi tekrarliycam
Vardır inşallah ümidini kesmeInşallah vardır da
Valla canım ben bu cubuk testlerden hiç bişey anlamıyorum ne desem yalan olurKızlar sizce var mı yoksa ben mi görüyorum sadece ikinci çizgiyi
Bn goremedim bunda birdaha teset yaptınız miKızlar sizce var mı yoksa ben mi görüyorum sadece ikinci çizgiyi
Selam kızlarKizlar merhaba bakarmisiniz gebelik varmı sanki silik bişey goruyom ama emin değilim
Var gibi canım pazartesi kan verSelam kızlar
Benimde 3 gün gecikme üzerine yaptığım testim hayalet silik bir çizgi var. Bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olur musunuz Elffath testimiz aynı gibi sen hamileymişsin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın İnsallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
Bence gebelikMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Yarın sabah yine yapayımBence gebelik
Benide heyecanlandirdin iyiceYarın sabah yine yapayım
Napim yarın bide bakayımBenide heyecanlandirdin iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?