- 19 Aralık 2020
- 11
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Edaecrincan_
-
Amin İnsallah betahcg 47 çıktı :) sağlıklı bir dönem geçiririz İnsallah Allahın izniyleÇok teşekkür ederim rabbim isdeyen herkese nasip etsin ,seninde var canım belli baya hamilesin inşallah rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin benim daha göremedim ulturasonda yarın randevum var bakalım gorunecekmi
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaAmin İnsallah betahcg 47 çıktı :) sağlıklı bir dönem geçiririz İnsallah Allahın izniyle
Korkma canım rabbim isterse herşey olur sen yat ayaklarini yukarı kardır dinlen ağır iş yapma doktor iyisini bilir ama için rahat etmesiyle başka doktora gözlük istersenArkadaşlar doktora gittim Altan muayene etti kese asagidaymiş ve sınırları duzensizmis düşük tehlikesi varmış pregestoron isdedim vermedi çok korkuyorum
Merhaba sanırım kimyasal oluyor ciddi kanamam başladı yine de hcg takibi yapıyoruz.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaacaba kaçıncı gündü
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimize hayırlısını nasip etsin İnsallah , kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınHakkınızda hayırlısı olsun keşke sağlıkla alabilseydiniz kucağınıza ama inşallah sağlığınız yerinde olsun
Adetin geçmiş miydi kaç gün kala yaptırdın kan testiniÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimize hayırlısını nasip etsin İnsallah , kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
5 gün geçmişti canımAdetin geçmiş miydi kaç gün kala yaptırdın kan testini
Canım çok geçmiş olsun5 gün geçmişti canım
Bahsettiğiniz predictor test miBence hamilesiniz bu testten bende cok kullandım hiç gölge dahi cıkmıyodu kurudugunda bile
Days comfortBahsettiğiniz predictor test mi
Ben size testimi atsam test yaptım çok zor gözüken çizgi var gibi elime alıp bakınca daha beşli gözüküyor resimdekinden ama diyorlar ki predictor early testte kendi çizgisi çıkıyor diyeDays comfort
Hemen cıktıysa var cnmBen size testimi atsam test yaptım çok zor gözüken çizgi var gibi elime alıp bakınca daha beşli gözüküyor resimdekinden ama diyorlar ki predictor early testte kendi çizgisi çıkıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?