- Konu Sahibi Edaecrincan_
Çok teşekkür ederim ama şuan sevinemiyorum yaaa düşük gibi geldi banaTebrik ederim gebesin sen yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ama şuan sevinemiyorum yaaa düşük gibi geldi banaTebrik ederim gebesin sen yaaaaa
Hiç bilmiyorum haftaya yine tahlil yaptircam çıkar ne olduguGeç döllenme olabilirmi
Benimde 4 tane yaptım silikti ama daha adet olmadım yinede ümit baglamamak lazım sonrası hüsran oluyorKuzum sen kesin hamielsin de burda platformda araştırdım çok kişi idrarda 3 pozitif le kan verip kan negatif cıkmış sonradan yükselmiş ya heyecanlandım yine 4 test yaptım hepsi mi ya hepsi mi yalan
Bende birşey sorucam.kizlar kafayı yicem.ben kordonlarımı kapattım tehlike var diye bu ay adet 5 gün geçti migde bulantısi baş dönmesi bas agrisi vardı kasik agrisi test yaptım biri silik çıktı sonraki gün kanama oldu 2 gun sürdü ama aynı adet gibi sonraki 3 gün kahve rengi az az geldi şuan gene kasik ağrım karin ağrım.var acaba hamile olabilirmiyim sizden cevp bekliyorumBence hamilesiniz bu testten bende cok kullandım hiç gölge dahi cıkmıyodu kurudugunda bile
Bi test daha yap canımBende birşey sorucam.kizlar kafayı yicem.ben kordonlarımı kapattım tehlike var diye bu ay adet 5 gün geçti migde bulantısi baş dönmesi bas agrisi vardı kasik agrisi test yaptım biri silik çıktı sonraki gün kanama oldu 2 gun sürdü ama aynı adet gibi sonraki 3 gün kahve rengi az az geldi şuan gene kasik ağrım karin ağrım.var acaba hamile olabilirmiyim sizden cevp bekliyorum
Tekrar test yaptınmi senin sonucu merak ediyorumValla beklemedeyim araştırıp duruyorum salamıyorum bi türlü bana folik asit verdi doktor umarım onunla gebe kalirim
Ben bugün yine kan verdim yarın çıkar sonuç bakalım beta HCG değeri normalmi gecen sefer düşük geldi cunkuHayır kuzum 3 gün sonra yapicam 10 gün geçsin bklyrm
Nasıl bir kanamanız oldu renk ve miktar ? Ben erken gebelik testi yaptım positifti hatta konu bile açmıştım yarın kan testi verecektim ama daha demin peçete kan gördüm ..Kuzum ben 19 kasımda 2 gün az kanama gördüm son 19 ekimde adet gördüm
Az önce çıktı sonuç 313 çıktı sonucumKız yükselir arkadaşının 20 cıktı yukseldi
Merhaba canım sonuç noldu hamile misinGittim kan verdim bugün sağlık ocağına kesin sonuç çıkar öğlen sonu bakarım internetten biyandan korkuyorum biryandan çok heycanliyim
Benim durum çok degsik bu ay adet oldum ama olmadan önce bütün belirtiler vardı neyse adet olunca dedim demekki belirti bı ise yaramadı ama adetim aşırı derecede ağrılı geçti kasık ağrım dan duramadim adetim dört gün sürdü normalde 7 Ci gün tamemen biter ve adet kanamam öle çok canlı kırmızı değildi sonra burda bakinirken adetkende hamile olanlar varmış baya baya yazan olmuş dün test yaptım ama yaptığım da heryer kırmızı oldu dedim gene yok boşver dedim koydum bı yere unuttum bugün öle gözüme çarptı baktım silik çıkmış şaşırdım ama ne zman sonra silik oldu onu bilmiorumki belki üç dört saat sonra onu tam bilmiorum bugün yaptım oda gölge gibi ama belkide ben öle gormek istediğim içindir öle görünüyodur baya uzun oldu ama hala hafif hafif kasık ağrım var çözemedim bu stres bu olaylar oyyy anam oyyyKuzum sen kesin hamielsin de burda platformda araştırdım çok kişi idrarda 3 pozitif le kan verip kan negatif cıkmış sonradan yükselmiş ya heyecanlandım yine 4 test yaptım hepsi mi ya hepsi mi yalan
Bilgisi olan varmı bu durum hakkındaBenim durum çok degsik bu ay adet oldum ama olmadan önce bütün belirtiler vardı neyse adet olunca dedim demekki belirti bı ise yaramadı ama adetim aşırı derecede ağrılı geçti kasık ağrım dan duramadim adetim dört gün sürdü normalde 7 Ci gün tamemen biter ve adet kanamam öle çok canlı kırmızı değildi sonra burda bakinirken adetkende hamile olanlar varmış baya baya yazan olmuş dün test yaptım ama yaptığım da heryer kırmızı oldu dedim gene yok boşver dedim koydum bı yere unuttum bugün öle gözüme çarptı baktım silik çıkmış şaşırdım ama ne zman sonra silik oldu onu bilmiorumki belki üç dört saat sonra onu tam bilmiorum bugün yaptım oda gölge gibi ama belkide ben öle gormek istediğim içindir öle görünüyodur baya uzun oldu ama hala hafif hafif kasık ağrım var çözemedim bu stres bu olaylar oyyy anam oyyy