• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi resimlii

Kizlar adet günümde sadece 2 gün sürecek bi kanamam oldu normalde 4 gün ve yoğun kanamam olur bu ay yoğun değil çok az ve 2 gün kanamam sürdü sonra akıntı şeklinde geldi kesildi ve erken gebelik testi aldım prodoctor yaptım çok silik resimde belli olmayan ama bizim gördüğümüz çizgi var kaset test yaptım onda çıkmadı acaba varmı yokmu prodoctor e c çizgisiyle birlikte t de silik çizgi cıktı acaba yaniliyomuyuz varmı sizde kan vereyimmi yoksa bi kaç gün bekleyimmi ve prodoctor testi ortadan ikiye kestim ikisindede var çok heycanliyimmmm böyle yasayan oldu mu daha önce
bende femara kullandımda bu ay adetim henüz geçmiş değil bugün adeet günümdü hala olmadım ama adet sansıcı gibi sancı çekiyorum ara ara geliyor gidiyor.akıntım geldi peçeteyede pembe sümüksü ama sökülmedi hala sizin akıntınızda bunun gibimiydi acaba

Valla ben kullanmadım kuzum ilaç falan dur sağlık ocağı arasın bakim bi beni ne dicek yok dicek de zaten tsh çok yükselmiş benim

Benimki kaset test ,erken test değil 1 saate cikaxak test dünden beri çıkmadı ne biçim iştir bu sadece beta HCG verdim baka testinde yok demekki versem 1 haftayı bulucak, sitrese girdim yaaa moralim bozuldu kendimi depresyonda hissediyorum

Back