- 10 Eylül 2020
- 49
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi Edaecrincan_
Aminn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende femara kullandımda bu ay adetim henüz geçmiş değil bugün adeet günümdü hala olmadım ama adet sansıcı gibi sancı çekiyorum ara ara geliyor gidiyor.akıntım geldi peçeteyede pembe sümüksü ama sökülmedi hala sizin akıntınızda bunun gibimiydi acabaKizlar adet günümde sadece 2 gün sürecek bi kanamam oldu normalde 4 gün ve yoğun kanamam olur bu ay yoğun değil çok az ve 2 gün kanamam sürdü sonra akıntı şeklinde geldi kesildi ve erken gebelik testi aldım prodoctor yaptım çok silik resimde belli olmayan ama bizim gördüğümüz çizgi var kaset test yaptım onda çıkmadı acaba varmı yokmu prodoctor e c çizgisiyle birlikte t de silik çizgi cıktı acaba yaniliyomuyuz varmı sizde kan vereyimmi yoksa bi kaç gün bekleyimmi ve prodoctor testi ortadan ikiye kestim ikisindede var çok heycanliyimmmm böyle yasayan oldu mu daha önce
Klomen beta HCG yükselmiş olabilirmi onunkullandik diye böle bişey olabilirmi büyük ihtimal bende degilimBenim 0.5 yani yok sanırım o dört testte mi yalan abi ya deliricem.....
Çok moralim bozuldu yaaa kullandığımız bir ilaç yapmış olabilirni niye böle olduki sinirim bozulduOff deliricem artık gerçekten ya 4 tane test hepsi mi yalan ya hepsi mi bidaha inanmayacam
Ben aradım sağlık ocağıni benim sonuçlar çıkmamış dahaValla ben kullanmadım kuzum ilaç falan dur sağlık ocağı arasın bakim bi beni ne dicek yok dicek de zaten tsh çok yükselmiş benim
Bence bir daha erken gebelik testi yapmayin. Cok fazla hatali pozitif veriyor. Kaset test yapin en iyisi o. Adi da ambalaji da kalitesiz baksaniza prodoctor.Cikinca haber et kuzu
Aminn insallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder olmayan isdeyen bütün kardeşlerimize nasip etsinHamilesinnnnnnnn TEBEIKLEE KUZUM BANA DA RABBIM NASIP ETSIN
Geç döllenme olabilirmiSon adet tarihine göre 4 +4 diyo ama beta HCG 66 yani 3 hafta yakın diyo niye böle olduki