- Konu Sahibi Edaecrincan_
-
Ankara benim barkot elimde girdim baktım çıkmamış bekliyorum heycanlaCoktan cıkmıstır tahlil sonucunun bankodu elinizde varsa internetten gözükğr e nabızda gözükmez Sağlık ocagının tahlili boşuna beklemeyin.hangi ilseniz o ilin örnek’hatay saglık merzeki tahlil sonucu yazın çıkar
Sağlık ocagı sayfasından baktınız degilmiAnkara benim barkot elimde girdim baktım çıkmamış bekliyorum heycanla
Hayır Ankara Halk sağlığı merkezi laboratuvara baktimSağlık ocagı sayfasından baktınız degilmi
Şaşırdım cıkmamış olmasınaHayır Ankara Halk sağlığı merkezi laboratuvara baktim
Ebeyi bile aradım doktor kendi baktı çıkmamış dedi ,bekliyoruz ya zaman gecmiyor ebe yarın 10 gibi ara çıkar dediŞaşırdım cıkmamış olmasına
Aynen bekliyorum sabırsızlıkla normalde 1 saate cikicak sonuç yaaaaE nabiza girmişler ama sonuçlar girilmemiş yaa deliricem yaaa
Evet benimde silik çizgi 1 kasim adet tarihim 7 Kasım'da bitti 4 günü klomene başladım 5 gün içtim çok heycanliyim yaaa korkuyorumda amaSende de silik çizgi cıktı dime ben 4 tane yaptım hepsi silik cikti valla
4 tane yapıp silik çıktıysa sen kesin hamilesinSende de silik çizgi cıktı dime ben 4 tane yaptım hepsi silik cikti valla
Benim 17 aylık oğlum var bideBende 4 silik çizgi var allahim nasip etsin inşallah paylaşalım beraber benim 4 testte gizle görülen bi çizgi değil ya resmen ışık altında bakıp görüyorum resmen siliginde sıligi allahim insalllaahhhhhh
Ciddimisin aynı durumdayız desene ben geç bile kalmışım sen erken davranışınBenimde 15 aylik kızım var
Gebelik testinin resmi varsa atarmisinBenimde 15 aylik kızım var
Yerleşme kanaması olabilirmiKuzum ben 19 kasımda 2 gün az kanama gördüm son 19 ekimde adet gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?