- 10 Eylül 2020
- 49
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi Edaecrincan_
-
Eğer anlattığınız gibiyse gebelik olabilir. Yani idrarla beraber belirdiyse pozitif olma ihtimali yüksek , varsa kanda çıkar zaten bir kan testi yaptırınIdrari damlattim c çizgisi çıkarken t çizgisi de hafif belirdi inşallah teşekkür ederi.
Bence hamilesiniz bu testten bende cok kullandım hiç gölge dahi cıkmıyodu kurudugunda bileIdrari damlattim c çizgisi çıkarken t çizgisi de hafif belirdi inşallah teşekkür ederi.
Belirtiniz varmıydı acabaInşallah kuzum yarın bitane daha alıp yapicam onda da çıkarsa var demektir sonra kan veririm
Var :)Kizlar merhaba bakarmisiniz gebelik varmı sanki silik bişey goruyom ama emin değilim
Ayy bene3 kan verdim bekliyorum e nabizdan bakcam hadi inşallah bugün verdim kanGittim kan verdim bugün sağlık ocağına kesin sonuç çıkar öğlen sonu bakarım internetten biyandan korkuyorum biryandan çok heycanliyim
Bende ayni şekilde e nabiza hemen düşuyormu ,ben barkot numarasından girmeye çalışıyorum hata veriyo sürekli ,dün gittim sağlık ocağına almadı beni geri yolladı neymissss 3 gün geçtiyse test yapılmazmis erken mis sinir etti beni bide kovit çıkmış sağlık ocağında, geri döndüm test aldım yaptım silik çizgi ,ne yoruyonuz beni ,mecbur bugün başka doktora gittimAyy bene3 kan verdim bekliyorum e nabizdan bakcam hadi inşallah bugün verdim kan
Ben sağlık odağında verdim kuzum valla e nabiza dusuyorumu bende de soru işareti oBende ayni şekilde e nabiza hemen düşuyormu ,ben barkot numarasından girmeye çalışıyorum hata veriyo sürekli ,dün gittim sağlık ocağına almadı beni geri yolladı neymissss 3 gün geçtiyse test yapılmazmis erken mis sinir etti beni bide kovit çıkmış sağlık ocağında, geri döndüm test aldım yaptım silik çizgi ,ne yoruyonuz beni ,mecbur bugün başka doktora gittim
Ben sağlık odağında verdim kuzum valla e nabiza dusuyorumu bende de soru işareti o
Coktan cıkmıstır tahlil sonucunun bankodu elinizde varsa internetten gözükğr e nabızda gözükmez Sağlık ocagının tahlili boşuna beklemeyin.hangi ilseniz o ilin örnek’hatay saglık merzeki tahlil sonucu yazın çıkarBen sağlık odağında verdim kuzum valla e nabiza dusuyorumu bende de soru işareti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?