Gebelik testi resimlii

Edaecrincan_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
49
13
3
24
Kizlar adet günümde sadece 2 gün sürecek bi kanamam oldu normalde 4 gün ve yoğun kanamam olur bu ay yoğun değil çok az ve 2 gün kanamam sürdü sonra akıntı şeklinde geldi kesildi ve erken gebelik testi aldım prodoctor yaptım çok silik resimde belli olmayan ama bizim gördüğümüz çizgi var kaset test yaptım onda çıkmadı acaba varmı yokmu prodoctor e c çizgisiyle birlikte t de silik çizgi cıktı acaba yaniliyomuyuz varmı sizde kan vereyimmi yoksa bi kaç gün bekleyimmi ve prodoctor testi ortadan ikiye kestim ikisindede var çok heycanliyimmmm böyle yasayan oldu mu daha önce

Eklentiler

• 20201129_132157.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 1.311
  • IMG_20201128_172121_639.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 1.212
Canım geç döllenme olabilir bir kaç gün sonra tekrarla istersen hafif pembelik var gibi ama kuruma çizgisi olabilir. Bir kaç gün sonra daha net belli olur

Idrari damlattim c çizgisi çıkarken t çizgisi de hafif belirdi inşallah teşekkür ederi.
Eğer anlattığınız gibiyse gebelik olabilir. Yani idrarla beraber belirdiyse pozitif olma ihtimali yüksek , varsa kanda çıkar zaten bir kan testi yaptırın

Ne kadar gecikmen oldu bşy görünmüyo ama koyulaşma takip et bnce önce

Yani çok silik var gibi gönlünüze göre olur insallah

Valla kuzum ben 2 gün kanama gördüm adet kanamasından az ve sürekli midem kalkıp mide suyum ağzına geliyo bitek bu su an bakalım umarım piskolojik degildir

Gittim kan verdim bugün sağlık ocağına kesin sonuç çıkar öğlen sonu bakarım internetten biyandan korkuyorum biryandan çok heycanliyim

Ayy bene3 kan verdim bekliyorum e nabizdan bakcam hadi inşallah bugün verdim kan
Bende ayni şekilde e nabiza hemen düşuyormu ,ben barkot numarasından girmeye çalışıyorum hata veriyo sürekli ,dün gittim sağlık ocağına almadı beni geri yolladı neymissss 3 gün geçtiyse test yapılmazmis erken mis sinir etti beni bide kovit çıkmış sağlık ocağında, geri döndüm test aldım yaptım silik çizgi ,ne yoruyonuz beni ,mecbur bugün başka doktora gittim

Ben sağlık odağında verdim kuzum valla e nabiza dusuyorumu bende de soru işareti o

Ben sağlık odağında verdim kuzum valla e nabiza dusuyorumu bende de soru işareti o
Coktan cıkmıstır tahlil sonucunun bankodu elinizde varsa internetten gözükğr e nabızda gözükmez Sağlık ocagının tahlili boşuna beklemeyin.hangi ilseniz o ilin örnek’hatay saglık merzeki tahlil sonucu yazın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…