Gebelik testi pozitif mi

çok teşekkürlerr umarım öyledir çok heycanlı :)

Gölge varda kendi çizgisi mi acaba pembe olmayınca emin de olamadım, şiştim
Bende hiç böyle çıkmadı anam ya, en son işte uzaylı efektliyle arkadaşlardan biri gördü gibi oldu ama efekt üstüne efekt yapınca pikseller ortaya çıktı muhtemelen hiç gözle görülür böyle bi çizgi olmadı bende. Hadi inşallah

Ben de arada bi efekt filan yapıp gözümü dinlendiriyorum az da pembe katabilsem içine tam istediğimiz gibi olacaktı ya neysee

Eklentiler

• 9E93C472-9B0E-47D8-9A8A-2E8F169765F9.jpeg
    442,9 KB · Görüntüleme: 80
  • D78070BB-A8FB-4279-A8BA-5065D788CE75.jpeg
    388,3 KB · Görüntüleme: 72
Hadi inşallah geç döllenme falandır da belirginleşir git gide, kan tahlili yaptıracak mısın
bugün adet olurum en geç yarın , ama olaki olmazsam pazartesi yaptırırım inşallah, hem de bi referans olmuş olur bize de bu karartıya güven olur muymuş olmaz mıymış

Bugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğim biraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef

Bugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğim biraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef
durum nedir acaba kan falan verdiniz mi bende bugun test yaptım adet günüm ama olmadım henüz negatif cıktı sonradan döner mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…