çok teşekkürlerr umarım öyledir çok heycanlı :)Yani pco var belki kullandığın ilaçla yumurtan çatladı. Zaten kan testin negatifmiş iki hafta önce bu birazda bebek yeni oluşmuş demek oluyor. İki günde en az 2ye katlanmış olması gerekiyor. Hayırlı olsun
Tam o pozisyondayım bugünValla ben ışığa tutup uzaylı efekti verip bakıyodum çizgi var mı diye
Ay var sanki gölge görünüyor bundaTam o pozisyondayım bugün
Gölge varda kendi çizgisi mi acaba pembe olmayınca emin de olamadım, şiştimAy var sanki gölge görünüyor bunda
Bende hiç böyle çıkmadı anam ya, en son işte uzaylı efektliyle arkadaşlardan biri gördü gibi oldu ama efekt üstüne efekt yapınca pikseller ortaya çıktı muhtemelenGölge varda kendi çizgisi mi acaba pembe olmayınca emin de olamadım, şiştim
Ben de arada bi efekt filan yapıp gözümü dinlendiriyorumBende hiç böyle çıkmadı anam ya, en son işte uzaylı efektliyle arkadaşlardan biri gördü gibi oldu ama efekt üstüne efekt yapınca pikseller ortaya çıktı muhtemelenhiç gözle görülür böyle bi çizgi olmadı bende. Hadi inşallah
Gecikti mi adetinBen de arada bi efekt filan yapıp gözümü dinlendiriyorumaz da pembe katabilsem içine tam istediğimiz gibi olacaktı ya neysee
Bugün beklenen tarih …Gecikti mi adetin
Hadi inşallah geç döllenme falandır da belirginleşir git gide, kan tahlili yaptıracak mısınBugün beklenen tarih …
bugün adet olurum en geç yarın , ama olaki olmazsam pazartesi yaptırırım inşallah, hem de bi referans olmuş olur bize de bu karartıya güven olur muymuş olmaz mıymışHadi inşallah geç döllenme falandır da belirginleşir git gide, kan tahlili yaptıracak mısın
tebrik ederin ne kadar güzel bir haber ♥♥Bugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğimbiraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef
durum nedir acaba kan falan verdiniz mi bende bugun test yaptım adet günüm ama olmadım henüz negatif cıktı sonradan döner mi acabaBugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğimbiraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef
cumartesi kontrole gideceğim bidaha test istemedi doktor bence bikaç gün bekleyip tekrar deneyebilirsindurum nedir acaba kan falan verdiniz mi bende bugun test yaptım adet günüm ama olmadım henüz negatif cıktı sonradan döner mi acaba
adet oldum bu ay umarım cift cizgi görürüm ve görürüz :)cumartesi kontrole gideceğim bidaha test istemedi doktor bence bikaç gün bekleyip tekrar deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?