çok teşekkürlerr umarım öyledir çok heycanlı :)Yani pco var belki kullandığın ilaçla yumurtan çatladı. Zaten kan testin negatifmiş iki hafta önce bu birazda bebek yeni oluşmuş demek oluyor. İki günde en az 2ye katlanmış olması gerekiyor. Hayırlı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi pozitif mi
- Konu Sahibi yasaam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Tam o pozisyondayım bugünValla ben ışığa tutup uzaylı efekti verip bakıyodum çizgi var mı diye
Eklentiler
- 12 Temmuz 2022
- 24.876
- 3
- 89.194
- 528
Ay var sanki gölge görünüyor bundaTam o pozisyondayım bugün
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Gölge varda kendi çizgisi mi acaba pembe olmayınca emin de olamadım, şiştimAy var sanki gölge görünüyor bunda
- 28 Ekim 2022
- 6.767
- 17.253
- 178
- 28
- 12 Temmuz 2022
- 24.876
- 3
- 89.194
- 528
Bende hiç böyle çıkmadı anam ya, en son işte uzaylı efektliyle arkadaşlardan biri gördü gibi oldu ama efekt üstüne efekt yapınca pikseller ortaya çıktı muhtemelen hiç gözle görülür böyle bi çizgi olmadı bende. Hadi inşallahGölge varda kendi çizgisi mi acaba pembe olmayınca emin de olamadım, şiştim
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Ben de arada bi efekt filan yapıp gözümü dinlendiriyorum az da pembe katabilsem içine tam istediğimiz gibi olacaktı ya neyseeBende hiç böyle çıkmadı anam ya, en son işte uzaylı efektliyle arkadaşlardan biri gördü gibi oldu ama efekt üstüne efekt yapınca pikseller ortaya çıktı muhtemelen hiç gözle görülür böyle bi çizgi olmadı bende. Hadi inşallah
Eklentiler
- 12 Temmuz 2022
- 24.876
- 3
- 89.194
- 528
Gecikti mi adetinBen de arada bi efekt filan yapıp gözümü dinlendiriyorum az da pembe katabilsem içine tam istediğimiz gibi olacaktı ya neysee
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Bugün beklenen tarih …Gecikti mi adetin
- 12 Temmuz 2022
- 24.876
- 3
- 89.194
- 528
Hadi inşallah geç döllenme falandır da belirginleşir git gide, kan tahlili yaptıracak mısınBugün beklenen tarih …
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
bugün adet olurum en geç yarın , ama olaki olmazsam pazartesi yaptırırım inşallah, hem de bi referans olmuş olur bize de bu karartıya güven olur muymuş olmaz mıymışHadi inşallah geç döllenme falandır da belirginleşir git gide, kan tahlili yaptıracak mısın
- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
- 8
tebrik ederin ne kadar güzel bir haber ♥♥Bugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğim biraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef
- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
- 8
durum nedir acaba kan falan verdiniz mi bende bugun test yaptım adet günüm ama olmadım henüz negatif cıktı sonradan döner mi acabaBugün yeniden test yaptırdım 100 çıktı çok şükür hamileyim önümüzdeki hafta kontrole gideceğim biraz rahatladım evhamlı bir yapım var herşeyden şüphe ediyorum maalesef
cumartesi kontrole gideceğim bidaha test istemedi doktor bence bikaç gün bekleyip tekrar deneyebilirsindurum nedir acaba kan falan verdiniz mi bende bugun test yaptım adet günüm ama olmadım henüz negatif cıktı sonradan döner mi acaba
- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
- 8
adet oldum bu ay umarım cift cizgi görürüm ve görürüz :)cumartesi kontrole gideceğim bidaha test istemedi doktor bence bikaç gün bekleyip tekrar deneyebilirsin