• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi pozitif mi

yasaam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
2
0
1
34
Merhaba gebelik testi bu sonuçlar pozitif mi acaba emin olamadım 2.cizgi silik gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG20231016124233.jpg
    IMG20231016124233.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 390
  • IMG20231016091022.jpg
    IMG20231016091022.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 364
Arkadaşlar ayın 11 de pik gördüm beklenen adet günüm 26sı nezaman test yapmalıyım ?

Arkadaşlar ayın 11 de pik gördüm beklenen adet günüm 26sı nezaman test yapmalıyım ?
26'sında :)) erken çıkanlar da var ama bat günü çıkan çok daha fazla kişi var, erken yapıp negatifi görüp canınızı sıkmayın hiç. Ama ovülasyondan 12 gün sonra başlayabilirsiniz yine de

ya ben çok saçma şeyler yaşıyorum en son adet başlangıcım 52 gün önce 14 gün önce de adetim gecikince test yaptım hem kanda hem idrarda negatif çıktı doktorumda gebe değilsin Duphastona başla dedi normalde ilaç bittikten birkaç gün sonra regl olmam gerekiyor polikistik overım olduğu için kullanıyordum bu ilacı bikaç gün geçti adet olacakmışım gibi hissediyorum bir kaç gündür ama olmayınca test yaptım tekrar böyle çıktı hamile miyim sizce 14 gün önce çıkmaz mıydı ama olsam çok kafam karıştı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-19 at 10.36.47.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-19 at 10.36.47.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 288
ya ben çok saçma şeyler yaşıyorum en son adet başlangıcım 52 gün önce 14 gün önce de adetim gecikince test yaptım hem kanda hem idrarda negatif çıktı doktorumda gebe değilsin Duphastona başla dedi normalde ilaç bittikten birkaç gün sonra regl olmam gerekiyor polikistik overım olduğu için kullanıyordum bu ilacı bikaç gün geçti adet olacakmışım gibi hissediyorum bir kaç gündür ama olmayınca test yaptım tekrar böyle çıktı hamile miyim sizce 14 gün önce çıkmaz mıydı ama olsam çok kafam karıştı
Gidip kan verin net olarak orada sonucu görebilirsiniz, özel hastanelerde kısa sürede çıkıyor zaten.

Canım bu testin hiç yalancı çizgi çıkarttıgını görmedim sana şöyle söyliyim ben de pkoluyum 2 ay adet görmedim onun üstüne hamile kalmısım hani insan diyo yumurtlama olmadı adet düzenli değil nasıl kaldım diye şaşırıyorum belki sen kan testinden sonra hamile kaldın bence kan testi ver inan pkoda vücud okadar değişik çalışıyoki suan 4. Ayımızı bitirdik hala nasıl hamileyim şaşırıyorum

Merhaba bende geçen ay kimyasal geçirdim bu aygecikme olmasi normal diye bekliyordum test yaptim 9. Gün gecikmenin böyle cikmasi normal mi silik çıkması kan degerlerim düşük diyemi silik çıkar 9 gün gecikmede silik çıkması normal mi yoksa yine mimyasal ve ircem diye korkuyom pazartesi yada salı kan vercem beklemek istiyom düşük değer görmemek için

Eklentiler

• IMG_20231019_141937.jpg
    IMG_20231019_141937.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 293
Evet şuan bende tam olarak söylediğin şeyleri düşünüyorum adet olmadım yumurtlama olmadan nasıl hamile kalmış olabilirim diye ihtimal vermiyorum baya da strese girmiştim bu adet gecikmelerinden dolayı bir problemim mi var niye böyle uzun sürdü diye umarım doğrudur bugün yaptırıcam kan testi çok teşekkür ederim

Canım bu testin hiç yalancı çizgi çıkarttıgını görmedim sana şöyle söyliyim ben de pkoluyum 2 ay adet görmedim onun üstüne hamile kalmısım hani insan diyo yumurtlama olmadı adet düzenli değil nasıl kaldım diye şaşırıyorum belki sen kan testinden sonra hamile kaldın bence kan testi ver inan pkoda vücud okadar değişik çalışıyoki suan 4. Ayımızı bitirdik hala nasıl hamileyim şaşırıyorum
Evet şuan bende tam olarak söylediğin şeyleri düşünüyorum adet olmadım yumurtlama olmadan nasıl hamile kalmış olabilirim diye ihtimal vermiyorum baya da strese girmiştim bu adet gecikmelerinden dolayı bir problemim mi var niye böyle uzun sürdü diye umarım doğrudur bugün yaptırıcam kan testi çok teşekkür ederim

Yaptırdın mı canım testini☺️

Yaptırdın mı canım testini☺️
eveeeetttt 32.53 doktoruma yazdım hemen pozitif çıkmış ama suan ultrasonla görüntülemek mümkün değil çok kimyasal bir boyutta 2 gün sonra yeniden yap testi dedi umarım oda güzel çıkar kaç olması gerekiyor acaba kesin oldu demek için

eveeeetttt 32.53 doktoruma yazdım hemen pozitif çıkmış ama suan ultrasonla görüntülemek mümkün değil çok kimyasal bir boyutta 2 gün sonra yeniden yap testi dedi umarım oda güzel çıkar kaç olması gerekiyor acaba kesin oldu demek için
Yani pco var belki kullandığın ilaçla yumurtan çatladı. Zaten kan testin negatifmiş iki hafta önce bu birazda bebek yeni oluşmuş demek oluyor. İki günde en az 2ye katlanmış olması gerekiyor. Hayırlı olsun🌸

Back