• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi olmadan hamilelik nasıl anlaşılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar gebelik testi olmadan hamile olup olunmadığı en kısa yoldan nasıl anlaşılır? Pepapp diye bir uygulama var ben hep adetimi her şeyimi ordan takip ediyorum benim yerime her şeyi gösteriyor orada belirttiğim tarihten genelikle bir gün veya iki gün önce olurum bazende tam gününde ve şu an normalde adetlenmem gerek oradaki göstergeye göre ve doğru gösteriyor her neyse ben şu an adetlenmedim ve adetlencekmiş gibide hissetmiyorum kendimi genellikle adet olmadan önce hissederim ruh halimde bedenimde vs değişiklik olur şişlik kendimi beğenmeme gibi gibi şu an hiçbir belirtide yok adetlide değilim... kendimi hamileyimdir diye kaptırmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye sadece arara ara çok fazla seyrek günde bir iki defa karnıma sancı giriyor adet ağırısı gibi sonradan geçiyor adetlencem galiba diyorum ama tık yok..

Bayramdan ötürü şu an dışarıda çıkamıyorum gebelik testi almak için internetten sipariş vereceğim kartımda ne kadar kaldığını göremiyorum cep bankım güncellenmiyor geçende eşim çekmişti kaldı mı bilmiyorum işin özeti yarına kadar galiba alamayacağım... evde nasıl öğrenebilirim..

İnternette şey okumuştum günün ilk idrarıyla şekere damlatıyorsun eriyorsa hamileymişsin vs yazıyordu... ara ara heyecan basıyor ama demem gibi kendimi kaptırmak istemiyorum ama o kadar çok merak ediyorum

Anlaşılmaz. Evde yapılan hcg testi ve hastanede yapılan kan testi harici saçmalıktır.

Onlar la anlaşılmıyor Malesef hamıle olan da da olmayan da da aynı etki gosteriyor

Ben idrarımı yaptığım bir kaba bir iki damla çamaşır suyu damlatmıştım hamile olanlarınki hemen kabarırmış benmkide hemen kabardı inş sende hamilesindir cnm rabbim bekleyen herkese nasip etsin ama kesin sonuç için kan ver :KK51::KK72:

Back