Gebelik testi negatif cikti ama ben hala korkuyorum

Ella yüzünden azalmış olma ihtimali var,

Çok çok düşük bir ihtimal de olsa kilo artışı da varsa hamilelik ihtimali de var, doğum başlayınca hamile olduğunu öğrenen kişiler bile oluyor. Bununla ilgili belgeseller var. Eğer bulunduğunuz yerde gidemiyorsanız, yakın bir il ya da ilçeye gidip testi yaptırın. Ya da normal bir şekilde jinekologa giderseniz test yapmasına bile gerek yok, ultrason muayenesinde görür, ve doktordan başka kimsenin haberi olmaz. Ayrıca hastane de tanıdığınız yoksa zaten haberdar olmaları mümkün değil, doktora da adetlerim düzensiz ve çok az oluyor bi sıkıntı mı var diye endişelendim dersiniz. Bu şüphenizden bahsetmenize bile gerek yok

Bunların hepsi korkudan başına geliyor. Emin ol bebek falan yok. Yani bu korkuları yaşamaktansa kullanın şu zımbırtıyı. Korunun canım.
O senin belli olmuyormuş dediğin hamile olduğu aklına gelmeyip de test mest yapmayıp karnı kocaman olunca anlayan anneler. Okadar test yapmışsın hepsi negatif bebek yok diye çıkıp bağırmasını mı bekliyorsun

Bazı insanlarda devam edebiliyor regl döngüsü azalarak vs. Çok çok çok nadir durumlar ama mevcut. O nedenle anlamayabiliyorlar. Tabiki bu üyenin hamile olduğunu düşünmüyorum ama bu stresden kurtulmasının tek çaresi de kontrol yapmak. İdrar testinde çıkmayabiliyor bazen

Seninki tamamen psikolojik. Gebe olma ihtimalin yok korkma ve bunu kafandan at
Öyle 3, 5, 18 tane gebelik testi birden yanlış sonuç vermez. Kaç ay geçmiş. Takıntı yapmışsın, at kurtul.

Ahahaha son cumle cok orjinal olmus. Haklisin evet. Ben bosuna panikliyorum. Erkek arkadasimla da ayrildik bu arada. Ona bi daha guvenemem

Te
tekrar gebelik testi ise yarar mi ki

Icimi rahatlatttinnn cok tesekkur ederim ya. Ama kafamdan gitse bi de keske

Idrarda çıkmayabilir kan vermen gerekli başka bir il ya da ilçeye gitmeni tavsiye ederim .. adette azalma olabilir illa gebelik diye düşünme

Seninki tamamen psikolojik. Gebe olma ihtimalin yok korkma ve bunu kafandan at
Öyle 3, 5, 18 tane gebelik testi birden yanlış sonuç vermez. Kaç ay geçmiş. Takıntı yapmışsın, at kurtul.
Icimi rahatlatttinnn cok tesekkur ederim ya. Ama kafamdan gitse bi de keske..

Te
tekrar gebelik testi ise yarar mi ki
İlk mesajımda da yazdım. Bence sadece jinekolojiye gidin ve regl döngünüzün değiştiğini, azaldığını bi sorun olup olmadığından endişelendiğinizi söyleyin. Hem bi kontrol edilmiş olur hem de bu şüphenizden tamamen kurtulmuş olursunuz. Malum kadınların düzenli kontrol olması tavsiye ediliyor.

Hamile degilsin. Ella hormon dengesini alt ust ettigi icin 1 sene kadar adet duzensizligi çekebilirsin.

Bence gebe değilsiniz testler negatif zaten ella neredeyse %90 koruma sağlıyor düzenli regl oluyorsunuz ee nasıl hamile olacaksınız ? Hiç belirti Yok ki..
Bence elladan dolayı regliniz azaldı sonuçta hormonları alt üst eden bir ilaç.. az olması sizi çok rahatsız ediyorsa kürler var onlardan yapın soğan kürü gibi ya da daha farklı.
Erkek arkadaşınızdan ayrılmışsınız ne mutlu , hata yapmayın size değer verip sevecek olan insanlarla hayatınızı devam ettirin derim naçizane fikrim

Cok mantikli. Gidicem mutlaka. Ama hamileysem de bisey degismeyecek ve bu test isi benim canimi sıktı icimden gelmiyor yapmak bile

Cok haklisiniz. Ben zaten ona bi daha guvenemezdim. Benden izin almadi cunku. Sonunu dusunmedi

Insallah degilim ya. Bu kadar da binde 1 olasılık beni bulmaz heralde
1000 de 1 bile hamile olabilme ihtimalin yok ki. Ben hamileyken 2 damla kanamam oldu diye ilaclarla ignelerle dusuk onlediler hamile bile kalmis olsan o kadar kanamaya ragmen kalir mi saniyorsun. Psikolojin bozulmis sadece. Ee birde hormon dengesizligin var ilacdan dolayi. Unut gitsin. Bir dahakinede korun mutlaka

Temmuzda yapılan çocuk şimdiye bin kez çıkardı.Hamile kalmaktan bu kadar ölesiye korkuyosanız bu işlere kalkışmayın mümkünse bdv böyle konularla dolu.

Canım regl döngüsü devam etse bile bütün testler pozitif çıkar. Bunun hepsi negatif. Yani 3 ay geçmiş ozaman idrar negatif çıkmaz çünkü beta aşırı yükseliyor.

Zaten bu olaydan sonra sana bi daha guvenemem diyip ayrildim. Yorumunuz mutlu etttiii ❤
kım ne derse desın bos verın kımse sızı yadırgayacak kadar sütten cıkmıs ak kasık deyıl unutmayın ama sunuda bılın sıze eyer veren bırıne herseyınzıı verın yoksa olmasada olur bırlıktelık ve reglu oluyrsanız her ay hamıle deyılsınız korkmayın

Kesinlikle hamile değilsiniz ella dengenizi bozmuş sadece, o kadar negatif test ve kandan sonra hamile olsanız dünyada ilk olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…