Gebelik testi negatif cikti ama ben hala korkuyorum

Yavrupapagan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
17
3
1
29
Haziranin sonu temmuzun basi gibi iliski korunmasiz yasadim ve bu bana pahaliya mâl oldu bildiginiz. Bi hata yaptim ve bedelini hala oduyorum. Neyse konuya geçelim

Ovülasyon dönemime 4 gün civari kala iliski yasadim. Partnerim korunmadi. 4 -5 saat kadar sonra ella kullandim. Regl donemim lekelenme gibi geldi 10 gun sonra regl olmustum sanirim tam hatirlamiyorum ama benim icin beklemesi uzun bir zamandi. 3 gun surdu regl im ben de 4. Gun dogrudan 4 tane gebelik testi aldim ve hepsini kullandim. Hepsi negatif. Aradan 1 hafta hadar zaman gecti yine ultra erken gebelik testi aldim. O da negatif cikti. Ama ben korkuyorum ve regl donemim eskisi gibi gecmiyor. Azalma var. Hastaneye gidip test yaptiramiyorum, burasi kucuk yer herkes birbirini taniyor sagolsunlar. Gebelik testini bile ben alamadim. Az once idrarda karbonat limon testi yaptim. Limon testinden bisey anlamadim. Karbonat koydum bqsta kopurmemisti biraz calkalayinca kopurmeye basladi. Ben anlamadim gebe miyim neyim ?

4 aylık gebelikte karnın taş gibi sert olur dışardan sarılan biri bile hisseder. Karnına bastır bakalım içeri giriyor mu yoksa taş gibi sert mi? İkincisi dört aylık bebek bariz tekme atar. Böyle birşey hissediyor musun?

Hazirandan sonra ilişki olmadıysa hamile olma sansin yok

Zaten 1 kisi ogrense bittim. Herkes ogrenir. Ben her ay duzenli oluyorum yine degisim yok sadece miktari azaldi

Zaten 1 kisi ogrense bittim. Herkes ogrenir. Ben her ay duzenli oluyorum yine degisim yok sadece miktari azaldi
Tas gibi sert degil yanlardan hafif sertlik var ama on yumusak biraz

Oyle bir sey olmaz tabii ki. Nerdeyse 12-16 haftalik gebe olsaniz hem biraz karniniz buyur, memeler büyür, kilo artışı olur vs vs. Adetler düzenli olmaz. Hamile kalmak da hamileligi devam ettirmek de oyle kolay degil merak etmeyin.
Ayrica doktora ne dediğinizi, doktorun ne kan istediğini, kim nerden bilecek.
Kadin doguma gitmek istemiyorsaniz bir dahiliye doktoruna gidip durumu anlatin. Duyulursa diye kadin dogum doktoruna gidemedim siz gebelik testi yapar misiniz diyin, anlayis gösterir.

Yanlış anlamayın da herkesin sizi tanıdığı yerde gebelik testi alamıyorsunuz da nasıl kimselere görünmeden sevişiyorsunuz? Ben gerçekten bunu çok merak ediyorum.
Ayrıca hamile değilsinizdir, ertesi gün hapı hormonları alt üst eder bozar. Bir daha korunmasız ilişki yaşamayın aman bi gören olur falan (!)

Bence ella yüzünden düzenin bozulmuş olay bu

Bunu talep edicem mutlaka. Kilo artisim var evet

Sizi ilgilendirmeyen konularda detay istememeniz sizin açınızdan (!) Iyi olur. Madem bu isarete alistik :))) konu ne sizin bana yaptiginiz yorum ne :)) enteresan insanlar var cevrede

Tas gibi sert degil yanlardan hafif sertlik var ama on yumusak biraz

Düzensizlik Ella yüzündendir. Sen tatlı birşeyler ye sol tarafına doğru uzan bebek varsa deli gibi tekme atar birşey yoksa bebek filan yoktur.

ilişki yasadıtan sonra reglu oldunuzmu her ay reglu oldunuzmu reglu donemınız kısa olabılır ama eyer reglu oluyorsanız hamıle kalma olasılığınız sıfır dıye bılırım ıcınız rahat olsun ve sıze tavsıye sızı böyle tek basınıza koekuyla yasatacak bırıyle bırlıkte olmayın

Hoşgeldin yeni üyecik. Tabiki, korunmadan ilişki yaşadın ve kesin hamilesin. Otur şöyle biraz soluklan.

Zaten bu olaydan sonra sana bi daha guvenemem diyip ayrildim. Yorumunuz mutlu etttiii ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…