• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatif cikti ama ben hala korkuyorum

Benim mesajım biraz geç oldu ama yine de söylemek istediğim bir şey var. Lütfen korunun! Kendi vücudunuza yapmayın bunu lütfen. O ertesi gün hapı ne demek biliyor musunuz? Kadınlar resmen oyuncak gibi kullanıyor bunu. Hormonlarınızı alt üst ediyor.
Ayrıca korunmasız ilişkiden sonraki strese de değmez. Mutluluk yerine huzursuzluk kalır.
Benim sevgilim korunmayalım dediğimde bile izin vermez (ne diyecek diye merak etmiştim, tamam deseydi bile ben izin vermezdim). Lütfen yapmayın bunu.

Bunların hepsi korkudan başına geliyor. Emin ol bebek falan yok. Yani bu korkuları yaşamaktansa kullanın şu zımbırtıyı. Korunun canım.
O senin belli olmuyormuş dediğin hamile olduğu aklına gelmeyip de test mest yapmayıp karnı kocaman olunca anlayan anneler. Okadar test yapmışsın hepsi negatif bebek yok diye çıkıp bağırmasını mı bekliyorsun

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?
Hamile olma ihtimalin sıfır canım 5 kez adet görmüşsün ki adet görerek hamilelik yaşasan bile şuan kocaman bi karnın olması lazımdı. Sürünmeyle
hamile kalınsaydı ortalık bebekten geçilmezdi. Normal birlikte olunca bile bebeği olmuyor hemen her çiftin. Merak etme değilsindir.

Back