Ya çok üzüldüm Allah sağlıkla inşallah tekrar nasip eder.Yumurtalama takibi yapmıyorum bıraktım o ay pcos hastasıyım umudum yoktu diyet yürüyüş ve havuc etkiledi 15 günde hamile kaldım ama maalesef yarım saatlik bı yola çıktım yol çok kötü etkiledi indiğimde rengim kireç gibiydi ertesi günü kanamam oldu
Ama uygulama var oraya göre 18 ocak 28 ocak'ta silik çizgiyi gördüm ama incecikti yerlesme lekesi yaşadım adete 2 gün kala 3 gün sürdü o sürece de yaptım negatifti testlerim dijital gebelik testimde dahil 7 Şubat'ta pozitifi gördüm dijitalde net çizgiyi de adetin 2.gunu negatifti adetin 7.gunu pozitif olduYumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?
Yumurta catlamiyordu onun çatlaması için her gün yedim burda okumuştum etkili oldu ama yürüyüş ve düşünmeyin ben bu ay hiç düşünmedim Ocak ayında Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim yurt dışında yaşıyorum müdahale etmediler belki Türkiye'de olsaydım iğne ve düşük önleyici ile düşmezdi belki deYa çok üzüldüm Allah sağlıkla inşallah tekrar nasip eder.
Havucu ne kadar yediniz?
Canım başın saolsun çok kötü birşey bebek kaybı yaşamak ama olsun allah tarafından herşey kabulümüzdür inşallah tekrar o güzel sonucları alırız sağlıcakla kucagımızada alırız bebişlerimiziYumurta catlamiyordu onun çatlaması için her gün yedim burda okumuştum etkili oldu ama yürüyüş ve düşünmeyin ben bu ay hiç düşünmedim Ocak ayında Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim yurt dışında yaşıyorum müdahale etmediler belki Türkiye'de olsaydım iğne ve düşük önleyici ile düşmezdi belki de
Nasipte yokmuş doktor bana kilo vermeden hamile kalamassin dedi kilo vermeden hamile kaldım o düşünce en azından aklımdan gittiCanım başın saolsun çok kötü birşey bebek kaybı yaşamak ama olsun allah tarafından herşey kabulümüzdür inşallah tekrar o güzel sonucları alırız sağlıcakla kucagımızada alırız bebişlerimizi
5 günde olması çok erken geldi ve adetinize baya var hangi marka test belkide iğnenin etkisi olabilirKızlar merhaba 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum. 23 Şubattan itibaren test yaptım sizce gebelik var mı yoksa iğne etkisi mi ? 5 Mart'ta regl tarihim.
Canım iğnenin etkisi bazılarda 12 gün bile sürüyor arkadaşımdan biliyorum sen adet günü olmassan test yap net olurKızlar merhaba 18 Şubat'ta catlatma iğnesi oldum. 23 Şubattan itibaren test yaptım sizce gebelik var mı yoksa iğne etkisi mi ? 5 Mart'ta regl tarihim.
Ya allah aşkına valla bu kilo meselesi fasa fiso ben 65 kiloyum uzun boyluyum bana bile kilo ver diyorlar yaniNasipte yokmuş doktor bana kilo vermeden hamile kalamassin dedi kilo vermeden hamile kaldım o düşünce en azından aklımdan gitti
yaa geçmiş olsun çok4 gün kala yaptım negatifti adete 3.gun kala akşam silik çizgiyi gördüm net pozitifi adetin 7.gunu gördüm 9.gun düşük yaptım maalesef
170 boy 53 kiloyum pcos 2.dereceden dedi evet Rabbim isterse olurYa allah aşkına valla bu kilo meselesi fasa fiso ben 65 kiloyum uzun boyluyum bana bile kilo ver diyorlar yani
iyi de 65 çok yüksek bir rakam değil kii hele ki uzun biyluysanizYa allah aşkına valla bu kilo meselesi fasa fiso ben 65 kiloyum uzun boyluyum bana bile kilo ver diyorlar yani
Çok teşekkür ederim inşallah siz hamilesinizdir artık uzunca bi süre ara verdim Türkiye'ye gelip gittikten sonra nasip olursa inşallah o zaman düşünüyorumyaa geçmiş olsun çok
hayırlısı inşallah Allahu Teala gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim inşallah siz hamilesinizdir artık uzunca bi süre ara verdim Türkiye'ye gelip gittikten sonra nasip olursa inşallah o zaman düşünüyorum
Prodoctor marka evet erken başladım 12'li paket almıştım bir kerede olsa görmek istedim çift çizgiyi inşallah siliklesmez diye bekliyorum heyecanla5 günde olması çok erken geldi ve adetinize baya var hangi marka test belkide iğnenin etkisi olabilir
Ben sana belirtilerimi yazayım inşallah vardır ben bu ay hissettim hamile olduğumu goguslerim aşırı dolgunlasti ve uçları ağrıdı yumurtlama döneminde akıntım olmadı adete 5 gün kala çok aşırı derecede akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk bel ve sol kasık ağrısı çok şiddetliydi baş ağrım ne yaptıysam geçmedi sürekli uyumak istedim adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim kanama oldu akşamına zaten keseyi düşürdüm testlerim bunlardihayırlısı inşallah Allahu Teala gönlünüze göre versin
ben ümidimi kestim açıkçası
regl belirtileri başladı gibi bende nasip kısmet herşey
bende sıfır belirti hiç bir şey yokBen sana belirtilerimi yazayım inşallah vardır ben bu ay hissettim hamile olduğumu goguslerim aşırı dolgunlasti ve uçları ağrıdı yumurtlama döneminde akıntım olmadı adete 5 gün kala çok aşırı derecede akıntı problemi yaşadım kabızlık iştahsızlık yorgunluk bel ve sol kasık ağrısı çok şiddetliydi baş ağrım ne yaptıysam geçmedi sürekli uyumak istedim adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim kanama oldu akşamına zaten keseyi düşürdüm testlerim bunlardi
Canım zaten boyun 170 kilon 52 gayet zayıfsın nasıl kilo vermeden hamile kalamıyormuşsun ne kadar saçmalamış doktor. 45 kilo falan mı olacakmışsın aşırı zayıflık da engel olur bence bir daha o doktora gitmeNasipte yokmuş doktor bana kilo vermeden hamile kalamassin dedi kilo vermeden hamile kaldım o düşünce en azından aklımdan gitti
Pcos var yumurtalık kalınlaşması var dedi bu da engel dedi ilk pcosu ogrendigin kilo kaçsa ona döneceksin dedi ve 45 kiloydum ogrendigimdeCanım zaten boyun 170 kilon 52 gayet zayıfsın nasıl kilo vermeden hamile kalamıyormuşsun ne kadar saçmalamış doktor. 45 kilo falan mı olacakmışsın aşırı zayıflık da engel olur bence bir daha o doktora gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?