Gebelik testi ne zaman yapmalıyım yardımmm ?

Tarihlerimiz arasında 1 gün var. Konuyu görünce inanılmaz sevindim çok merak ediyorum bende. Belirtin var mı canım?

Tarihlerimiz arasında 1 gün var. Konuyu görünce inanılmaz sevindim çok merak ediyorum bende. Belirtin var mı canım?
Valla şuanda gögüslerimde biraz ağrı ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor, sefaf yada beyaz akıntıda oluyor iki gündür ama bilmiyorum bugün yumurtlamadan sonra 6. Gün erken sanki belkide adet yaklaşıyor diyedir ya cokta heveslenmek istemiyorum sende durumlar ne canım bari haberleşelim sonucumuza kadar

Kesin haberleşelim. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Akıntım baya arttı benim. Çok umutlanmak istemiyorum çünkü hep negatifi gördüm

Ben
Kesin haberleşelim. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Akıntım baya arttı benim. Çok umutlanmak istemiyorum çünkü hep negatifi gördüm
6 ay önce kürtaj oldum ilk bebeğimdi kaybettim inşallah güzel şeyler olur ikimizdede seviniriz

Geçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin. O zamanki gebeliğindeki belirtiler nasıldı?
Valla aşkım ben anlamamıştım hiçbirşey sanki adet olacakmışım gibiydi kasıklarımda ağrı vardı ama cok asırı yogun değildi göğüslerim cok hasasdı hiç düşünmemiştim hamile oldugumu adetimde gecince bir bakıyım diyip öğrenmiştim

Anladım canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız. Rabbim büyük bizi de görüyor

En net regl gecikmesinden sonra 10. Gün yapmak biraz daha sabır kuzenimde hatta erkenden yaptı kanda bile negatif görmesine rağmen hamileymiş şimdi kızı doğdu bile

yok canım hiç silik dahi yok
zaten sonrada çenemde adetten aynen bu gün önceki gibi oluşan sivilce çıkardı o vardı
adete 4 gün var di
kaset testti
4 gün kala yaptım negatifti adete 3.gun kala akşam silik çizgiyi gördüm net pozitifi adetin 7.gunu gördüm 9.gun düşük yaptım maalesef

Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?
Yumurtalama takibi yapmıyorum bıraktım o ay pcos hastasıyım umudum yoktu diyet yürüyüş ve havuc etkiledi 15 günde hamile kaldım ama maalesef yarım saatlik bı yola çıktım yol çok kötü etkiledi indiğimde rengim kireç gibiydi ertesi günü kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…