Regl bir gün öncesi ve gecikirse tekrardan bakacgmbence erken canım bekle adetini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl bir gün öncesi ve gecikirse tekrardan bakacgmbence erken canım bekle adetini
Olur olur inanıyorum benaynen öyle nasip yani kısmet
erken gebelik teslwri 1 hafta önceden silik dahi olsa cikariyormus ya brn yaptım onda hiç silik çıkması bileValla ya
Tarihlerimiz arasında 1 gün var. Konuyu görünce inanılmaz sevindim çok merak ediyorum bende. Belirtin var mı canım?Arkadaşlar son adet tarihim 1 şubat başladı 6 şubatta sona erdi bende 8 şubatte ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım 20 şubat yumurtlama gördüm , yumurtlama gününü değerlendirmedim ondan sonraki iki günü değerlendirdim bugün yumurtlamanın üstünden 6 gün çatlamanın üstünden 5 gün geçti . Ne zaman gebelik testi yapabilirim en erken çıkar açıkcası pek adeti bekleyecek kadar sabırlı değilim ne zaman teste pozitif mi diye öğrenebilirim yardımcı olurmusunuuzz ??![]()
Valla şuanda gögüslerimde biraz ağrı ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor, sefaf yada beyaz akıntıda oluyor iki gündür ama bilmiyorum bugün yumurtlamadan sonra 6. Gün erken sanki belkide adet yaklaşıyor diyedir ya cokta heveslenmek istemiyorum sende durumlar ne canım bari haberleşelim sonucumuza kadarTarihlerimiz arasında 1 gün var. Konuyu görünce inanılmaz sevindim çok merak ediyorum bende. Belirtin var mı canım?
Kesin haberleşelim. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Akıntım baya arttı benim. Çok umutlanmak istemiyorum çünkü hep negatifi gördümValla şuanda gögüslerimde biraz ağrı ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor, sefaf yada beyaz akıntıda oluyor iki gündür ama bilmiyorum bugün yumurtlamadan sonra 6. Gün erken sanki belkide adet yaklaşıyor diyedir ya cokta heveslenmek istemiyorum sende durumlar ne canım bari haberleşelim sonucumuza kadar![]()
6 ay önce kürtaj oldum ilk bebeğimdi kaybettim inşallah güzel şeyler olur ikimizdede sevinirizKesin haberleşelim. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız. Akıntım baya arttı benim. Çok umutlanmak istemiyorum çünkü hep negatifi gördüm![]()
Geçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin. O zamanki gebeliğindeki belirtiler nasıldı?Ben
6 ay önce kürtaj oldum ilk bebeğimdi kaybettim inşallah güzel şeyler olur ikimizdede seviniriz![]()
Valla aşkım ben anlamamıştım hiçbirşey sanki adet olacakmışım gibiydi kasıklarımda ağrı vardı ama cok asırı yogun değildi göğüslerim cok hasasdı hiç düşünmemiştim hamile oldugumu adetimde gecince bir bakıyım diyip öğrenmiştimGeçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin. O zamanki gebeliğindeki belirtiler nasıldı?
Anladım canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız. Rabbim büyük bizi de görüyorValla aşkım ben anlamamıştım hiçbirşey sanki adet olacakmışım gibiydi kasıklarımda ağrı vardı ama cok asırı yogun değildi göğüslerim cok hasasdı hiç düşünmemiştim hamile oldugumu adetimde gecince bir bakıyım diyip öğrenmiştim
İnşallah senin adet zamanın ne zaman canımAnladım canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız. Rabbim büyük bizi de görüyor![]()
1 ya da 2 mart canım. Bir iki gün bazı aylarda oynuyor.İnşallah senin adet zamanın ne zaman canım![]()
Test ne zaman yapsak ya1 ya da 2 mart canım. Bir iki gün bazı aylarda oynuyor.
Ayy sabredemezki insannEn net regl gecikmesinden sonra 10. Gün yapmak biraz daha sabır kuzenimde hatta erkenden yaptı kanda bile negatif görmesine rağmen hamileymiş şimdi kızı doğdu bile![]()
Kana hemen yansır yazıyor internette kan testi yapabilirsiniz gebelik testleri çok yanıltıyorAyy sabredemezki insann![]()
Döllenmedn sonra en erken 10.günde implantasyon olur diyorlar. Hcg artışını idrarda görmek için bence en az 12 gün bekleyelim. Bu da yumurtlamadan sonraya 12 eklemek oluyor. Tabi sabredebilirsekTest ne zaman yapsak ya![]()
4 gün kala yaptım negatifti adete 3.gun kala akşam silik çizgiyi gördüm net pozitifi adetin 7.gunu gördüm 9.gun düşük yaptım maalesefyok canım hiç silik dahi yok
zaten sonrada çenemde adetten aynen bu gün önceki gibi oluşan sivilce çıkardı o vardı
adete 4 gün var di
kaset testti
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?4 gün kala yaptım negatifti adete 3.gun kala akşam silik çizgiyi gördüm net pozitifi adetin 7.gunu gördüm 9.gun düşük yaptım maalesef
Yumurtalama takibi yapmıyorum bıraktım o ay pcos hastasıyım umudum yoktu diyet yürüyüş ve havuc etkiledi 15 günde hamile kaldım ama maalesef yarım saatlik bı yola çıktım yol çok kötü etkiledi indiğimde rengim kireç gibiydi ertesi günü kanamam olduYumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?