- 13 Şubat 2025
- 37
- 10
- 3
- 26
Ayy inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hep öyle dua ediyorumSon Hcg kaç çıktı acaba? Ben de yaptıracağım da yarınEvet karından daha sonra görünüyormuş, siz gönlünüzü ferah tutun, bu hafta bebişlerimizi göreceğiz Sağlıklı olacaklar inşallah
AminAyy inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hep öyle dua ediyorumben dün gece yaptırdığımda 3905 çıktı hcg. Doktorum hesapladı ve çok güzel artmış dedi şükürler olsun. İnşallah sizde çok çok güzel sonuçlar alırsınız
Amin inşallahh sizde çok güzel sonuçlar alırsınızAminAyy maşallah çok güzel çıkmış değer, inşallah benim de Salı günü ona yaklaşık bir değer bekliyoruz Çok heyecanlı bir süreç, sağlıkla huzurla geçsin, her isteyene kısmet olsun inşallah
AminnAmin inşallahh sizde çok güzel sonuçlar alırsınızbu değerlerde karından görünmemesi normal mi doktorum normal dedi ama internette çok araştırınca kafa karışıyor malum
Çok teşekkür ederimAminnBence normal, benim doktorum da öyle demişti. Bir de şimdi kaybettiğim bebeğin değerlerine baktım. Değer 6000’den büyükken keseyi görmeye gitmişiz (28 Haziran’da 768 çıkmış, 4 temmuzda kese görmüşüz). Ondan önceki kontrolde görememişti Her şey yolunda, gönlümüzü ferah tutalım arkadaşım
Merhabalar, nasılsınız?Çok teşekkür ederimyaa gerçekten mi çok duygulandım. Rabbim şimdikine sağlık uzun ömür nasip etsin inşallah. Sağlıkla göreceğiz bebişlerimizi inşallah
Merhabalar. Grip oldum dün yaa o yüzden sürekli gitmek istemedim. Cuma günü gideceğim randevu aldım bakalımMerhabalar, nasılsınız?Gidebildiniz mi keseyi görmeye?
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallahMerhabalar. Grip oldum dün yaa o yüzden sürekli gitmek istemedim. Cuma günü gideceğim randevu aldım bakalımsiz ne yaptınız bugün gidecektiniz doktora
Çok teşekkür ederiimÇok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallahBiz keseyi bugün gördük ama yeni oluşmuş dedi doktor. 15-20 gün sonra kalp atışı için çağırdı, kalbini duyalım o zaman hayırlı olsun diyeceğiz dedi. Şimdi dış gebelik yok demiş olduk dedi Sizler de en güzel haberleri alıcaksınız inşallah
Bir de keseniz kaç mm görünüyor bu ara onlar dikkatimi çekti deÇok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallahBiz keseyi bugün gördük ama yeni oluşmuş dedi doktor. 15-20 gün sonra kalp atışı için çağırdı, kalbini duyalım o zaman hayırlı olsun diyeceğiz dedi. Şimdi dış gebelik yok demiş olduk dedi Sizler de en güzel haberleri alıcaksınız inşallah
MerhabaBir de keseniz kaç mm görünüyor bu ara onlar dikkatimi çekti de
MerhabaaMerhabaAy bunu söylemedi inanır mısınız? Ben de o heyecanla farkına bile varmadım Bugün saat 2’de başka bir doktora gideceğiz, ne haftasını ne boyutunu hiçbir şey söylemedi eski doktor Siz neler yaptınız? Bugün gidecektiniz sanki, umarım her şey yolundadır
Biz bugün başka bir doktora gittik. Kesenin içi boş gibi ama daha çok küçük 5.4mm dedi. Ama sağ over/tüp tarafında da bir kitle var, dış gebelik ve boş gebelik kesesi de olabilir dedi. Her gün Hcg istedi, hayırlısı olsunMerhabaabugün gittik gördük keseyi çook şükür 2 hafta sonra gel tekrar dedi kalp atışını tam duyarız o zaman dedi. Siz ne yaptınızz
YaaBiz bugün başka bir doktora gittik. Kesenin içi boş gibi ama daha çok küçük 5.4mm dedi. Ama sağ over/tüp tarafında da bir kitle var, dış gebelik ve boş gebelik kesesi de olabilir dedi. Her gün Hcg istedi, hayırlısı olsunHaftaya bir daha çağırdı, belki geç döllenmedir dedi. Sizin adınıza çok çok sevindim Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşımYaahemen kötüyü aklımıza getirmeyin kese zaten çok küçük şu an ben geçen bi gittiğimde 8.2 gördü doktor keseyi ama içi boştu o yüzden bugüne aldık randevu o kesin sonuç çıkmadı diye. Bugün gittik daha net göründü hem kese hem büyüklüğü içindede ufak bir şeyler gördü ama 2 hafta bekleyelim dedi net olsun diye. Daha çok küçük kese moralinizi bozmayın. Geç döllenme olabilir çünkü sık yaşanan bir şey bu. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız
Kesenin şeklinin bozukluğunu ben bilemedim de inşallah sizin içinde en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun. Ama moral bozmayın bekleyelim bakalım bu vakitlerde bol bol beklememiz gerekiyor malum. Eğer sağlıksızsa vücut zaten bize kalmadan kendi kendine sonlandırıyor. Yeterki sağlıkla olsun. Ne olacağı belli olmaz Allahtan ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı inşallahÇok teşekkür ederim arkadaşımAma kesenin şekli de bozuk, diğer doktorum da yine düşük olacak gibi duruyor ama biraz daha bekleyelim dedi. Keseyi de ekledim. İnşallah her şey gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?