Hiç mi yok silik felan ya kac gün vardı adeteşimdi yaptım negatife çıktı
Benmde 5 gün var rglme bugün yaptm çizgi hiç yoktu ama daha erken dedilrr en iyisi adetten 1 gün önceymş sanırımyok canım hiç silik dahi yok
zaten sonrada çenemde adetten aynen bu gün önceki gibi oluşan sivilce çıkardı o vardı
adete 4 gün var di
kaset testti
siz de mi kaset yaptinizBenmde 5 gün var rglme bugün yaptm çizgi hiç yoktu ama daha erken dedilrr en iyisi adetten 1 gün önceymş sanırım
Aşkık kaset test cıkarmazki adetten önceki betayı bence erken gebelik testi olsa cıkarırdıyok canım hiç silik dahi yok
zaten sonrada çenemde adetten aynen bu gün önceki gibi oluşan sivilce çıkardı o vardı
adete 4 gün var di
kaset testti
Awox marka yaptm kaset değil çok doğrı sonuç veriyormş ama hiç çizgi yok malesefsiz de mi kaset yaptiniz
Yani bencede ya adett günü yapım olmassa yada erken gebelik testi yapın yaniBenmde 5 gün var rglme bugün yaptm çizgi hiç yoktu ama daha erken dedilrr en iyisi adetten 1 gün önceymş sanırım
Awox içinde yalancı pozitif felan diyolar amaAwox marka yaptm kaset değil
Bu sitede hiç awoxla ilgili kötü yorum okumadm herkes çok iyii diyor bende o yüzden aldm bakalm geçen ay da onı kullandm sonuç doğru oldu bu ay biraz erken yaptm bakalm gecikme olursa yeniden yapacgmAwox içinde yalancı pozitif felan diyolar ama
Ya bence 10 gün sonra azda cıksa beta silikte olsa gösterir erken gebelik testleri yaBu sitede hiç awoxla ilgili kötü yorum okumadm herkes çok iyii diyor bende o yüzden aldm bakalm geçen ay da onı kullandm sonuç doğru oldu bu ay biraz erken yaptm bakalm gecikme olursa yeniden yapacgm
ama regl belirtisi olarak siviclem çıktıAşkık kaset test cıkarmazki adetten önceki betayı bence erken gebelik testi olsa cıkarırdı
Kız sivilce bu yani çıkar kiama regl belirtisi olarak siviclem çıktı
artık umudum kalmadı o yzuden
bende bu hafta önce awox yaptım o da negatifdiAwox marka yaptm kaset değil çok doğrı sonuç veriyormş ama hiç çizgi yok malesef
17 sinde başladı benm ovülasyon sürecim 19 u pik oldı yanlış hatırlamyosam çıkar mı testte sizce erken değil miYa bence 10 gün sonra azda cıksa beta silikte olsa gösterir erken gebelik testleri ya
yok canım sanmıyorum yani ben vücudumu bayag iyi tanımıyorumKız sivilce bu yani çıkar ki
En doğru zamanı Allah bilir gecikiyorsa vardır bi bildiği napalmama regl belirtisi olarak siviclem çıktı
artık umudum kalmadı o yzuden
bence erken canım bekle adetini17 sinde başladı benm ovülasyon sürecim 19 u pik oldı yanlış hatırlamyosam çıkar mı testte sizce erken değil mi
aynen öyle nasip yani kısmetEn doğru zamanı Allah bilir gecikiyorsa vardır bi bildiği napalm
Valla yayok canım sanmıyorum yani ben vücudumu bayag iyi tanımıyorumhatta yarinds regl sancilarim başlar
Bende 20 sinde pil gördüm erken bence ya suan17 sinde başladı benm ovülasyon sürecim 19 u pik oldı yanlış hatırlamyosam çıkar mı testte sizce erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?