Gebelik testi kullananlar buraya

Ohh ohh ne güzel, calismalari sehir disinda yapmisiniz kaydirigubbakcemile3 insallah bebeginiz bu ay gelir canimmm oda belki simdi tutunmaya calisiyordur annesine nede rahat ortamlarda calisma yapildi belki bunu hissetmistir :kedi:

Listemiz bayaga geride kaldi sorma birazdan bi gözden geciririm güzelim.

Güzelim ilk önce doktora basvur ve usg´de baksin gebelik varmi yokmu, ona göre yönlendirme yapacaktir zaten. Sayet adet falan olursan adetinin 3.-5. günü kanda LH, FSH ve østrojene baktir tekrar adetinin 21.günü kan tahlili yaptir bu sefer progesteron icin bu tahliller senin yumurtlayip yumurtlamadigini gösterecektir. Esinde elbette sperm testi versin, böyle hic birsey bilmeden oturup bosyere umutlanmak cok zor ve kötü. Bunlari sen yaptir eger hepsi iyi cikarsa ben sana baska seylerde anlatir aydinlatmaya calisirim. Daha bugün bir sürü kan tahlili yaptirdim hepatit, chlamydia, FSH, LH, østrojen vs. ônce bunlar sonra rahim filmi cektirmek lazim kanallar acikmi kapalimi eger kapaliysa belki o yüzden hamile kalamaya bilirsin o zaman sperm yumurtaliga gecis yapamaz.

canlarım beim şimdi çıkmam lazım odaya kapandım ayı oldu misafirlere akşam yine girmeye çalışırım sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

canlarım beim şimdi çıkmam lazım odaya kapandım ayı oldu misafirlere akşam yine girmeye çalışırım sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

Icini ferah tut canim, sen gercektende testi bayaga erken yapmisin. Hadi hayirlisi. opuyorumnanaktanzemuszemus

yaptıracam başka çarem yok,fındıkzadede bir yer buldum ağrısız HSG 320 tl çektırıyorlar,adetim gelsın sonra oraya gidip yaptıracam

yaptıracam başka çarem yok,fındıkzadede bir yer buldum ağrısız HSG 320 tl çektırıyorlar,adetim gelsın sonra oraya gidip yaptıracam

Bismillahi rahmani rahim daha adet olmadin olmus gibi konusma cok umutsuzsun kafamçokkarıştı cikmadik candan umut kesilmez, gelmez insallah adetin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…