Gebelik testi kullananlar buraya

vallah bişey yapmadık tugce,laubali kırmızı kar gördü,ben beklemedeyım,4 güne kadar adetim gelmesi lazım :gitme:

canım hani benim günüm senden sonraydı ya acaba çıkmamaış olabilirmi ya bak şimdi inanmıyorum ya hep bi yanlışlık olmuş gibi geliyo bugün bile başım döndü benim sende yokmu belirti falan

O zaman bosuna ates ölcüyorsun, hic ölcme daha iyi. Yaptigin saat ayni olmadiktan sonra yazdigin ölcüleri hiiicccc biseye kullanamayiz. O yüzden gemi gibi öyleeee sallana sallana cikar.

canım sen ne zaman gördün kartı şimdi daha çok üzüldüm hep dua ediyorum hep inşallah benden önce sizin olsun siz bunu benden kat kat fazla hak ediyorsunuz

geçen seferde oğlum olmuştu kız onu nasıl takmıyım bi tatlıydı ki sorma bebek olunca işin içinde herşey bilinçaltımıza giriyo işte.Eşim hastaneden çıkarken tam aradı ne diyeceğimi bilemedim yok işte yok deyip pat diye kapattım oda üzülüyo anlıyorum ama teselliyi bi duysanız olsun devam ederiz çalışmalara diyo öyle tesellimi olur ya

Adet olmadan önce bende erkek cocugu görmüstüm, bi akilli ve zeki bebektiki anlatamam, ama her gördügümüz bebekli rüyada illa cocugumuz olacakmis anlamina gelmiyor malesef. Hepsi bizim kurdugumuz hayaller ve istekler üzerine gördügümüz rüya bunlarin hepsi, yani biz istiyoruzda görüyoruz. Allah kocislerimizden razi olsun, bak seninde cok anlayisli kocan varmis. Degerlerimizi bilelim canim, onlarda bizimle üzülüp kahrediyorlar ama erkek olduklari icin daha güzlü görünmeye calisiyorlar. Onlarida anliyalim bazen.

canım hani benim günüm senden sonraydı ya acaba çıkmamaış olabilirmi ya bak şimdi inanmıyorum ya hep bi yanlışlık olmuş gibi geliyo bugün bile başım döndü benim sende yokmu belirti falan

senin normal adet günün nezaman canım,benim belirtiler yok ki,sadece acayıp kasılmalar var ve belim ağrıyor,ve göğüslerim şey oluş ya,sanki içinde bişey var boyle dokununca

Adet olmadan önce bende erkek cocugu görmüstüm, bi akilli ve zeki bebektiki anlatamam, ama her gördügümüz bebekli rüyada illa cocugumuz olacakmis anlamina gelmiyor malesef. Hepsi bizim kurdugumuz hayaller ve istekler üzerine gördügümüz rüya bunlarin hepsi, yani biz istiyoruzda görüyoruz. Allah kocislerimizden razi olsun, bak seninde cok anlayisli kocan varmis. Degerlerimizi bilelim canim, onlarda bizimle üzülüp kahrediyorlar ama erkek olduklari icin daha güzlü görünmeye calisiyorlar. Onlarida anliyalim bazen.[/QUOTE

çok haklısın canım yazdıklarının her kelimesinde ayrı ayrı haklısın.

O zaman bosuna ates ölcüyorsun, hic ölcme daha iyi. Yaptigin saat ayni olmadiktan sonra yazdigin ölcüleri hiiicccc biseye kullanamayiz. O yüzden gemi gibi öyleeee sallana sallana cikar.

kız diğer günler varya nezaman yuksek çikmış ayne saate ölçtüm,2 gündür kalkamıyorum ya,diğerleri saati kuruyordum çaldı gibi,gözü kapalı alıyordum ateş ölçüsünü ve ağzıma koyardım,dijital ya,ölçtü zaman ses çikıyor,ozaman bir göz açıyordum bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür sanki kış uykusuna girdim ha ne alarm duyom ne bişey

canım sen ne zaman gördün kartı şimdi daha çok üzüldüm hep dua ediyorum hep inşallah benden önce sizin olsun siz bunu benden kat kat fazla hak ediyorsunuz

Anne olmak her kadinin hakki canim, iste bazen kolay olmuyor iste :) benim adetim 4 gün önce geldi gecen aya göre. Nasip kismet degilmis, eger agliyacaksan icini dökeceksen allaha dua ederek yap bunu inan allah icten gelen dualari cok severmis. Dün aynisi yaptim ama icimden, esim duymasin oda üzülür diye bdie durduk yere depresyon moduna girmeyim dedim :kedi:

Adet olmadan önce bende erkek cocugu görmüstüm, bi akilli ve zeki bebektiki anlatamam, ama her gördügümüz bebekli rüyada illa cocugumuz olacakmis anlamina gelmiyor malesef. Hepsi bizim kurdugumuz hayaller ve istekler üzerine gördügümüz rüya bunlarin hepsi, yani biz istiyoruzda görüyoruz. Allah kocislerimizden razi olsun, bak seninde cok anlayisli kocan varmis. Degerlerimizi bilelim canim, onlarda bizimle üzülüp kahrediyorlar ama erkek olduklari icin daha güzlü görünmeye calisiyorlar. Onlarida anliyalim bazen.[/QUOTE

çok haklısın canım yazdıklarının her kelimesinde ayrı ayrı haklısın.

Keske sadece sanal ortamda degilde bide gercek ortamda beraber olsaydik hepimiz. Sizin gibi dostlari arasamda bulamam, ancak sanal ortamda bula biliyorum, allah sizlerden razi olsun.

Hosgeldin canim sen neler yapiyorsun ugramaz oldun. Ebruli durumlari anlatmis bile :)

hoşbulduk canım.. izinliydim geçen hafta.. şehir dışındaydım falan.. bu nedenle giremedim.. yoksa kalbim hep burada :)... biz bu ay gerekli çalışmaları yaptık bebeiş yolunda şimdi beklemedeyiz.. 19 temmuz adet tarihim bakalım ne olacak... bu sefer biraz daha az heyecan yapmaya çalışıyorum... eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay tüm alternatif yöntemleri kullanmayı düşünüyorum...

senin kırmızıları görmene de üzüldüm canım yaa.. ben de inanamıştım bu ay hamile olduğuna.. ama sıkma canını.. vakti saati geldiğinde mutlaka olacak bunu biliyoruz...

bu arada listemiz de gerilerde kaldı herhalde.. ona da bi el atmak lazım....

kız diğer günler varya nezaman yuksek çikmış ayne saate ölçtüm,2 gündür kalkamıyorum ya,diğerleri saati kuruyordum çaldı gibi,gözü kapalı alıyordum ateş ölçüsünü ve ağzıma koyardım,dijital ya,ölçtü zaman ses çikıyor,ozaman bir göz açıyordum bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür sanki kış uykusuna girdim ha ne alarm duyom ne bişey

Yaaa iste bak zamaninda ölcmek gerekiyormus, seni uyku tulumu seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım.. izinliydim geçen hafta.. şehir dışındaydım falan.. bu nedenle giremedim.. yoksa kalbim hep burada :)... biz bu ay gerekli çalışmaları yaptık bebeiş yolunda şimdi beklemedeyiz.. 19 temmuz adet tarihim bakalım ne olacak... bu sefer biraz daha az heyecan yapmaya çalışıyorum... eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay tüm alternatif yöntemleri kullanmayı düşünüyorum...

senin kırmızıları görmene de üzüldüm canım yaa.. ben de inanamıştım bu ay hamile olduğuna.. ama sıkma canını.. vakti saati geldiğinde mutlaka olacak bunu biliyoruz...

bu arada listemiz de gerilerde kaldı herhalde.. ona da bi el atmak lazım....

merhaba canım hoşgeldin sende kaptırmışım kendimi bi hoşgeldin yazamadım

Keske sadece sanal ortamda degilde bide gercek ortamda beraber olsaydik hepimiz. Sizin gibi dostlari arasamda bulamam, ancak sanal ortamda bula biliyorum, allah sizlerden razi olsun.

belki birgün geliriz biraraya bellimi olur canım zaten ben bulunduğum yerde yanlızım burda tanıdığım hiçkimse yok psikolojikman çok kötü durumdayım yani.Siz olmasanız ne
yapardım

Hadi hayirlisi canim insallah hic birseye gerek kalmaz sende hamile cikarsin. Kanda baktirmayi düsünmüyormusun? Adetin hep böyle düzensizmidir?

Canım hem kan hem idrarda baktırdm , çıkmadı. Evet, adetlerim hep gecikmelidir ama genelde siklus 36 nın üstüne çıkmazdı.Bazen 33 bazen 30 Bazen 36.
Geçen sefer 43. günde adet oldum.
Bu ay ise henüz olmadım.
Belki de hesabımdan daha ileri bir günde yumurtladım ve daha döllenmeden sonraki 3. haftaya gelmediğim için sonuçlar negatif çıktı.
Bir sürü değişiklik yaşıyorum. Adet belirtisi olarak hiç yaşamadığım değişiklikler.
Ancak geçen sefer çok umutlanıp üzüldüğümz için bu ay ne eşimi umutlandırıyorum ne kendimi.

Bu seferde hamile değilsem herhalde ben hiç yumurtlamıyorum diye sonuç çıkaracağım ve doktora başvuracağım. Sorunumuz ne olablr die.
Belki eşimde bir sorun var onu da bilemiyoruz.
Aslında bu konuda çok acemiyiz de diyebilirim.
Bir sürü tekniklerden bahsediyorsunuz , kürler , sperm kalitesi,...vs.
Ama biz öncelikle çocuk sahibi olmaya elverişli bir çiftmiyiz onu bile bilmiyorum.
Artık bundan sonra eşim ve ben ii bir değerlendirme yaptırırız artık a.s

canım aynen senin gibi düşünüyorum.Bulunduğum yerde tanıdığım hiçkimse yok hergünüm yanlızbaşıma geçiyor psikolojikman kötü durumdayım sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum iyiki varsınız.Belki bigün birarayada geliriz belli mi olur

ebruli22 -17 temmuz

tugceeeee-18 temmuz

Fuşyamanya-19 temmuz

laubali..adeti gelmiş önümüzdeki aya kaldı

başka var mı,soyleyın listeye ekleyım

X