Gebelik testi kullananlar buraya

Kiz sen manken gibisin nereni begenmiyon sen boyunda var kilonda bayaga az boyuna göre direkmi olacan ne olacan. Bak benim boyum 158cm kilo oldu 70kg, hem cüceyim hemde dombiliyim cokacimcoook

Doktora sorup elma kroma başlasam mı acaba, 2 ay önce düşük yaptım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Ya nedir bu elma kroma hic duymadim, ne kadarda seyler var bilmedigimiz. Gecmis olsun canim kac haftalikti? Bak buradaki hepimiz düsük yasayan bayanlariz 1-2 defa yasamis birileri olarak sorulari cevap verebiliriz. Sorun neydi sizde?

Kiz sen manken gibisin nereni begenmiyon sen boyunda var kilonda bayaga az boyuna göre direkmi olacan ne olacan. Bak benim boyum 158cm kilo oldu 70kg, hem cüceyim hemde dombiliyim cokacimcoook

evet manken ama ben kilo aldım zaman göbişime ve belime alıyorum onun için vermek lazım onları...yaz geldi kız yaz...denize gitmek lazım kaydirigubbakcemile3

Ya nedir bu elma kroma hic duymadim, ne kadarda seyler var bilmedigimiz. Gecmis olsun canim kac haftalikti? Bak buradaki hepimiz düsük yasayan bayanlariz 1-2 defa yasamis birileri olarak sorulari cevap verebiliriz. Sorun neydi sizde?

kıııııızzzz elma krom seda sayan bas bas barıyordu yaw tv...nasıl duymadın...doğal bir hap...vitamin da var..googleden gir bak

evet manken ama ben kilo aldım zaman göbişime ve belime alıyorum onun için vermek lazım onları...yaz geldi kız yaz...denize gitmek lazım kaydirigubbakcemile3

seni görmedigim halde hemen cözü verdim seni hihii. Kuzucum zaten yaz geldi sen madem kilo verecektik niye önce baslamadin yaklasik 10kg vermen lazim bu gidisle sen kayak yapmaya hazirlan en iyisi :tomato:

bakmiyomki o programlara bakarsam aliskanlik yapar o yüzden biraz cahil kaldim, en iyisi sizden ögrenmek bak yeni yeni seyler ögreniyom sayenizde

ooo anladim iyi iyi azimlisin sen. Ben tam tersi nisan ayi düsükten sonra 4 kilo aldim, hep derim el giden mersine ben giderim tersine

sadece bir ay bekledim sonra başladık çalışmalara geçen ay olmadı bu ay ne olur bilemiyorum, 7 haziran adet günüm

Ebruli verdigin kilolari elma kroma kullanarakmi verdin ve kac zaman icinde verdin

evet cnm 1 ay içinde verdim...2 hafta dır içmıyorum..bi bakayım dedim kilo alırmıyım almazmıyım ama 1 gr bile almadım..onun için 2nci kutuya başladım

cnm çok geçmiş olsun ..üzülme sen olacak inşallah..bende 2 düşük yaptım..kesesini bile göremedim bıratı beni mafoldumben

çok teşekkür ederim canım saol, üzüldüm önceleri ama alışıyor insan şimdide hemen olsun istiyorum hayırlısıyla inş.

Test yapacak:

Misraa ------->günü gecti idrar testi negatif suan beklemede
Ebruli22 -----> 1 hafta kaldi[/B]
[/B]Fatima38-----> 6 gün kaldi[/B]
[/B]Badem -------> 5 gün kaldi[/B]
[/B]Blue-girl ------> 12 gün kaldi[/B]
[/B]Laubali --------> 20 gün kaldi[/B]

[/B]En arkadan ben geliyom hadi bakaim test manyaklari sizden iyi haber bekliyorum[/B][/B]

evet cnm 1 ay içinde verdim...2 hafta dır içmıyorum..bi bakayım dedim kilo alırmıyım almazmıyım ama 1 gr bile almadım..onun için 2nci kutuya başladım

Elma korumun sakıncası varmı yokmu sordunuz da mı kullandınız, ben hem bebek istiyorum hemde zayıflamak

benide listeye eklemişsiniz teşekkür ederim, test yapsam çıkar mı acaba, bugün başım dönüyor ve midemde hafif bulantı var ayrıca akıntımda var ama aşırı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…