Elma korumun sakıncası varmı yokmu sordunuz da mı kullandınız, ben hem bebek istiyorum hemde zayıflamak
Elma korumun sakıncası varmı yokmu sordunuz da mı kullandınız, ben hem bebek istiyorum hemde zayıflamak
benide listeye eklemişsiniz teşekkür ederim, test yapsam çıkar mı acaba, bugün başım dönüyor ve midemde hafif bulantı var ayrıca akıntımda var ama aşırı değil
Hemen haber vericem inş, bu arada kalpten gitmezsem eğer (Allah korusun)
Ben simdi google baktim eger hamile kalmak istiyor veya bebek emziriyorsaniz doktora danisin diyor ama yan etkilerine baktigimda simdiye kadar hic birsey tespit edilmemis icindek cesitli vitamin var b vitamini mesela hamile kalmayida kolaylastiran bir özellik. Lahana kapsülüm bitsin öbür aya bide bunu denerim
inşallah yaw...1 hafta nasıl geçecek bilmıyorum..uyku tutmuyor artık ah ahhh...belirtiler fazla yok bugun biraz batmalar oldu sağa umurtamda başka yok...ama iştahım maşallah tazmanya gibi kaydirigubbakcemile3 bide kabız oldum.ayyyy benim boyle sorunlar olmazdı...ha bide tuvalete girerken bügün kaç sefer akıntı falan gördüm..ben normalde kup kuruyum boyle akıntı falan işim olmaz
Ben simdi google baktim eger hamile kalmak istiyor veya bebek emziriyorsaniz doktora danisin diyor ama yan etkilerine baktigimda simdiye kadar hic birsey tespit edilmemis icindek cesitli vitamin var b vitamini mesela hamile kalmayida kolaylastiran bir özellik. Lahana kapsülüm bitsin öbür aya bide bunu denerim
yok cnm gitmezsın..kalp masajı yaparız sana buyrunnnnnnnnn
dr.sormadım cnm..ama bana bir tanıdık getirdi,para vermedim 2nci kutuya başlamadan once..bana dedi içmıyormusun artık,bende yok dedim belki bebiş var içmek istemem,oda sorun değil bitkisel bir ilaç ve içinde vitaminler var bişey olmaz dedi...bende içıyorum
Bende normalde kup kuruyum, benimde istahim acilmisti, yorgunluk, halsizlik tansiyonum düsüyor basim dönüyordu ve hemen anlamistim gebe oldugumu, hatta demistim bu belirtileri hayira yormak lazim diye
İş yerimin hemen yanındaki eczanede var eczacıya sorayım bakayım ne diyecek almak istiyorum
Ayy bak şimdi daha çok heveslendim hemen yarın sorayım ve alayım çok kilo almak istemiyorum boyum 160 kilom 63-64 sanırım tam emin değilim tartım çalışmıyor da...
Ayy bak şimdi daha çok heveslendim hemen yarın sorayım ve alayım çok kilo almak istemiyorum boyum 160 kilom 63-64 sanırım tam emin değilim tartım çalışmıyor da...
inşallah yaw çift çizgi çikar artık..ama inatçidır şimdi çikmıyor,halsızlık var yataktan kakmak istemıyorum...ama tansyon allah çok şükür boyle bir sorunum yok
Sayet alacak olursan hassas testlerden al 10 u/ml
Allah razı osun hepinizden, ysalnız değilim yaniiii