bende cok hevesliyim hemde her ay kac sene oldu hala umut tükenmedi ama boynumu büken sivilar hep onlarin yüzünden tutunanan embro ölüyor
Hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberler veririz inş. adet günü en yakın ben miyim şu durumda, 7 haziran, eşime babalar gününde müjde vermek istiyorum
Hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberler veririz inş. adet günü en yakın ben miyim şu durumda, 7 haziran, eşime babalar gününde müjde vermek istiyorum
dr.gittin ne dıyor o konuda..benimkiler kapalıydı açtırdım sorun yok şimdi
cnm 1.70 boyum ve 64 kg var...geçen sene 53 falandım...onun için vermek lazım çünkü pantalonlarım olmuyor artık...yazık ne yapayım orda duruyorlar bende baktıkça üzülüyorum kaydirigubbakcemile3
benimkisi cikolata kisti yüzünden, kalici sivilar kalmis onlari alamayiz diyor tek care tüpü aldirmak yada baglatmak. 3 hafta sonra randevum var artik care yok derse bende baglamalirini istiyecem
Benim sanırım..6 haziran cumartesi...
İnşallah canım benim, inşalahhhhh, hepimiz müjde veririz
Zayıf değilsin.Normalsin.ben 180 civarıyım 65 kiloyum.Hamilelik öncesi 62 ydimbenneyaptımki
Hayırlısı bakalım canım..:1hug:O halde ilk müjdeyi senden alırız inş...:Saruboceq:
Kizlar ya sizlerin boyu dev gibi yada ben cüceyim :uhm: yok yok galiba benim boyum kisa kaldi sizlerin yaninda hehe
o maşallah manken sensın işte :hooray:
Ah canım,bir bebeğim sağlıkla zamanında dünyaya gelse manken gibi olmasam razıyım...:1rolleyes::asigim:
gelecek canım...haaaa senin yaşin kaç cnm
Boşver yaşındayım canım kaydirigubbakcemile3