Gebelik testi kullananlar buraya

Test yapacak:

Ebruli22 -----> 1 hafta kaldi
Badem -------> 5 gün kaldi
Blue-girl ------> 12 gün kaldi
Laubali --------> 20 gün kaldi

En arkadan ben geliyom hadi bakaim test manyaklari sizden iyi haber bekliyorum

ohhh listemiz daha hazır hadi bakalım,saymaya başladık bile..badem ilk haber senden beklıyoruz ona göre ha kaydirigubbakcemile

iLK SIRADA BEN VARIM BıKEREM :eek:klava:

GÜNÜM GEÇTı,BELıRTıLER DEVAM AMA ıDRAR TESTı YAPTIM AZ ÖNCE YOK :KK43:

misraaa----->adeti gecikmiş haber beklıyoruz
-badem- -----> 5 gün kaldı
ebruli22-----> 1 hafta kaldı
Blue-girl ------> 12 gün kaldi
Laubali --------> 20 gün kaldi

iLK SIRADA BEN VARIM BİKEREM :eek:klava:

GÜNÜM GEÇTİ,BELİRTİLER DEVAM AMA İDRAR TESTİ YAPTIM AZ ÖNCE YOK :KK43:

cnm yarın git bir kan testi yap :kızgın: idrarda çikmayabilir..burda bazi arkadaşlar var 20 gün geçmiş hala çikmamış Çok üzgünüm çoook

Birkaç gün daha geçsin diyoum cnm,bugün iyice akıntım fazlalaştı ağrımda arttı,göğüslerim gerildi acıyor inş regl olmam :KK43:

Birkaç gün daha geçsin diyoum cnm,bugün iyice akıntım fazlalaştı ağrımda arttı,göğüslerim gerildi acıyor inş regl olmam :KK43:

Göğüs cildine bak damarlanmaların arttı mı ? bir de uykuya karşı meyilin arttı mı ? kirpiklerinde dökülme oluyor mu? dişlerini fırçalarken hafif kanamalar var mı ? Hamileyken bana bunlar olmuştu...

inşallah hamilelik belirtileri cnm....kırmızı kart görmek yok ha ona göre :içelim:

Canım bende yaklaşık 15 gün önce tanı konulan gül hastalığı isminde bir cilt rahatsızlığım var.Göğsümde bu rahatsızlıktan kaynaklı kızarmalar var damar göremiyorum.
Uykum halim ,iştahta çokkkk artış ,duygusal değişiklikler 15 gündür var.Birde göbeğimin sol altında,kasığımda iki gündürde göbek deliğimin çevresinde ağrı ve kasıntı var.

öldüm geberdim maf oldum, bisikletle gezdik alismisim arabaya binmeye ay bir zor geldi sormayin heryerim agriyor simdi popomun üstüne bile oturamiyom :)

kaydirigubbakcemile3 ya hep araba olmuyor,oh otur kıçinı büyut :eek: en güzeli bisiklet..boyle devam edersen zayıflarsın kesin kaydirigubbakcemile3

Benim eşimdeki sperm eksikliği baya baya bir fazla..2 buçuk ay oldu varikosel ameliyatı olalı..ilk 3 ay sayıda düşüklük olabiliyor deniyor..varikosel ameliyatından önce mikro ile hamile kalmıştım ben..Varikosel teşhisi sonradan konuldu..ilk gittiğimiz dr teşhis edememişti..Biz de tam tedavideyken öğrendik varikoseli olduğunu..tedaviyi yarıda bırakmadık,eşimin tedavisini ertelemiştik sadece..eşim keçi boynuzu,civan perçemi,tamoksifen, vs vs ne varsa kullandı ve kullanıyor..Doktor eşim de,kendisi de araştırıyor kendisi için gereken şeyleri..

Kendi kendime söz verdim,eşim de onayladı.Eğer hamile kalırsam ve sağlıklı bir şekilde zamanında doğum yapayım,bebeğim ya da bebeklerim bir kaç aylık olunca,çocuk sahibi olma yolunda durumu olmayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım...:Saruboceq:Allah bu fırsatı verir inşallah..:Saruboceq:

Hadi canim insallah güzel sonuc alirsaniz olmazsa tabii yola devam edecegiz bak hepimiz burda kader arkadasiyiz birbirimize destek cikacagiz bütün zor günlerimizi allahin izniyle atlatacagiz bebegimize kavusacagiz

iLK SIRADA BEN VARIM BİKEREM :eek:klava:

GÜNÜM GEÇTİ,BELİRTİLER DEVAM AMA İDRAR TESTİ YAPTIM AZ ÖNCE YOK :KK43:

Ayy canim kusura bakma, ama bak listenin basindasin simdi :) Kac gün gecmisti? Madem test negatif son care kan testi canim sen böyle düzensizlik yasarmiydin normalde

kaydirigubbakcemile3 ya hep araba olmuyor,oh otur kıçinı büyut :eek: en güzeli bisiklet..boyle devam edersen zayıflarsın kesin kaydirigubbakcemile3

bi zayifladigim günü göre bilseeeemmm eski halime dönseemm, lahana kapsülüne basladim iki gün önce kilo verecam :icecream:

MISRAAA sen kesin hamilesin kizim ne bekliyon kimi neyi bekliyon illa kirmizilar gelecek onumu bekliyon git kan testi yaptirsana senin hala burda olman hataaa yürü cabuk yarin kanda baktir o",)

bi zayifladigim günü göre bilseeeemmm eski halime dönseemm, lahana kapsülüne basladim iki gün önce kilo verecam :icecream:

vay vay vay...lahana kapsülü inşallah faydasını görürsün...bende elma kroma başladım..inşallah 55 kiloya düşerim bu ay

sen kac kilosun canim? Ya esim bana hep diyo sen beni kandirdin seni aldigimda 49kg birden ne oluysa balon gibi sistin diyo sositososito

Arkadaşlar bu kapsüllerin gebeliğe zararı yok mu, bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum

Ya sanmiyorum bundan bir kac önce ben lahana corbasini yapmistim ama 2 hafta dayanabildim artik migdem kaldiramaz hale gelmisti, lahana sonucta sebze, cogu sanatcilarda bu kapsül sayesinde kilo vermis eger zarari olsaydi duyardik simdiye dek. Ise yararsa ben size söylerim :)

sen kac kilosun canim? Ya esim bana hep diyo sen beni kandirdin seni aldigimda 49kg birden ne oluysa balon gibi sistin diyo sositososito

cnm 1.70 boyum ve 64 kg var...geçen sene 53 falandım...onun için vermek lazım çünkü pantalonlarım olmuyor artık...yazık ne yapayım orda duruyorlar bende baktıkça üzülüyorum kaydirigubbakcemile3

X