Benim eşimdeki sperm eksikliği baya baya bir fazla..2 buçuk ay oldu varikosel ameliyatı olalı..ilk 3 ay sayıda düşüklük olabiliyor deniyor..varikosel ameliyatından önce mikro ile hamile kalmıştım ben..Varikosel teşhisi sonradan konuldu..ilk gittiğimiz dr teşhis edememişti..Biz de tam tedavideyken öğrendik varikoseli olduğunu..tedaviyi yarıda bırakmadık,eşimin tedavisini ertelemiştik sadece..eşim keçi boynuzu,civan perçemi,tamoksifen, vs vs ne varsa kullandı ve kullanıyor..Doktor eşim de,kendisi de araştırıyor kendisi için gereken şeyleri..
Kendi kendime söz verdim,eşim de onayladı.Eğer hamile kalırsam ve sağlıklı bir şekilde zamanında doğum yapayım,bebeğim ya da bebeklerim bir kaç aylık olunca,çocuk sahibi olma yolunda durumu olmayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım...:Saruboceq:Allah bu fırsatı verir inşallah..:Saruboceq:
Hadi canim insallah güzel sonuc alirsaniz olmazsa tabii yola devam edecegiz bak hepimiz burda kader arkadasiyiz birbirimize destek cikacagiz bütün zor günlerimizi allahin izniyle atlatacagiz bebegimize kavusacagiz