Gebelik testi kullananlar buraya

laubali ben anlamadım senin işi yaa adetmi oldun erken değilmiydi yalnış hatırlamadıysam :S

Vallahi billahi bende anlamadim, zaten hersey öyle apar topar olduki sanki adetimin pesinden kovalayan varda aha dur kanayimda rahatlayim gibi dalga gecip geli verdi hemencik

selam kızlar....a.s.
bu gebelik testlerine verdiğim parayla bir tüp bebek daha yapardım valla.
ayrıca her ay yaşanan hayalkırıklığıda cabası.
allah en kısa zamanda yüzlerimizi güldürür inşallah ve işte o zaman son kez o testi kullanmayı nasip eder....:Saruboceq:

Selam canim, haklisin ya öyle bir tiryakilik yapmiski biraksan bir türlü birakmasan bin bir türlü sositosositozemuszemus

Premenstruel (Adet Öncesi) Sendrom
Belirtileri Nelerdir ?
Premenstruel sendromun ( kısaca PMS ) birçok belirtisi vardır. Belirtiler adet döneminden yaklaşık 1 hafta önce başlar. Ana belirtileri huzursuzluk, endişe ve ' sinirliliktir. Kendinizi üzgün hissedebilir, kolay ağlayabilirsiniz. Başağrısı, sırt ağnsı ve memede ağrı ve kramplar görülebilir. El ve ayaklarınız şişebiîir, midede doluluk hissi olabilir. Kas ağrıları, yorgunluk hissi olabilir. PMSıi bazı kadınlarda tuzlu veya şekerli gıdalara karşı istek olur.
PMS' ÎÎıÎÎ Sıklığı Nedir ? ı
PMS' niz var ise yalnız değilsiniz. Çocuk doğurma yaşındaki hanımların % 40'mda adetten 1-2 hafta Önce PMS belirtileri olur. Bazı hanımlarda hafif rahatsızlık hissi olurken bazılarında işe, okula gidemeyecek kadar ciddi belirtiler olur.
PMS' nin Sebebi Nedir ? :
Bilinmemektedir. Bazı kadınlarda PMS beyinde depresyon benzeri kimyasal değişikliklere sebep olur; bu da adetten 1-2 hafta önce psikolojik durumlarında değişikliğe sebep olabilir. ;
Menstruel siklus sırasında kadınların hormon düzeylerindemeydana gelen değişiklikler de PMS de rol oynayabilir. PMS, menstruel siklusu sırasında yumurtlaması olan kadınlarda olur. Doğum kontrol hapları kullanan kadınlarda yumurtlama olmaz dolayısıyla onlarda, genelde PMS olmaz.
Bazı vitamin ve minerallerin düşük olması da PMS' ye yol açabilir. Bazı çalışmalarda PMS' li kadınlarda düşük magnezyum, manganez, vitamin E düzeyleri bulunmuştur. Çok tuzlu yemek de vücutta su tutulmasına neden olur. Bu da el ve ayaklarda şişmeye neden olur. Çok fazla şeker (kurabiye, şeker, şekerli içecekler) tüketimi de adet öncesinde psikolojik durumda değişiklik ve yorgunluğa neden olabilir.
Kafeinli içeceklerin (kahve - kola) fazla içilmesi sinirliliğe yol açabilir.

hala beklemedeyim anlıcağın başka çarem yok :bbo:

Insallah bekledigine degecek canim, kese varsa kalp atisinida duyacaksiniz bazen duyulmaya biliyor daha erken oldugu icin. Bence bosuna üzülüp icindeki bebegide üzme vakti zamani gelince sana el bile sallayacaktir, eminim simdiki telasiniz bosuna allah yar ve yardimciniz olsun canim. Yakinda kalp atisini duyduk diye sevincini bizimle paylasacagindan eminim.

Insallah bekledigine degecek canim, kese varsa kalp atisinida duyacaksiniz bazen duyulmaya biliyor daha erken oldugu icin. Bence bosuna üzülüp icindeki bebegide üzme vakti zamani gelince sana el bile sallayacaktir, eminim simdiki telasiniz bosuna allah yar ve yardimciniz olsun canim. Yakinda kalp atisini duyduk diye sevincini bizimle paylasacagindan eminim.

İnş canım.:Saruboceq: valla emin ol sizin için de dua ediyorum yerimseniben

Bu arada bugün arkadasimla konustum kendisi 16 haftalik hamile daha yeni bu persembe ilk defa kalp atisini duydular. O gün kendi doktoru kalp atisini duymadigi acile gidip orada uzman doktorlar baksin demis bosu bosuna bir sürü stres ve heyecan yasadi o arkadasim, yazik günah bu doktorlar madem kalp bulmayi beceremiyorlar niye taze annelerimizi üzüyorlar anlamiyorum. _Hatta TR´de neden bu kadar kalp icin acele ediyorlar anlamiyorum, kalp atisimi zaten normalde 8. haftadan sonra duyulmaya baslanir ve yinede her doktorun isi degildir kalp atisini tespit etmek bunu gercektende uzman olan biri bakip duymali.

Canım benim sorunum sadece kalp atışını duymak değil,daha kesede olup olmadığı belli değil deli gibi perşembeyi bekliyorum inş mutlu haberleri vereceğim :eek: kaçtım bb:1rolleyes:

Canım benim sorunum sadece kalp atışını duymak değil,daha kesede olup olmadığı belli değil deli gibi perşembeyi bekliyorum inş mutlu haberleri vereceğim :eek: kaçtım bb:1rolleyes:

Hmm okey ben kese var kalp yok diye anladim, neyse insallah gec döllenme olmustur o yüzden saklaniyordur minigin, eee iste nazliya bizimkiler bide geldimi saklaniyorlar. Insallah guzel haberlerle gelirsin canikom kendine iyi bak.

Kizlar bu ay pressed kullanmaya karar verdim internetten siparis verecem yaninda 50 test ve 25 ovulasyon testi. Yaklasik 40 milyon hepsi. Ucuz degilmi sizcede? Türkiyede web site var Gitti G sizlerde oraya bakin ve paranizin cogu cebinizde kalsin :icecream:

naber kuzum,nasılsın...ya ben bugun çok kötüyüm ya...pervaneyı açik bıraktım yatarken,dün gece üşüdüm ya..kalkarken ateşimi ölçtüm 36.5 çiktı...peşinden gelıyorum ha kırmızı kartıyla beraber mafoldumben

naber kuzum,nasılsın...ya ben bugun çok kötüyüm ya...pervaneyı açik bıraktım yatarken,dün gece üşüdüm ya..kalkarken ateşimi ölçtüm 36.5 çiktı...peşinden gelıyorum ha kırmızı kartıyla beraber mafoldumben

E sen diyorsun ya be kuzum pervane acik kalmis, üsümüsündür iste. Hem daha gününe 5 gün var bu atese göre 2 gün sonra kirmizilarin gelmesi lazim o yüzden sen kesin soguk aldin. Bosver takma atesi günün gelene kadarda ölcme ben öyle yapmistim, o zamankiyle kiyaslama yapariz simdi daha erken.

bilmem ya,moralim bozuldu vallah,yarın sabah tekrar bakacam..eğer yükselme varsa iyi yoksa demeki kırmızılar gelecek :gitme: ya laubali bizim bebişim nezaman olacak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bilmem ya,moralim bozuldu vallah,yarın sabah tekrar bakacam..eğer yükselme varsa iyi yoksa demeki kırmızılar gelecek :gitme: ya laubali bizim bebişim nezaman olacak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Simdiden moralini bozma canim bir kac gün daha gecsin insallah gelmez kirmizilarin allahim gelmesin rabbim yardimcin olsun bi dahada pervane acik falan birakma sonra boynun falanda tutulur allah göstermesin o daha fena.

Kizlar bu ay pressed kullanmaya karar verdim internetten siparis verecem yaninda 50 test ve 25 ovulasyon testi. Yaklasik 40 milyon hepsi. Ucuz degilmi sizcede? Türkiyede web site var Gitti G sizlerde oraya bakin ve paranizin cogu cebinizde kalsin :icecream:

slm canım pressed dedğin ne oluo?
Ayrıca ovulasyon testine benm de ihtiyacım var ama çoğu eczacının o testlerden haberi bile yok ....
İnternetten de alışveriş yapmadım hiç ....
Bir sorun çıkar mı acaba internet alışverişinde...
Kredi Kart numaramızı vermemz gerekio yanılmıosam değil mi?
Tecrübesi olan arkadaşlar varsa, bilgilendirrsenz çok memnun oluruz yerimseniben

X