Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimcim aslinda ufak ufak belirtiler yasiyorum, testte pozitif cikiyor bugün nerden ciktiysa bi atesime bakayim dedim, bakmaz olaydim, sok oldum adet olacagim zamanda bu kadar düsük oluyor. Peki seninki kacti hatirliyormusun?
figen-figen sende bu çamaşir suyu denesene bakalım,sende nasıl olur..hamişsın ya köpürmesi lazım :kedi: tarifi vereyım...1 bakdaka biraz çiş kaydirigubbakcemile3 koy ve üstüne 1 kola kapağı kadar çamaşir suyu dök bakalım köpürecekmı...beklıyom haaaa
Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan öpemmi.... Kirmizlarim geldiii heyt heyt.. Valla hicte üzülmedim, hayirlisi olsun, halbuki o kadar belirti yasadim test inatla pozitif cikti, napalim elimizde olan sey degil, sok olupta aglayacak degilim sanki alisik bir durum bu sasirmis gibide davranamam.. Agustos ayinda tüpe basliyacam, hayirlisi olsun.. Ebru ve Tugcee sirami sizlere saldim haydin bakaaaaaaammmm
Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan öpemmi.... Kirmizlarim geldiii heyt heyt.. Valla hicte üzülmedim, hayirlisi olsun, halbuki o kadar belirti yasadim test inatla pozitif cikti, napalim elimizde olan sey degil, sok olupta aglayacak degilim sanki alisik bir durum bu sasirmis gibide davranamam.. Agustos ayinda tüpe basliyacam, hayirlisi olsun.. Ebru ve Tugcee sirami sizlere saldim haydin bakaaaaaaammmm
senin için yapamak isterim ama bende koyu kıvamlı olan çamaşır suyundan var. o olur mu ki?
o zaman o test nasıl pozitif çıkıyo ya. hata payı çok az diye biliyorum.acaba kimyasal gebelik mi yaşadın? seni ümitlendirmek istemem ama üstüne görme olabilir mi. baya merak ettim şimdi.
:uhm: yapma ya...demeki ateş şeyın doğru çiktı,üzülme be kuzum,agustosta inşallat tüpte tutar,benim testim gelmedi daha klava: sabak ateşim 36,9 çiktı
olsun canim laubali hakkinda hayirlisi boyleymis nasip baska zamana ins.
evet canim haklisin sen cok yasamissin baya alisiksin masallah ya cok soguk kanlisin icin neyse disnda o gercekten seni tebrik ediyorum insallah tup bebekte bu kez basarili olursunuz allah yardimcin olsun hersey gonlunce olsun
slm kızlar laubalicim nasılsın
acaba adetim gelecegi icinmi test böyle cikiyordu? Ne bilim belki adet icinde kullanila bilir hani ögenmek amaciyla gelecekmi gelmiyecekmi, yoksa neden ikide bir cift cizgi cikiyorki. Bugün adetten bir kac saat sonra yine pozitif ama gebelik testinde bisey yok. Hic aklima almiyor. Insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh sen hamis kalirsin canim, atesin süper gidiyor :Saruboceq:
aynen canım benim napalım işte.benimde yumurtlama günüm yarın başlıyo daha canım.daha kolay hamiş kalabilmek içn yapmam gereken bişey varmı acaba ilişkiden sonra yatıorum ama
yok cnm,adet gelecek dıye nasıl pozitif olur :1no2: benim testim pazartesıye kaldı klava: o eczaci karıyı dövecektım bügün...evet bende şaşırdım ateşime 36.9 çikmış,yarın da bakalım,belki bugun yalnış göstermiş,da adetime 6 gün var eğer 17sinde gelirse