Gebelik testi kullananlar buraya

Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan öpemmi.... Kirmizlarim geldiii heyt heyt.. Valla hicte üzülmedim, hayirlisi olsun, halbuki o kadar belirti yasadim test inatla pozitif cikti, napalim elimizde olan sey degil, sok olupta aglayacak degilim sanki alisik bir durum bu sasirmis gibide davranamam.. Agustos ayinda tüpe basliyacam, hayirlisi olsun.. Ebru ve Tugcee sirami sizlere saldim haydin bakaaaaaaammmm

Canimcim aslinda ufak ufak belirtiler yasiyorum, testte pozitif cikiyor bugün nerden ciktiysa bi atesime bakayim dedim, bakmaz olaydim, sok oldum adet olacagim zamanda bu kadar düsük oluyor. Peki seninki kacti hatirliyormusun?

benim ateşim 35,9 gibiydi. ama ciddiye almadığım için bi daha ölçmedim. testte pozitif çıkıyosa ateşten daha umut verici. umarım allah gönlüne göre verir. beklemek zor biliyorum.

figen-figen sende bu çamaşir suyu denesene bakalım,sende nasıl olur..hamişsın ya köpürmesi lazım :kedi: tarifi vereyım...1 bakdaka biraz çiş kaydirigubbakcemile3 koy ve üstüne 1 kola kapağı kadar çamaşir suyu dök bakalım köpürecekmı...beklıyom haaaa

senin için yapamak isterim ama bende koyu kıvamlı olan çamaşır suyundan var. o olur mu ki?

Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan öpemmi.... Kirmizlarim geldiii heyt heyt.. Valla hicte üzülmedim, hayirlisi olsun, halbuki o kadar belirti yasadim test inatla pozitif cikti, napalim elimizde olan sey degil, sok olupta aglayacak degilim sanki alisik bir durum bu sasirmis gibide davranamam.. Agustos ayinda tüpe basliyacam, hayirlisi olsun.. Ebru ve Tugcee sirami sizlere saldim haydin bakaaaaaaammmm

o zaman o test nasıl pozitif çıkıyo ya. hata payı çok az diye biliyorum.acaba kimyasal gebelik mi yaşadın? seni ümitlendirmek istemem ama üstüne görme olabilir mi. baya merak ettim şimdi.

:uhm: yapma ya...demeki ateş şeyın doğru çiktı,üzülme be kuzum,agustosta inşallat tüpte tutar,benim testim gelmedi daha :eek:klava: sabak ateşim 36,9 çiktı

Allah allah CADIARZU bugün adetim geldi atesim 36,3 seninki kadar bile düsmedi. Anlamadim bu nasil bir celiski. :eek:lmaz:

o zaman o test nasıl pozitif çıkıyo ya. hata payı çok az diye biliyorum.acaba kimyasal gebelik mi yaşadın? seni ümitlendirmek istemem ama üstüne görme olabilir mi. baya merak ettim şimdi.

CADIARZU bende bilmiyorum nicin gebelik testi pozitif cikti, hatta gün gectikce belli olmaya bile baslamisti. Napalim hayirlisi olsun.

:uhm: yapma ya...demeki ateş şeyın doğru çiktı,üzülme be kuzum,agustosta inşallat tüpte tutar,benim testim gelmedi daha :eek:klava: sabak ateşim 36,9 çiktı

acaba adetim gelecegi icinmi test böyle cikiyordu? Ne bilim belki adet icinde kullanila bilir hani ögenmek amaciyla gelecekmi gelmiyecekmi, yoksa neden ikide bir cift cizgi cikiyorki. Bugün adetten bir kac saat sonra yine pozitif ama gebelik testinde bisey yok. Hic aklima almiyor. Insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh sen hamis kalirsin canim, atesin süper gidiyor :Saruboceq:

evet canim haklisin sen cok yasamissin baya alisiksin masallah ya cok soguk kanlisin icin neyse disnda o gercekten seni tebrik ediyorum insallah tup bebekte bu kez basarili olursunuz allah yardimcin olsun hersey gonlunce olsun

evet canim haklisin sen cok yasamissin baya alisiksin masallah ya cok soguk kanlisin icin neyse disnda o gercekten seni tebrik ediyorum insallah tup bebekte bu kez basarili olursunuz allah yardimcin olsun hersey gonlunce olsun

Senelerdir agladim, elime ne gectiki. Aglamakla hicbirsey elimize gecmiyor, aglamak istesemde agliyamiyorum göz yaslarim kurudu. Allah biliyor icimizi disimizi, kurban oldugum allah ne zaman nasip ederse o zaman ama biz dünden haziriz opuyorumnanaktan

aynen canım benim napalım işte.benimde yumurtlama günüm yarın başlıyo daha canım.daha kolay hamiş kalabilmek içn yapmam gereken bişey varmı acaba ilişkiden sonra yatıorum ama

acaba adetim gelecegi icinmi test böyle cikiyordu? Ne bilim belki adet icinde kullanila bilir hani ögenmek amaciyla gelecekmi gelmiyecekmi, yoksa neden ikide bir cift cizgi cikiyorki. Bugün adetten bir kac saat sonra yine pozitif ama gebelik testinde bisey yok. Hic aklima almiyor. Insallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh sen hamis kalirsin canim, atesin süper gidiyor :Saruboceq:

yok cnm,adet gelecek dıye nasıl pozitif olur :1no2: benim testim pazartesıye kaldı :eek:klava: o eczaci karıyı dövecektım bügün...evet bende şaşırdım ateşime 36.9 çikmış,yarın da bakalım,belki bugun yalnış göstermiş,da adetime 6 gün var eğer 17sinde gelirse

aynen canım benim napalım işte.benimde yumurtlama günüm yarın başlıyo daha canım.daha kolay hamiş kalabilmek içn yapmam gereken bişey varmı acaba ilişkiden sonra yatıorum ama

Iliskiden sonra popunun altina yastik koy ve istersen ayaginida duvara kaldir tabii imkanin varsa.. En az yarim saat yat ve sakin arkasindan hemen banyo yapma, geceyi öyle gecer ve sabaha dus yap.. Baskada bisey gelmiyor aklima canim.. Ha bide bol bol süt ic hormonlari calistiyormus.. Sonra allaha bol bol dua et.. Sogan kürüde yapa bilirsin simdi aslinda tam zamani eger baslamak istersen.

yok cnm,adet gelecek dıye nasıl pozitif olur :1no2: benim testim pazartesıye kaldı :eek:klava: o eczaci karıyı dövecektım bügün...evet bende şaşırdım ateşime 36.9 çikmış,yarın da bakalım,belki bugun yalnış göstermiş,da adetime 6 gün var eğer 17sinde gelirse

ya niye gelmedi bu test. Bekle 2 gün daha bekliye bilirsen. Ama daha adetine 6 gün varmis pazartesi yetisirse tam baslarsin o gün test yapmaya. Bugün yumurtlamadan sonraki tam 14.günüm. Galiba üstüne falan görmüyorum bayaga adet oluyorum. Halbuki o kadar belirtim vardi, dün bile bir sürü akinti ve islaklik geldi. Nasip degilmis. Ahan iste simdide sira sana geldi senden bekliyom alkisalkisalkishihoyyyt

X