- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol laubalicim uygulıcam soğan kürünüde bu ay olmazsa bidahaki aya başlarım canım yaa senin yazdıklerınıda okudum olsun be canım herşeyin bi zamanı oluyo heralde ama biz bilmiyoruz hepsini okuyamadım pozitif çıktı filan yazmışsın canım test sonucunmu
ya niye gelmedi bu test. Bekle 2 gün daha bekliye bilirsen. Ama daha adetine 6 gün varmis pazartesi yetisirse tam baslarsin o gün test yapmaya. Bugün yumurtlamadan sonraki tam 14.günüm. Galiba üstüne falan görmüyorum bayaga adet oluyorum. Halbuki o kadar belirtim vardi, dün bile bir sürü akinti ve islaklik geldi. Nasip degilmis. Ahan iste simdide sira sana geldi senden bekliyom alkisalkisalkishihoyyyt
canımbenim yaa sağol laubalicim işallah güzel haberler vericez sana sende okadar temiz yüreklisinki hep başkalrının iyiliğini istiosun canımcım.acaba sende üstüne görme olayı olmasın canım.benim görümcemin öyle oldu hep 9 ay üstüne gördü.belirtiler varmıydı canım bide üstüne görmede adet genelde gecikmeli gelirmiş bazen.
ya cnm be bu akıntı şeyı pek anlamadım yaw...bende neden yok,kız sen gene kimyasal gebelik geçmedin mı,başka cvp.bulamıyorum çunku
canımcım bide benden bugün çok ıslaklık geldi uzayen bir akıntı ama beyaz renkte acaba benim yumurtlama günüm bugün olabilir miki aslında yarın başlıo ama canım
evet cnm,bu kadar belirtiler,bu kadar pozitif testler,sen kesin kimyasal gebelik geçirdin
laubalicim gittin galba