Gebelik testi kullananlar buraya

sağol laubalicim uygulıcam soğan kürünüde bu ay olmazsa bidahaki aya başlarım canım yaa senin yazdıklerınıda okudum olsun be canım herşeyin bi zamanı oluyo heralde ama biz bilmiyoruz hepsini okuyamadım pozitif çıktı filan yazmışsın canım test sonucunmu

sağol laubalicim uygulıcam soğan kürünüde bu ay olmazsa bidahaki aya başlarım canım yaa senin yazdıklerınıda okudum olsun be canım herşeyin bi zamanı oluyo heralde ama biz bilmiyoruz hepsini okuyamadım pozitif çıktı filan yazmışsın canım test sonucunmu

Canimcim testi profilime bile ekledim, hergün gittikce cizgi koyulasmaya baslamisti, ve bugün aniden adet oldum öncesinde hic olacakmis gibi belirtim yoktu. Dedigin gibi herseyin vakti zamani var. ônemli olan zoru basarmak, bizim icin bu cok zor keske bi cocuk olsa sanirim gerisi kendiliginden gelecektir. Insallah senden bu ay güzel haber alirizda havam yerine girer. Baskalarinin hamile haberi beni cok umutlandiriyor, gözümü kara cikarmayin bol bol calisin sengözlerimebaksanabsırnaşık şey:eek:

canımbenim yaa sağol laubalicim işallah güzel haberler vericez sana sende okadar temiz yüreklisinki hep başkalrının iyiliğini istiosun canımcım.acaba sende üstüne görme olayı olmasın canım.benim görümcemin öyle oldu hep 9 ay üstüne gördü.belirtiler varmıydı canım bide üstüne görmede adet genelde gecikmeli gelirmiş bazen.

ya niye gelmedi bu test. Bekle 2 gün daha bekliye bilirsen. Ama daha adetine 6 gün varmis pazartesi yetisirse tam baslarsin o gün test yapmaya. Bugün yumurtlamadan sonraki tam 14.günüm. Galiba üstüne falan görmüyorum bayaga adet oluyorum. Halbuki o kadar belirtim vardi, dün bile bir sürü akinti ve islaklik geldi. Nasip degilmis. Ahan iste simdide sira sana geldi senden bekliyom alkisalkisalkishihoyyyt

ya cnm be bu akıntı şeyı pek anlamadım yaw...bende neden yok,kız sen gene kimyasal gebelik geçmedin mı,başka cvp.bulamıyorum çunku

canımbenim yaa sağol laubalicim işallah güzel haberler vericez sana sende okadar temiz yüreklisinki hep başkalrının iyiliğini istiosun canımcım.acaba sende üstüne görme olayı olmasın canım.benim görümcemin öyle oldu hep 9 ay üstüne gördü.belirtiler varmıydı canım bide üstüne görmede adet genelde gecikmeli gelirmiş bazen.

zaten üstüne görme oluyorsamda sasirmam, 2 ay önce 6-8 haftalik bebegimi düsürdüm orda bile üstüne görmüsüm hic haberim yoktu hamile oldugumdan ama nerdeyse bu seferki belirtilerle o zamanki ayni, gögüs dolgunlugu, sIk idrara cikma, idrar kokusunda degisiklik, bol bol akinti ve hep islaklik vardi. Biraz daha zaman gecsin adetim bitince tekrar test yapacam, bugün zaten yine pozitif cikti evdede test kalmadi :eek: gelismlerinden bizi haberdar et canim, arayi fazla uzatma bol bol gel sohbet edelim havadan sudan konusuruz kaydirigubbakcemile2 senin adetin ne zaman ?

ya cnm be bu akıntı şeyı pek anlamadım yaw...bende neden yok,kız sen gene kimyasal gebelik geçmedin mı,başka cvp.bulamıyorum çunku

Akintiyi bende anlamadim, daha dün aksam uzayan süt beyaz renginde kocaman akinti geldi ve hep islaklik vardi. :kedi::kedi: hiicccccc bilemedim bu isin icine girdik ama cikmasida zor ismis yahu:eek:

zemuszemuscanımcım ayy belkide hamişsinzemuszemuszemuszemus baksana zaten sendede oluyomuş üstüne görme olayı zaten bence kan testi yaptır canım kesin sonucunu bilirsin hem.benim adet 30 u yumurtlamada en önemli gün 14.gün diyolar doğrumu ki canım.bide yumurtlmada başlamadaqn bir gün önceyle yumurtlma bitişinin ertesi günüde olabiliomuş yumurtlama öyle mi ki canım.tamam canım girerim tabii sizinle muhabbet harika..

canımcım bide benden bugün çok ıslaklık geldi uzayen bir akıntı ama beyaz renkte acaba benim yumurtlama günüm bugün olabilir miki aslında yarın başlıo ama canım

canımcım bide benden bugün çok ıslaklık geldi uzayen bir akıntı ama beyaz renkte acaba benim yumurtlama günüm bugün olabilir miki aslında yarın başlıo ama canım

Eger akinti parmak arasinda uzuyorsa bugün yarin yumurtan muhtemelen catliyacaktir, sakin bu aksami bos gecirmeyin zaten o uzayan seffaf akinti geliyorsa en dogurgan zamanina denk gelmis oluyor bunu sakin kacirma hemen biran baslayin bebek yapmaya :CüvCüv::Saruboceq: peki adetin kac günde bir geliyor yani ciklus ne kadar? Illa 14 gün diye bisey yok, bak benim adet döngüm 28 gün ama yumurtlamam 10-14 gün oluyor. Hani sadece 14.güne takilma, adetinin orta ciklusuna baslamadan 4 gün önce calismaya her iki gün devam edin-

evet cnm,bu kadar belirtiler,bu kadar pozitif testler,sen kesin kimyasal gebelik geçirdin

Valla olabilir, ama bugün test niye hala pozitif?? Yarin dijital testi yapacam en kesin sonucu ordan alirim hemde harflerle kaydirigubbakcemile3 oda cikmazsa bu ayi adet ile kapatacam 2 ay sonrada insallah tedavi.

Vajinal akinti

Vajinal akıntılar kadınların doktora en sık başvurduğu hastalık şikayetidir.Vajina normal olarak nemli bir yapıya sahiptir.Vajina duvarlarındaki ve vajinanın içinde bulunan rahim ağzındaki bezelerden salgılanan sıvılar bu nemliliği-ıslaklığı sağlar . Vajina vücudun dışarıya açılımı olan boşluklarından bir tanesidir. Vajinanın ıslaklığı kadının sağlığı açısından gereklidir . Mühim olan var olan akıntının normal mi, yoksa bir hastalık habercisi mi olduğunu ayırt etmektir. Çünkü varolan akıntı kişinin hareketi, ayakta durması gibi nedenlerden dolayı yerçekiminin etkisiyle vajinadan dışarı akacak ve iç çamaşırında veya pedinde bir ıslaklık oluşturacaktır.Ve bu salgılanma herhangi bir hastalık veya sıkıntı yoksa sağlıklı bir kadında süreklidir.Normal vajinal akıntı berraktır ve sıvı yumurta akını andırır, koku yapmaz. Bu ıslaklığın kıvamı yumurtlama dönemi sırasında (adetin başlangıcından itibaren 14. gün civarı) biraz değişir ve sıvılaşabilir. Bunun amacı doğanın döllenmeye hazır yumurtanın döllenmesini kolaylaştırmak için salgının kıvamını değiştirmesidir ,Servikste(rahim ağzındaki) ve buradan salgılanan sıvılardaki tüm değişiklikler buradan spermin kolayca geçerek yumurtaya ulaşmasını sağlamak içindir.. Adet dönemine yaklaştıkça bazı hanımlarımızda vajinada bir koku olabilir ve akıntı rengi koyulaşabilir. Bu adet kanamasını oluşturan hormonların bu dönemde getirdiği etkidendir.

selam kızlar....a.s.
bu gebelik testlerine verdiğim parayla bir tüp bebek daha yapardım valla.
ayrıca her ay yaşanan hayalkırıklığıda cabası.
allah en kısa zamanda yüzlerimizi güldürür inşallah ve işte o zaman son kez o testi kullanmayı nasip eder....:Saruboceq:

X