- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım pressed dedğin ne oluo?
Ayrıca ovulasyon testine benm de ihtiyacım var ama çoğu eczacının o testlerden haberi bile yok ....
ınternetten de alışveriş yapmadım hiç ....
Bir sorun çıkar mı acaba internet alışverişinde...
Kredi Kart numaramızı vermemz gerekio yanılmıosam değil mi?
Tecrübesi olan arkadaşlar varsa, bilgilendirrsenz çok memnun oluruz yerimseniben
zemuszemusslm kızlarrrr ben geldim.dün çıkmıştım kimse yok die ama sonradan yazdıklarını okudum sağol canımcım.dünüde kaçırmadık bu arada
hoşbulduk canım bakalım çalışkanlık yapıos ama sınavın sonunda geççez mi:))))))))işallah canım cümlemizin sonu güzel olsun
bilmıyorum ya,ama hiç umudum yok bu ay...dr.dedi ya bu gün ilişki yarın bilmem ne,sanki zorla yapıyoruz ya....kafama çok taktım,onun için tutmamıştır galiba
Taktir allahtan canim biz yeterki elimzden geleni yapalim turkbayragi evet pressed bayaga etkili gözüküyor, gerci bizde sperm problemi yok ama bellimi olur dimi icerde neler oluyor bilmiyoruz insallah faydasini görürüm bakalim önce bi denemek lazim.
kız bu pressed googlede yazdım,hiç bişey çikmıyor ya :1no2: bulamadım
Gülom bide KK´da arama yap burda ben okumustum bununla ilgili topic var orada herkes fikirlerini ve deneyimlerini yaziyordu pressed hakkinda. Hatta Badem bile kullanmisti.
tmm canikom orasını okudum,ama nerden alacaz,nasıl siparış verecaz,onu merak edıyom ben :uhm:
çok thnx laubalicm sayende önemli bir püf nokta daha öğrendim hihoyyyt
bakalım benm hala adet gelmedi,
test sonuçalrım negatifti 2 gün öcesine kadar,
geç döllenme ihtimalini gözönünde bulundrp, bir umut
yine bir kaç gün sonra test yapacağım ( eğer adet olmazsam)
yine çıkmazsa artık yeni bir ovulasyon takip süreci başlayacak?
bakalım bu sefer dersimizi ii çalışıp sınıfı geçebilcekmyz
hmmm,bakayım bi,ama ne fayda amerikada sıparış vermem lazım kaydirigubbakcemile3