Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah pozitif çıkar canım dua edicem senin için bundan emin ol benim dayımlarında 8 sene olmadı biliyormusun o yüzden çok iyi anlıyorum sizi emin ol onlarla beraber bizimde içimiz yandı hep ama anlayamadık olduda büyüdü bile yani bi zamanı var işte inşallah o zaman bu zamandır canım benim

sağol canım benim,inşallah sende en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın :emir_bebek: evet her ay dıyordum inşallah tuttu ama malesef yok yok yok

Canımmm yha dua edicem sana...
Ben bu sabah 6 da kalbim güp güp uyandım...
Heyecan ve korkuyla lavaboya gittm, hüsran sonuçla karşılaştm, çok umutluydum halbuki.
Dilerim sen yarın güzel haberni vericeksn. Belirtilerin neler? Benm gbi düzensiz adet sorunun var mıydı?
Düzensizlik çok zormuş tatlım yaa, biz ne nezamn oluo bilmeden çalışıos işte, piyangoo vurursa artık...
Allah büyük bakalım :)

Laubalicim seni de tebrik ederim bu arada ....

düzensiz değildır benim adetim,ama geçen ay şaşırmış biraz,ve okudum kadarıyla,gebe kalmadan 1 ay once düzensizliği yaşanabilıyor,vucut gebeliğe hazırlanıyor,belirtilerim yok cnm,sadece kasıklarımda batmalar var,ben 2 sene oncede hamile kaldım haberim yoktu,çünkü belirtilerim hiç yok..ama üşük yaptım :gitme:

sağol canım benim,inşallah sende en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın :emir_bebek: evet her ay dıyordum inşallah tuttu ama malesef yok yok yok[/

bu ay tutacak inşallah canım hemde üçümüzündeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende yarın alırım artık testimide pazar günü yaparım bide şey sorucam ya hani özel hastaneye gisiyoruz ya doktora hiç uğramadan direkt yaptıramıyomuyuz bu testi?

sağol canım benim,inşallah sende en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın :emir_bebek: evet her ay dıyordum inşallah tuttu ama malesef yok yok yok[/

bu ay tutacak inşallah canım hemde üçümüzündeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende yarın alırım artık testimide pazar günü yaparım bide şey sorucam ya hani özel hastaneye gisiyoruz ya doktora hiç uğramadan direkt yaptıramıyomuyuz bu testi?

gebelik testi mı....evet yapabilıyorsun,eczaneye gidip testi alacan,sonra bir bardak içine idrar yapacan,sonra teste bir kaç damla koyacan ve sonucu beklıyecan

nasılsınız arkadaslar benmde adetım gelmedı henuz 3gun oldu beklıorum zemuszemus

hassas testlerden al canım,onlar adetin gelmeden sonuç verıyor...peki belirtiler var mı sende,hamilelik belirtisi

canım valla belırtı falan var bıraz bulantı bıraz kasık agrısı ama bılamıorum psıkolojıkmı ya test yapmaktan bıktım negaıf cıkmasından hayal kırıklıgı her seferınde hıc gecıkmemıstı ama ılk defa gecıkıo:smiley-cool:

canım valla belırtı falan var bıraz bulantı bıraz kasık agrısı ama bılamıorum psıkolojıkmı ya test yapmaktan bıktım negaıf cıkmasından hayal kırıklıgı her seferınde hıc gecıkmemıstı ama ılk defa gecıkıo:smiley-cool:

hadi hayırlısı canım,inşallah bu sefer tuttu :CüvCüv: :emir_bebek:

X