Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinisinde resmini gördümmmm artistler siziiii
Sohbete doyum olmaz sizlerle ama benim cok uykum geldi. Iyi geceler herkese
iyy yok ugrasamam ben bebek usulu ölcmeye devam edeyim nede olsa oranin atesini ezberledim bide dil altina derken bastan baslamam lazim kaydirigubbakcemile5
Sohbete doyum olmaz sizlerle ama benim cok uykum geldi. Iyi geceler herkese
Seni unuttuk sanma, sirayi sana saldik e artik sende bi artis pozu cikarti verirsin
ikinisinde resmini gördümmmm artistler siziiii
sıra sende çarlinın meleği,sen kalmışsın kaydirigubbakcemile
ay ay ay daha yeni evlisın galiba,bebiş konusunda acele etme cnm,biz geç kaldık onun için can atıyoruz..ben 30 yaşındayım
arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkürler...
Özellikle ebruli beni heyecanlandırdın vallahi...
Ben de doktora inanmak istemedm... Adetm düzensz olduu için ne kadar gün deçti tam bilmiorum ama en az 10 gün geçmştr die tahmin ediorum...
Değer yok diyebilrz, 0.100
Bu hiçbirşey ifade etmiyor değil mi?
Bakalım 3 güne ilaçların sayesine adet olmam lazım...Olmazsam umut devam edio diyeblrmiyz kine?
Ayrıca sizler hamilemsnz? Kesin sonuç aldınız mı ? Tam okuyamadm yazdıklarınızı...
Allah hepimizn hakkında hayırlısını nasip etsn....
siz ne kadar zamandır istiyosunuz?
cnm be 10 senedır istıyorum,2 sene once 1 düşük yaşadım,bu sene mart ayında kimyasal gebelik geçirdim,bu ay tedavi gördüm.menogon iğnesi,yumurta uyarıci ve pregnyl çatlatma iğnesi,ayın 1nde çatlatma iğnesi vuruldum tam 10 ün geçti,yarın test yapacam bakalım