Yaa takildim kaldim yarin is var sabah kim kalkacak "ben" hadi ben kactim kizlar. Hepimizden bol bol cift cizgili haberler bekliyorum.
evt canım bazen psıkolojık oluo gercı benım sımdıye kadar pek olmadı ayımdan ayıma oldum ya dayanamam ben yıne alır yaparım cunkı sonra esımle cok umıtlenıoruz ve husran oluo:kedi:
en güzeli canım bende dayanamam hiç bak kaç gün var daha nasıl öğrenirim diye bakıyorum senin yine geçmiş ben bi hafta önceden başlıyorum yapmaya...
Yumurtlama testi yaptim simdi yine pozitif, dünkü dijital test´te cift cizgi var, 20mlu yaptigim test bile bu sabah silik olmus. Acaba atesi kafaya takmasam´mi yada düsükmü yapiyorum? Düsük olsa yaptigim yumurtlama testi bu sabah negativ cikmaliydi `? Valla kafa almiyor bu isleri, nerdeyse biyolojmen olacaz bu gidisle
En son resmi ekledim profilime, bugün daha belirginNeyse ben simdi ise cikiyorum cantamada ped alayim ne olur ne olmaz hazirda bulunsun.
benm de adetm düzenszdi sürekli... en son siklusum(nisan mayıs döneminde) 43 gündü. Çok umutlanmıştm hamileym die, ama ne idrar ne kan pozitif sonuç vermedi.
bu sefer daha beter, SAT geçeli 50 gün oldu, yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum. yeni adetim ise en az 10 günü geçmiştr (düzensiz olduu için tahmini bir fikrim)
Bu sabah korkarak sabahın 6sında evde idrar testi yaptım, sonuç yine hüsran...
Ama ben işi kesinleştirmek için saat 10:30 da kan verdm. 2:30 da da sonuç alıcam inş yüksek değerler çıkar... Bize dua edin ne olur... 1 senelik evliyiz , bu 2. denememiz, biz de evlat sahibi olmak istiyoruz artık ...
Ebrucum dayanamdim dijital test yaptim tabii erken oldugu icin HCG henüz 50mlu olmamis olsa idrara cikmisti ve pregnant yazardi ama icini kirdim baktim ve yaninda cok güzel gözle görünür silik cizgi var sanirim HCG yeni yeni idrarima salgi yapiyor 2-3 gün icinde dijitali tekrarlasam cikacagindan eminim hamileyim :dance:
Selam kizlar, cok kötü haberim var, bu sabah atesimi ölctüm 36,2 diyor yani adetim geldi gelecek. Neden böyle ani bir degisiklik oldu anlamadim, cok saskinim olmadi yine cünkü adetim hep 36.3 olunca geliyorHiicccc üzülmiyecem alisik oldum bu hallere sevincim hep böyle yarim kursagimda kaliyor olsun vardir elbet bundada hayir. Allahin izniyle simdiye kadar hep güclü oldum bundan sonrada böyle olacak
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim. konu başlığı gebelik testi olunca buraya geldim.
ben hiç gebelik testi yapmadım şimdiye kadar ama sanırım yakında yapmam gerekecek.
merak ettiğim şu ki; bu eczaneden aldığınız gebelik testlerini bir kere mi kullanıp atıyorsunuz? yoksa çift çizgi oluşmadığı sürece tekrar tekrar kullanılabiliniyor mu?
markaları farklı farklı mı oluyor? hangi marka almak daha iyi oluyor? fiyatı pahalı bişey mi?
kızlar dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: benim minnoş 6 haftalık olmasına ramen kendini net göstermiyo 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş :gitme: ve eger haftayada gözükmezse kürtaj olmam gerekiyomuş
yok cnm,olmaz boyle bişey,yalnış ölçmüş demek,hemen aklına kötü şeyler düşünme ya,neolur..bak testlerin pozitif....sende pozitif düşün kuzum benim