Gebelik testi kullananlar buraya

evt canım bazen psıkolojık oluo gercı benım sımdıye kadar pek olmadı ayımdan ayıma oldum ya dayanamam ben yıne alır yaparım cunkı sonra esımle cok umıtlenıoruz ve husran oluo:kedi:

en güzeli canım bende dayanamam hiç bak kaç gün var daha nasıl öğrenirim diye bakıyorum senin yine geçmiş ben bi hafta önceden başlıyorum yapmaya...

en güzeli canım bende dayanamam hiç bak kaç gün var daha nasıl öğrenirim diye bakıyorum senin yine geçmiş ben bi hafta önceden başlıyorum yapmaya...

oyle canımda ya cıkmayıncada ınsan cok kotu oluo yaaa valla aglıorum ben ınsalla bebıslerımız gelır yakındaopuyorumnanaktan

Selam kizlar, cok kötü haberim var, bu sabah atesimi ölctüm 36,2 diyor yani adetim geldi gelecek. Neden böyle ani bir degisiklik oldu anlamadim, cok saskinim olmadi yine cünkü adetim hep 36.3 olunca geliyor Hiicccc üzülmiyecem alisik oldum bu hallere sevincim hep böyle yarim kursagimda kaliyor olsun vardir elbet bundada hayir. Allahin izniyle simdiye kadar hep güclü oldum bundan sonrada böyle olacak

Son düzenleme:
Yumurtlama testi yaptim simdi yine pozitif, dünkü dijital test´te cift cizgi var, 20mlu yaptigim test bile bu sabah silik olmus. Acaba atesi kafaya takmasam´mi yada düsükmü yapiyorum? Düsük olsa yaptigim yumurtlama testi bu sabah negativ cikmaliydi `? Valla kafa almiyor bu isleri, nerdeyse biyolojmen olacaz bu gidisle

canım daha önce kaçtı ateşin sen ateşi boşver bak çift çıkıyo işte bence bundan sonrasını fazla takmazemuszemus

En son resmi ekledim profilime, bugün daha belirgin Neyse ben simdi ise cikiyorum cantamada ped alayim ne olur ne olmaz hazirda bulunsun.

canım baktım baya baya çizgi yani artık bu bence kafana takma bundan sonrasını tutunsun bebeğin rahat rahat canım benim çok güsel yaw bende görürüm inşallah aynen böyleyerimseniben

benm de adetm düzenszdi sürekli... en son siklusum(nisan mayıs döneminde) 43 gündü. Çok umutlanmıştm hamileym die, ama ne idrar ne kan pozitif sonuç vermedi.
bu sefer daha beter, SAT geçeli 50 gün oldu, yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum. yeni adetim ise en az 10 günü geçmiştr (düzensiz olduu için tahmini bir fikrim)
Bu sabah korkarak sabahın 6sında evde idrar testi yaptım, sonuç yine hüsran...
Ama ben işi kesinleştirmek için saat 10:30 da kan verdm. 2:30 da da sonuç alıcam inş yüksek değerler çıkar... Bize dua edin ne olur... 1 senelik evliyiz , bu 2. denememiz, biz de evlat sahibi olmak istiyoruz artık ...

canım sende bendensin ama rekor bende en son 90 gün gelsin diye bekledim ben canım inşallah pozitif çıkar sonuçların dua edicem senin içinde.Belirtilerin varmı peki?

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim. konu başlığı gebelik testi olunca buraya geldim.
ben hiç gebelik testi yapmadım şimdiye kadar ama sanırım yakında yapmam gerekecek.
merak ettiğim şu ki; bu eczaneden aldığınız gebelik testlerini bir kere mi kullanıp atıyorsunuz? yoksa çift çizgi oluşmadığı sürece tekrar tekrar kullanılabiliniyor mu?
markaları farklı farklı mı oluyor? hangi marka almak daha iyi oluyor? fiyatı pahalı bişey mi?

kuzum,rahat durmadın ha kaydirigubbakcemile3 bak demeki yavaş yavaş teste da çikmaya başlıyor :teytey: bende testleri beklıyorum,gelir gelmez yapacam zemuszemus

yok cnm,olmaz boyle bişey,yalnış ölçmüş demek,hemen aklına kötü şeyler düşünme ya,neolur..bak testlerin pozitif....sende pozitif düşün kuzum benim

hoş geldin cnm...kullanımı tek kulanım,2nci sefer kulanamazsın,fiyatları 3 tl den 20 tlye kadar var,alırsan hızlı sonuç veren testen al,yane hassas testlerden,adeten 10 gün onceden bile sonuç verıyor

uuuu canikom nerdesın yaww....profiline baktım,bügünki test galiba o,çok belirgin olmuş ha,sen ateşi boşver ya,takma kafana...bak moralin olsun diye benim profilime bak,albümüme bak kaydirigubbakcemile3

kızlar dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: benim minnoş 6 haftalık olmasına ramen kendini net göstermiyo 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş :gitme: ve eger haftayada gözükmezse kürtaj olmam gerekiyomuş

ya bu yumurtlama testi bulamadım yaw,hangi eczaneye sordum,aldım cvb.bu"o nedır yaw..boyle bişey yok" ne gerizekalı insanlar var ya,en son benim eczaneden sıparış verdim,yarın gelecek,40 tl ama kaç tane var içinde beğli değil

kızlar dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: benim minnoş 6 haftalık olmasına ramen kendini net göstermiyo 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş :gitme: ve eger haftayada gözükmezse kürtaj olmam gerekiyomuş

nasıl net göstermıyor,belki 6 haftalık değil daha küçük onun için cnm

yok cnm,olmaz boyle bişey,yalnış ölçmüş demek,hemen aklına kötü şeyler düşünme ya,neolur..bak testlerin pozitif....sende pozitif düşün kuzum benim

Haklisin canim atesi düsünmüyorum cünkü esimin dedigi gibi ben cok deli yatiyorum, üstü acik falan :) Bayaga bide islaklik var suan adet olsam bile kuru olmasi lazimdi, deminde elime yogun akinti geldi süt beyaz seffaf biseydi. Sen ne yaptin geldimi test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…