Gebelik testi kullananlar buraya

ya bu yumurtlama testi bulamadım yaw,hangi eczaneye sordum,aldım cvb.bu"o nedır yaw..boyle bişey yok" ne gerizekalı insanlar var ya,en son benim eczaneden sıparış verdim,yarın gelecek,40 tl ama kaç tane var içinde beğli değil

Ne bicim eczacilar yaw onlar? Salakmidir nedir. Daha yumurtlama testin ne oldugunu bilmiyorlarsa bosuna calisiyorlar haha. Evet benimki bugün cok netlesti, zaten adette olmadim, ara sira kasiklarima adet agrisi geldi ama simdi tamamen yok oldu. Hadi hayirlisi.

kızlar dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: benim minnoş 6 haftalık olmasına ramen kendini net göstermiyo 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş :gitme: ve eger haftayada gözükmezse kürtaj olmam gerekiyomuş

Dualarimiz seninle canim, bazen oluyor böyle erken cagirdiklari icin görememislerdir. Bizim burda 8.haftadan önce kontrole almiyorlar cünkü daha erken gelsen görmeme riski cogaliyor bosu bosuna anneyi strese sokuyorlar. Bence daha erken oldugu icindir, insallah haftaya bebisin sana el sallar-

Selam kizlar, cok kötü haberim var, bu sabah atesimi ölctüm 36,2 diyor yani adetim geldi gelecek. Neden böyle ani bir degisiklik oldu anlamadim, cok saskinim olmadi yine cünkü adetim hep 36.3 olunca geliyor:nazar: Hiicccc üzülmiyecem alisik oldum bu hallere sevincim hep böyle yarim kursagimda kaliyor olsun vardir elbet bundada hayir. Allahin izniyle simdiye kadar hep güclü oldum bundan sonrada böyle olacak

ben de ateşimi ölçmüştüm hamile olduğumda ama bilmiyordum hamile olduğumu. ama bi yükselme yoktu. fakat hamileymişim. herkeste belirtiler farklı. benim göğüslerim hiç etkilenmez mesela. 8 haftalık hamileyim ama en ufak bi büyüme sızlama yok. canını sıkma.her belirti olacak diye bişi yok.

ben de ateşimi ölçmüştüm hamile olduğumda ama bilmiyordum hamile olduğumu. ama bi yükselme yoktu. fakat hamileymişim. herkeste belirtiler farklı. benim göğüslerim hiç etkilenmez mesela. 8 haftalık hamileyim ama en ufak bi büyüme sızlama yok. canını sıkma.her belirti olacak diye bişi yok.

Canimcim aslinda ufak ufak belirtiler yasiyorum, testte pozitif cikiyor bugün nerden ciktiysa bi atesime bakayim dedim, bakmaz olaydim, sok oldum adet olacagim zamanda bu kadar düsük oluyor. Peki seninki kacti hatirliyormusun?

cnm kafana takma..bende 3 gündür olçuyorum hep 36.7..artık test yapmaya kaldı,yarın gelecek test

çamaşir suyu gene denedim bügün kaydirigubbakcemile3 dünkinden daha çok köpürdü,arkadaşimi da msn den soyledim yapsın,o hamiş değil ondan tık yok kaydirigubbakcemile3

figen-figen sende bu çamaşir suyu denesene bakalım,sende nasıl olur..hamişsın ya köpürmesi lazım :kedi: tarifi vereyım...1 bakdaka biraz çiş kaydirigubbakcemile3 koy ve üstüne 1 kola kapağı kadar çamaşir suyu dök bakalım köpürecekmı...beklıyom haaaa

Yaw bende camasir suyu yapmak istiyom:KK43:( ama yok evde esime aldirsammi?

vallah bilmem,benim çamaşır suyum bu teste bitecek galiba kaydirigubbakcemile3,ama dün az köpürdü,bugun koydum gibi bi başlamış,sııııııııııııı ve köpürdü

ama normalde benim adetime 10 gün bir hafta kala falan 2-3 tane uyuz sivilce çikar,ama hamile kaldım zaman hiç çikmadı,bende dıyordum allah allah nekadar güzel oldum ben bu ay,uyuz sivilceler yok zemuszemus şimdi bakıyom yok CADIARZU

vallah bilmem,benim çamaşır suyum bu teste bitecek galiba kaydirigubbakcemile3,ama dün az köpürdü,bugun koydum gibi bi başlamış,sııııııııııııı ve köpürdü

Neyse o kadar sey ile ugrasamam artik ne olacak olacaga varsin. Insallah hamilesindir canimmmmmmmmm ne gözel olur ikimiz birbirimizi topik topik takip ederiz haha hihoyyythihoyyyt. Sivilceyi bende duydum dedigin gibi benimde bir iki tane illa adet zamani gelir suan öyle bisey yok yanliz gecenler yagli bisey yemistim o zaman 2 tane cikti ama simdi kayboldu. Bakalim bu sivilcede isi yariyacakmi, ammada cok sey oldu yaaa suna dikkat et, bunu yap, su var mi bu yok mu anaaaaaaaa ne lo bu

zemuszemus evet cnm..inşallah bu sivilceler bir işaretır,bir topikte okudum,bi bayan hamile kaldı ve sivilceler yok oldu,benim bi arkadaşim var,suratı çok temiz yaw,hiç bir sivilce bile yok ha,sonra hamile kaldı,sana yemin ederim ben tanıyamadım,yüzü iğne koyacak yeri yoktu,o kadar sivilce olmuş..ıııyyyy

Hmm yani her iki türlüde olabiliyor tabii bu yine kadinin hormonlarina bagli kimisi hamile kalsa bile hic etkilemiyor ama bazileri ufacik bisey olsa bile hemen ay of demeye basliyor. Birazcikta bünye meselesi.

yok denemedim ama karbonatı denemiştim bugünde hani idrarlı varmış ya onu denedim hepsi dibe çöktü:KK43: o nasıl oluyomuş???

Hosgeldin Tugce veee charlinen melekleri tamam-tatlicadiarzu-

Ya ben size göndereyim kizlar ne var bunda sırnaşık şey kiyamam bide yorulmuslar.

X