Gebelik testi kullananlar buraya

canım artık kan testi yaptırsana sen ya?

Aman yok, millet idrardan korkuyor ama bende kanda baktirmaktan korkuyorum, idrari görmek bile beni tatmin ediyor. Sayet hamileysem ilk muayeneye hamile hamile gitmek istiyorum kan testi icin bi stress yasiyamam. Nedense ben kan testi yaptirinca daha bi strese giriyorum korkular sariyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun canım ya bikaç gün daha beklesen çıkacak demekki testin çok sevindim canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun canım ya bikaç gün daha beklesen çıkacak demekki testin çok sevindim canım

Napim yaaa inat ettim ben idrarda görecem diye 7 yil oldu ilk defa bu ay böyle cok güzel net bir sekilde gördüm, hevesimi simdi kan testi ile bozmak istemiyorum. Insallah haftasonu dijitali tekrarliyacam o zaman 100% belli olur.

inşallah canım kendi testimmiş gibi beklicem seninkinide emin ol.Ben dayanamıcam canım ya yarın alıcam fortelin hassas testini eskiden 25 günde falan oluyodum belki yine düzelmiştir

Sende alsana yumurtlama testinden. Bak ben öyle huylandim simdi 50mlu testte ikinci cizgi ciktiysa bu gayet hamilelik oldugunu gösteriyor. Yarin Ebruda yumurtlama testi ile gebelik deniyecek. 2 saat arastirdik HCG idrara gec cikiyor ama LH hormonu gebelik erken olsa bile hemen bu yumurtlama testinde gösteriyor.

Aslında denemek istiyorum canım neyse ben bi eczaneye gideyim yarın en güzeli hangisi varsa onu alırım sence çıkarmı 25 günde geliyor olsa ya canım sende çıkıyodun galiba tutsak ettim seni

ya arkdaslar inanin bu hamilelik testlerine verdigim paralarla türkiyede güzel bir tatil yapardim nolur o hataya sizde düsmeyin ben bes gün var yaparim üc gün var yaparim birgün var yaparim ama sonuc negatif gününüz gectikten bir hafta sonra yapmaya calisin sabredebilirseniz ayni zamanda bende valla para dayanmayacak bize artikkaydirigubbakcemile3:bbo:sırnaşık şey:1no2:

Aslında denemek istiyorum canım neyse ben bi eczaneye gideyim yarın en güzeli hangisi varsa onu alırım sence çıkarmı 25 günde geliyor olsa ya canım sende çıkıyodun galiba tutsak ettim seni

En azindan denemis olursun canim, benimkide bugün 25 gün. Bak cikti insallah sendede cikar.

benim reglim gelmedi henüz çok şükür ama test yapmaya da çok korkuyorum biraz daha beklicem sanırım belki yarın bi ovulasyon testi de ben alırım 4 gün bitti 5. güne girdim zemuszemus

Son düzenleme:

canım ben günüm geçtikten bir hafta sonrada yapmıştım çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı ama napalım dayanamıyo insan

Hem tatilede giderim hem testte yaparim kaydirigubbakcemile5 Internetten alin sizde, cok ucuz icinde 20 tanesini 10 ytl veriyorum kullan kullan bitmez. Ezcaneden gecen aldim anaaaaaa ne kadar pahali eger darda olmasaydim almazdim o fiyata internetten 100 tane alirdim. Sizlerde yüklü alin daha ucuza geliyor cokacimcoook

benim reglim gelmedi henüz çok şükür ama test yapmaya da çok korkuyorum biraz daha beklicem sanırım belki yarın bi ovulasyon testi de ben alırım 4 gün bitti 5. güne girdim zemuszemus

Selam canim, ahan sendemi yumurtlama testi kullanacan. Topluca yapin nerde haraket orda bereket hihoyyyt :roflol:

inşallah canım ya ağzın bal yisinŞeniz yarın alırım dayanabilirsem öbürgüne kadar öbürgünde denerim

Valla hepinizinkini merakla bekliyecem, günler saatler simdi nasil gececek. Topluca test sapigi oldugumuz ortaya cikacak hemde yumurtlama testi ile gebelik anliyacaz galiba TR´de bir ilk yapiyoruz turkbayragi

canım nerdeymiş o pazardan alır gibi ne güzel 20 tanesi 10 lira çok şaşırdım biz baya baya kazıklanmışız bunca zamannnnnn eczacıyı zengin etmişiz desenekaydirigubbakcemile3

Selam canim, ahan sendemi yumurtlama testi kullanacan. Topluca yapin nerde haraket orda bereket hihoyyyt :roflol:

evet eğer sabaha kadar olmazsam ve adet belirtisi de olmazsa alıyım bari onu yapıyım inşallah çıkar ben de ... senin bugün eklediğine baktım koyulaşmış 2 çizgi sırnaşıkşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…