canım artık kan testi yaptırsana sen ya?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun canım ya bikaç gün daha beklesen çıkacak demekki testin çok sevindim canım
Aslında denemek istiyorum canım neyse ben bi eczaneye gideyim yarın en güzeli hangisi varsa onu alırım sence çıkarmı 25 günde geliyor olsa ya canım sende çıkıyodun galiba tutsak ettim seni
ya arkdaslar inanin bu hamilelik testlerine verdigim paralarla türkiyede güzel bir tatil yapardim nolur o hataya sizde düsmeyin ben bes gün var yaparim üc gün var yaparim birgün var yaparim ama sonuc negatif gününüz gectikten bir hafta sonra yapmaya calisin sabredebilirseniz ayni zamanda bende valla para dayanmayacak bize artikkaydirigubbakcemile3:bbo:sırnaşık şey:1no2:
slm canım hoşgeldin
ya arkdaslar inanin bu hamilelik testlerine verdigim paralarla türkiyede güzel bir tatil yapardim nolur o hataya sizde düsmeyin ben bes gün var yaparim üc gün var yaparim birgün var yaparim ama sonuc negatif gününüz gectikten bir hafta sonra yapmaya calisin sabredebilirseniz ayni zamanda bende valla para dayanmayacak bize artikkaydirigubbakcemile3:bbo:sırnaşık şey:1no2:
En azindan denemis olursun canim, benimkide bugün 25 gün. Bak cikti insallah sendede cikar.
benim reglim gelmedi henüz çok şükür ama test yapmaya da çok korkuyorum biraz daha beklicem sanırım belki yarın bi ovulasyon testi de ben alırım 4 gün bitti 5. güne girdim zemuszemus
benim reglim gelmedi henüz çok şükür ama test yapmaya da çok korkuyorum biraz daha beklicem sanırım belki yarın bi ovulasyon testi de ben alırım 4 gün bitti 5. güne girdim zemuszemus
inşallah canım ya ağzın bal yisinŞeniz yarın alırım dayanabilirsem öbürgüne kadar öbürgünde denerim
Hem tatilede giderim hem testte yaparim kaydirigubbakcemile5 Internetten alin sizde, cok ucuz icinde 20 tanesini 10 ytl veriyorum kullan kullan bitmez. Ezcaneden gecen aldim anaaaaaa ne kadar pahali eger darda olmasaydim almazdim o fiyata internetten 100 tane alirdim. Sizlerde yüklü alin daha ucuza geliyor cokacimcoook
Selam canim, ahan sendemi yumurtlama testi kullanacan.Topluca yapin nerde haraket orda bereket hihoyyyt :roflol: