ya bu yumurtlama testi bulamadım yaw,hangi eczaneye sordum,aldım cvb.bu"o nedır yaw..boyle bişey yok" ne gerizekalı insanlar var ya,en son benim eczaneden sıparış verdim,yarın gelecek,40 tl ama kaç tane var içinde beğli değil
kızlar dualarınızı bekliyorum :Saruboceq: benim minnoş 6 haftalık olmasına ramen kendini net göstermiyo 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş :gitme: ve eger haftayada gözükmezse kürtaj olmam gerekiyomuş
Selam kizlar, cok kötü haberim var, bu sabah atesimi ölctüm 36,2 diyor yani adetim geldi gelecek. Neden böyle ani bir degisiklik oldu anlamadim, cok saskinim olmadi yine cünkü adetim hep 36.3 olunca geliyorHiicccc üzülmiyecem alisik oldum bu hallere sevincim hep böyle yarim kursagimda kaliyor olsun vardir elbet bundada hayir. Allahin izniyle simdiye kadar hep güclü oldum bundan sonrada böyle olacak
ben de ateşimi ölçmüştüm hamile olduğumda ama bilmiyordum hamile olduğumu. ama bi yükselme yoktu. fakat hamileymişim. herkeste belirtiler farklı. benim göğüslerim hiç etkilenmez mesela. 8 haftalık hamileyim ama en ufak bi büyüme sızlama yok. canını sıkma.her belirti olacak diye bişi yok.
cnm kafana takma..bende 3 gündür olçuyorum hep 36.7..artık test yapmaya kaldı,yarın gelecek test
Yaw bende camasir suyu yapmak istiyom( ama yok evde esime aldirsammi?
vallah bilmem,benim çamaşır suyum bu teste bitecek galiba kaydirigubbakcemile3,ama dün az köpürdü,bugun koydum gibi bi başlamış,sııııııııııııı ve köpürdü