- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eğer sabaha kadar olmazsam ve adet belirtisi de olmazsa alıyım bari onu yapıyım inşallah çıkar ben de ... senin bugün eklediğine baktım koyulaşmış 2 çizgi sırnaşıkşey
benim midem çok yanıyo kızlar bu bir belirtimidirkafamçokkarıştı hiç böyle olmuyordu
hadi iyi geceler hepinize allah gönlünüze göre versin öptüm kendinize iyi bakin:gitme:
Inan canim simdi benimde midem yandi ve kustum. Bilmiyorum simdiden böyle bir belirti olurmu yada yedigimiz birseymi dokundu. gamyoncuiremsu
hadi iyi geceler hepinize allah gönlünüze göre versin öptüm kendinize iyi bakin:gitme:
evet mide de ki değişiklikler de beliritymiş tuğçecim ...
ben çıkıyorum kızlar bu gün bütün bi gün yemekli misafirim vardı çok yorulmuşum, iyi geceler hepinizeeeee :))
evet mide de ki değişiklikler de beliritymiş tuğçecim ...
ben çıkıyorum kızlar bu gün bütün bi gün yemekli misafirim vardı çok yorulmuşum, iyi geceler hepinizeeeee :))
yok canım ya böyle bişey yiyince yanıyo bide birden bi bulantı geliyo sıcak ter atıyorum walla seninde öylemi?
slm kızlar benımde adetım gecıktı 2gun ama negatıf cıkmasından bıktım artık oyuzden bı sure beklemeyı dusunuorum sızce ne yapmalıyım testte 10gun sonra cıkıo dıorlar
slm kızlar benımde adetım gecıktı 2gun ama negatıf cıkmasından bıktım artık oyuzden bı sure beklemeyı dusunuorum sızce ne yapmalıyım testte 10gun sonra cıkıo dıorlar
olabilir canım geçen seferde aynı böyleydi ama bende korkuyorum psikolojikmi diye bazen