Gebelik testi kullananlar buraya

Gitti gidiyor´a bakin. Ben Ingilteren getiriyorum hem gebelik hemde yumurtlama testi. 20 ytl nerdeyse 20 idrar testi+yumurtlama testi aliyorum. Paraniza yazik internetten alin ezcanede coook pahali ona gücmü dayanir.

evet eğer sabaha kadar olmazsam ve adet belirtisi de olmazsa alıyım bari onu yapıyım inşallah çıkar ben de ... senin bugün eklediğine baktım koyulaşmış 2 çizgi sırnaşıkşey

Evde 2 tane daha kaldi, yarin sabah yine tekrarliyacagim zaten gün gectikce koyulasmasi lazim. Allah hepimizin yaninda olsun bu mübarek ayda hep beraber hamis kalsak ne güzel olur baska ne isteye biliriz, cok güzel paylasimlar yapiyoruz umarim bu hep böyle devam eder. Adet belirtisine takilma banada arada sirada ugruyor hatta günüme daha var insallah gelmez simdi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorumE

hadi iyi geceler hepinize allah gönlünüze göre versin öptüm kendinize iyi bakin:gitme:

evet mide de ki değişiklikler de beliritymiş tuğçecim ...
ben çıkıyorum kızlar bu gün bütün bi gün yemekli misafirim vardı çok yorulmuşum, iyi geceler hepinizeeeee :))

evet mide de ki değişiklikler de beliritymiş tuğçecim ...
ben çıkıyorum kızlar bu gün bütün bi gün yemekli misafirim vardı çok yorulmuşum, iyi geceler hepinizeeeee :))

Okey canim iyi uykular görüsürüüüüz :1hug:

canım benim geçen seferde bulantım böyle oluyodu ama garip olan uyanınca olurmuşya benim uyanınca olmuyo öğlende falan başlıyo ara ara bulanıyo

Benimki yatmadan önce basliyor gün icinde veya sabahlari problem yok. Yanliz sunuda ifade edeyim bu psikolojikte olabilir böyle keskin bir belirti bu kadar erken baslarmi tereddütteyim.-

slm kızlar benımde adetım gecıktı 2gun ama negatıf cıkmasından bıktım artık oyuzden bı sure beklemeyı dusunuorum sızce ne yapmalıyım testte 10gun sonra cıkıo dıorlar

slm kızlar benımde adetım gecıktı 2gun ama negatıf cıkmasından bıktım artık oyuzden bı sure beklemeyı dusunuorum sızce ne yapmalıyım testte 10gun sonra cıkıo dıorlar

Ya bu iyice bir dilemma oldu gitti. Kisiden kisiye degisiyor, kimisi 6-2 gün öncesi bazileri ise 1 hafta ile 2 hafta sonra göre biliyor. Eger korkuyorsa bekle ama varsada simdi cikacaktir tabii eger gec döllenmeyse sonrada cikabilir ancak test ederek anlarsin bunu. Sana kalmis yapmaya cesaretin varsa yap. Eger korkuyorsan bekle bence.

canım bazen bir hafta önce bazen iki hafta sonra gösterebiliyo bu testler belli olmuyo yani ben olsam beklemezdim

Yaa takildim kaldim yarin is var sabah kim kalkacak "ben" hadi ben kactim kizlar. Hepimizden bol bol cift cizgili haberler bekliyorum.

olabilir canım geçen seferde aynı böyleydi ama bende korkuyorum psikolojikmi diye bazen

evt canım bazen psıkolojık oluo gercı benım sımdıye kadar pek olmadı ayımdan ayıma oldum ya dayanamam ben yıne alır yaparım cunkı sonra esımle cok umıtlenıoruz ve husran oluo:kedi:

X