bak charlesın melekleri ha...adet günlerimiz 15-17-18..ilk sen laubali çift çizgiyi görecan,2gün sonra ben,benden hemen sonra tugceeee
sizi çok sevdim bennnnnn şimdi çııyorum daha sonra konuşuruz yine tamammı canlarımopuyorumnanaktan
yok ya bu ay kesin bebiş olması lazım,yoksa ağlarım haaa yeter artık
Simdiden duygulandim :çok üzgünüm: düsünmek bile istemiyorum ne bilim simdide kiziyorum kendime bu kadar heves niye, olmadi olmadi simdimi olacak bide daha adet gecmedi ne oluyor ya karma karisik oldum birden.
yok laubali sende gelişme var gibi geldi,belki bu ovulasyon testleri da hassas,onun için çikıyor çift çizgi,diğerinden bi gelişme yok mu
sen genede iyisın yaw,enazından silik olsada gördün,ya bana ne oluyor da yumurtalı 9 gün oldu :1no2:
ya bak,demeki doğrudur...ben yarın eczaneye gidecam soylıyecam getırsınler bana yumurtlama testi,sonra bende yapacam,muhtemelen pazartesi getirecek testi...ozaman çikması lazım silikde olsa çikacak..demeki biraz da hasas bunlar
senin adetin 15 haziran..yumurtlama günündü nezamandı cnm
hmmm tutuysa kız demek...kız çocuklarda spermler daha yavaş ama daha fazla yaşıyorlar,erkekte,spermler çok hızlı ama daha az yaşıyorlar zemuszemus bak danimarkada çok kişi denemiş ve çikmış,demeki turkyede kimse farkında değil bu testi,sadece yumurtlama gününde yapıyorlar bukadar..demeki bir şey var cnm
waw demeki doğrudur cnm,bak kötü düşünme,olacak inşallah
sabırsızlanıyorum ha,bi an o test elimde geçsın da yapim
dur bende romanyada bir kaç sayfaları karıştırıyorum,bakalım orda ne dıyor