Gebelik testi kullananlar buraya

ya demeki oluyormuş..ilk yazanda avatarında ultrasyon resimi var :emir_bebek:

Benimde dikkatimi o cekti, oda benim gibi gebelik testi yerinde yumurtlama testi yapmis garibim nasilda merak etmis forum acmis. Tam aradiklarimizi buluyoruz yavas yavas. Ama su kesin adete yakin test cift ASLA göstermez o zaman LH vucuttan coktaaan gitmis oluyor yerini FSH aliyor. Zaten yumurtlama testi LH hormonunu yakaliyor. Buraya hemen yaz romanyadan haber gelince buyrunnnnnnnnn

hihoyyyt oleyyyyyyyyy,kız romanyada bir forumda yazdım,cvp geldi...veeee eveeeeettttttttttttttt hamileysen pozitif çikıyor test

hihoyyyt oleyyyyyyyyy,kız romanyada bir forumda yazdım,cvp geldi...veeee eveeeeettttttttttttttt hamileysen pozitif çikıyor test

Deme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt offf simdi amma sigara ictim ah bi kesinlesse hamileligim hemen birakacam tam stres oldum simdidelikafadulden

:dance: hadi sen yırtın ha,ben kaldım vallah :Saruboceq: bende pozitif olur ya

Dur dur hemen heyecanlandirma beni. Ama yok daha gebelikte cikmadi. En iyi sonuc orda ama neden cikmadi anlamadim. Zaten bi ciksin en iyi testi sona sakliyorum, CLEARBLUE DIJITAL TEST :) Onun hassasligi 50mlu ah bi digerleri ok dese hemen yapacam.

Al artik yumurtlama testini sende yaaaaaaapppppppp cok heyecan yaratti bu bende. Sen testi alayim yapayim diyene kadar benim adet günüm gelmis olacak. Seninkini cooook meraak ediyorum yaaaaaaaaaa. Burda bi deli benmiyimde gebelik testi olarak yumurtlama testi yapiyom naniknanik

cnm kaç kişi var burda,idrarda adet geçmiştı 20 gün bile negatif çikmıştı,demeki bu testler daha hassas cnm....vallah orda yazdım,arkadaşim boyle boyle ne zaman adet oldun,ne zaman yumurtladın herşey ve cvb...evet olur dıyor,bende yazdım ayın 1nde iğne oldum banada dedi 3 gün sonra test yap ovulasyon testi bak çikacak mı çikmıyecak...orda cvb.veren dr.

cnm ben çikıyorum,yarın görüşürüz...eczaneye erkenden giderim belki akşama kadar testi getirecekler...sana iyi geceler canikom opuyorumnanaktan

Tamam canim coook sagol. Allah ikimizinde gönlündeki sevdayi bagislasin bize. Iyi aksamlar ben yarin aksam gelirim öptüm

Ebrucum dayanamdim dijital test yaptim tabii erken oldugu icin HCG henüz 50mlu olmamis olsa idrara cikmisti ve pregnant yazardi ama icini kirdim baktim ve yaninda cok güzel gözle görünür silik cizgi var sanirim HCG yeni yeni idrarima salgi yapiyor 2-3 gün icinde dijitali tekrarlasam cikacagindan eminim hamileyim :dance:

Eeee icindekide sonucta bildigimiz idrar testi ama ucu elektronige bagli. Ama cok süper ikinci cizgi var cok hasretim ya bunu görmeye. Buda demek oluyor HCG 50nin altinda :)

X