Gebelik testi kullananlar buraya

duygulandım vallah o resimi örünce,acaba bizim bebeğimiz hangi aşamadadır,dölenmiş mı,rahime düşmüş mu,yerleşmiş mı,yoksa yokmu...ahhh ahhh bu hayat var ya

duygulandım vallah o resimi örünce,acaba bizim bebeğimiz hangi aşamadadır,dölenmiş mı,rahime düşmüş mu,yerleşmiş mı,yoksa yokmu...ahhh ahhh bu hayat var ya

Beklemek cok zor :çok üzgünüm: keske zaman gelsede ne oldugunu anlasak günler sanki gecmiyor, zaman yaklastikca endise ve korku basliyor, yine olmazsa :bbo:

hiç sorma ya...düşünmıyecam dıyorum,ama olmuyor yapamıyorum,aklımda hep bu sorular...acaba oldumu? dölendi mı? düşük olacak mı tekrar..hep boyle,bugun stresten 1 paket sigara içtım vallah.bu sigarayı bi bırakailsem başka bişey istemıyorum :sinifsinif:

Bir ortak yön daha bende sigara iciyorum valla utancimdanda yazamiyordum bunu, israrla cocuk diyoruz ama yani sira fokur fokur dumani iciyoruz. Aynen ikimizde ayni duygular ve hisler icerindeyiz.

vallah bilmıyorum ne olacak halimiz boyle devam edersek,eşim içmıyor mesele ama ben bırakamıyorum,hamile oldumu örendim zaman bıraktım,sonra düşük oldu daha çok içmeye başladım...offff ezaneye nikotin bant var onu alacam belki azalırım yada kökten bırakırım

Hamile olunca kesin birakirim, o bebegi bekliyene kadar öldük öldük dirildik hasret cekmekten kahrolduk. Bebegimi asla zehirlemem sende sakin icme, beraber hamis kalalim birbirimize destek oluruz.

vallah ya,oyle olsaydı hemen yarın derdım hamile kalalım,bişey olmaz cnm..sen onceden kalsanda ben gene destek olurum sana canikom,zaten bu forumda senden başka kimsem yokki..tek sende oyle uzun suredır konuşuyorum

vallah ya,oyle olsaydı hemen yarın derdım hamile kalalım,bişey olmaz cnm..sen onceden kalsanda ben gene destek olurum sana canikom,zaten bu forumda senden başka kimsem yokki..tek sende oyle uzun suredır konuşuyorum

Ikimizde gebis olacaaaaaazzz icimdeki ses öyle diyooooooooooo. Bu ay cok farkli bilmiyorum neden ama hislerimde insallah yanilmam ikimizdende cok umutluyum allah yaniltmasin

Rabbim hepimize verir inşallah bu ay canlarım benim ya
insan birbirini öyle iyi anlıyo ki aynı durumdayken

Ikimizde gebis olacaaaaaazzz icimdeki ses öyle diyooooooooooo. Bu ay cok farkli bilmiyorum neden ama hislerimde insallah yanilmam ikimizdende cok umutluyum allah yaniltmasin

ağzından bal damlıyo kız..inşallah yaw..Allahım sesimizi duy

neyse güzeller ben biraz yatayım kasıklarım ağırıyo çok inşşallahhhhh bütün dilekleriniz gerçek olur devam edin sizopuyorumnanaktan

neyse güzeller ben biraz yatayım kasıklarım ağırıyo çok inşşallahhhhh bütün dilekleriniz gerçek olur devam edin sizopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

canım ben en son 18 haziranda oldum ama ondan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sonrasında 90 gün falan olmadım.Şimdi günümü hesaplayamıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…