duygulandım vallah o resimi örünce,acaba bizim bebeğimiz hangi aşamadadır,dölenmiş mı,rahime düşmüş mu,yerleşmiş mı,yoksa yokmu...ahhh ahhh bu hayat var ya
hiç sorma ya...düşünmıyecam dıyorum,ama olmuyor yapamıyorum,aklımda hep bu sorular...acaba oldumu? dölendi mı? düşük olacak mı tekrar..hep boyle,bugun stresten 1 paket sigara içtım vallah.bu sigarayı bi bırakailsem başka bişey istemıyorum :sinifsinif:
vallah bilmıyorum ne olacak halimiz boyle devam edersek,eşim içmıyor mesele ama ben bırakamıyorum,hamile oldumu örendim zaman bıraktım,sonra düşük oldu daha çok içmeye başladım...offff ezaneye nikotin bant var onu alacam belki azalırım yada kökten bırakırım
vallah ya,oyle olsaydı hemen yarın derdım hamile kalalım,bişey olmaz cnm..sen onceden kalsanda ben gene destek olurum sana canikom,zaten bu forumda senden başka kimsem yokki..tek sende oyle uzun suredır konuşuyorum
ne güsel konuşuyonuz siz öpesim geldiopuyorumnanaktan
ne güsel konuşuyonuz siz öpesim geldiopuyorumnanaktan
Rabbim hepimize verir inşallah bu ay canlarım benim ya
insan birbirini öyle iyi anlıyo ki aynı durumdayken
Ikimizde gebis olacaaaaaazzz icimdeki ses öyle diyooooooooooo. Bu ay cok farkli bilmiyorum neden ama hislerimde insallah yanilmam ikimizdende cok umutluyum allah yaniltmasin
evet canım ama bu ay çok umutluyum.Her dakika dua ediyorum....
neyse güzeller ben biraz yatayım kasıklarım ağırıyo çok inşşallahhhhh bütün dilekleriniz gerçek olur devam edin sizopuyorumnanaktan
neyse güzeller ben biraz yatayım kasıklarım ağırıyo çok inşşallahhhhh bütün dilekleriniz gerçek olur devam edin sizopuyorumnanaktan