canım ben en son 18 haziranda oldum ama ondan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sonrasında 90 gün falan olmadım.Şimdi günümü hesaplayamıyorum yani
canım ben en son 18 haziranda oldum ama ondan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sonrasında 90 gün falan olmadım.Şimdi günümü hesaplayamıyorum yani
90 gün ya Çatlayacaktım şişlikten nerdeyse canım ama ilaç kullanmam gerekiyordu fitil ve tehlikeliydiler ya varsa diye diye 90 gün söktürücü kullanmadım en sonunda kullandım işte geldi 18 inde şimdi şaşırmış durumdayım ne zaman test yapacağımı bile bilmiyorum
evet aynı şeyleri yaşamışız canım ve inşallah bir daha yaşamayacağız bide bende sigara içiyorum destek olalım birbirimizede bırakalım şu yapışık şeyi
canım ya şu hassas testlerden alsam çıkarmı sizce?
ne zor beklemek ya artık eczacı alıştı eczananin önünden geçerken görse testi hazırlıyordur içeride eminim...
3 kisi kimyasal gebelik yasamis kisa sürede, sigara iciyoruz, ama bebek istiyoruz. Tam Charles Angels gibi olduk yerimseniben umarim biraka biliriz, ama ben hamile kalirsam bebegime kiyamam
ne zor beklemek ya artık eczacı alıştı eczananin önünden geçerken görse testi hazırlıyordur içeride eminim...
kaydirigubbakcemile3 ay kız sende ha,sende eczanenın önüne geçerken girmeden de ona...at bakim zamanım yok kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi fikir canım