Gebelik testi kullananlar buraya

canım ben en son 18 haziranda oldum ama ondan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sonrasında 90 gün falan olmadım.Şimdi günümü hesaplayamıyorum yani

90 günmü???????? oha oldum eee doktorlar bisey demiyormu? Kimyasal bende gecirdim adetim sadece 14 gün gecikmeli geldi sonra tekrar düzene girdim. Hayirlisi olsun insallah bebeginde bu ay seninledir ve tamamen kalir.

canım tansiyon düşmesi,mide bulantısı ve yanması,sık idrara çıkma,kasık ve karın ağrısı,arada göğüs sancısı ama psikolojik olmasından çok korkuyorum.Birdaha kaybetmek istemiyorum daha kendimi toparlayamamışken.....

canım ben en son 18 haziranda oldum ama ondan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sonrasında 90 gün falan olmadım.Şimdi günümü hesaplayamıyorum yani

bende mart ayında kimyasal gebelik geçirdim mafoldumben bende 17 haziranda adet oldum..1 temuz çatlatma iğnesi vurdum,2-4-6 temuz ilişki Şeniz

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Bu arada ücümüzde ayni seyleri yasamisiz. Rabbim yardimcimiz olsun. Bu sefer gelsn bebeklerimiz.

90 gün ya Çatlayacaktım şişlikten nerdeyse canım ama ilaç kullanmam gerekiyordu fitil ve tehlikeliydiler ya varsa diye diye 90 gün söktürücü kullanmadım en sonunda kullandım işte geldi 18 inde şimdi şaşırmış durumdayım ne zaman test yapacağımı bile bilmiyorum

evet aynı şeyleri yaşamışız canım ve inşallah bir daha yaşamayacağız bide bende sigara içiyorum destek olalım birbirimizede bırakalım şu yapışık şeyi

Eee tabi sismezmi ay ne berbat ve cekilmez olurrr.. Gelmiye gelmiye davul gibi sert olmusundur, neyseki gelmiste kurtarmisin. 18 temmuzda olduysan daha zamanin var canim. 1 hafta daha beklemelisin kesin sonuc almak icin.

evet aynı şeyleri yaşamışız canım ve inşallah bir daha yaşamayacağız bide bende sigara içiyorum destek olalım birbirimizede bırakalım şu yapışık şeyi

3 kisi kimyasal gebelik yasamis kisa sürede, sigara iciyoruz, ama bebek istiyoruz. Tam Charles Angels gibi olduk yerimseniben umarim biraka biliriz, ama ben hamile kalirsam bebegime kiyamam

ne zor beklemek ya artık eczacı alıştı eczananin önünden geçerken görse testi hazırlıyordur içeride eminim...

bak charlesın melekleri ha...adet günlerimiz 15-17-18..ilk sen laubali çift çizgiyi görecan,2gün sonra ben,benden hemen sonra tugceeee

3 kisi kimyasal gebelik yasamis kisa sürede, sigara iciyoruz, ama bebek istiyoruz. Tam Charles Angels gibi olduk yerimseniben umarim biraka biliriz, ama ben hamile kalirsam bebegime kiyamam

canım bende kıyamam öyle bir durum olsa onca istiyoruz bekliyoruz kılına zarar gelsin istemeyiz ama o haberi duymadan bırakamıcam galiba bende zaten yeterince stres altındayız olmuyo çok denedim.......

ne zor beklemek ya artık eczacı alıştı eczananin önünden geçerken görse testi hazırlıyordur içeride eminim...

kaydirigubbakcemile3 ay kız sende ha,sende eczanenın önüne geçerken girmeden de ona...at bakim zamanım yok kaydirigubbakcemile3

sizi çok sevdim bennnnnn şimdi çııyorum daha sonra konuşuruz yine tamammı canlarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…