kaydirigubbakcemile3 kendime yapıyorum cnm,eşimin yengeleini beni parmakla göstermesınler diye yapıyorum,demesın bak yabanci hiç bişey bilmez,yapamaz..aslında mejburen örendim,ve hoşuma gitmeye başladı.eşimin ablaları sevıyor beni ama yengelerimklava: aman ha,benden uzak allaha yakın
selamlaar bugun giremedim amma yazmissiniz canim:))) valla acikcasi rahim filmini ben istemedim cunku agri falan oluyomus sanirim...dr istemedi henuz hormon testi falan ama cumartesi konusucam...gerci su da var ki ben de biran evvel ogrenmek istiyorum ne varsa.. rahim filminde sadece tuplerin durumunu gorebiliyomus ama laparoskopiyle ne var ne yok goruyomus..yani aslinda bu benim secimim...bilmiyorum yaaaa sikildim valla artik...yani durumum umitsizse biliyim direk tup bebek falan geceriz... optummm
Haklisin canim kimseye firsat vermemek lazim elti ve görümce sonucta hepside el bizim icin o yüzden arkamizdan konusmalarina engel olamasakta biz onlardan her konuda bir adim önde olmaliyiz. Bak onlarin sayesindede ne güzel hobbi edinmisin :lepi:
evet cnm..hiç fırsat vermedim,vermemde...eşime bazen dıyorlar,şu kıza bak yabanci ama maşallah var,herşey örenmiş bilıyor...tabi eşim havalara uçuyor :roflol: ne yapim...annem bile şaşırmış benim elimde dantel görünce..dıyor kızım bu senmısın yoksa ruya göruyom :roflol:
aferin sana kız kaydirigubbakcemile5 bak gene bi ortak noktamız daha çiktı zemuszemusiya kız bu yumurtlamam bitti ama sol tarafta bazen rahimde boyle kasıkmalar oluyor,devamlı değilde ara sıra...bu ne,hala yumurtluyormuyum ne
El giden mersine sen gidiyorsun tersine, olmaz canim durduk yere laparoskopi yapilmaz bak yine diyorum bu ameliyat en son care illa bisey var kaidede yok. ônce hormonlarina baktir, yumurtlama falan oluyormu, esinin spermi ne durumda, testlerin hepsi temiz ciksin sonrasi allah kerim, ama tabii yinede sen bilirsin. Bence doktorun bu konularda seni pek aydinlatmamis.
sagol canim yaaa aslinda inan bana cokta bilgim yoktu tesekkurler gercekten..spermde bisi yok hatta fazlaymis bile.yani prb. bende.. yumurtlamada da sorunum yok.. ama bilmiyorum dedim ya artik dr a direk hormon testlerini soriyim ben en iyisi en basta... tekrar cok saol canim Allah gonlune gore versin herseyi... opuyorumnanaktan
sagol canim yaaa aslinda inan bana cokta bilgim yoktu tesekkurler gercekten..spermde bisi yok hatta fazlaymis bile.yani prb. bende.. yumurtlamada da sorunum yok.. ama bilmiyorum dedim ya artik dr a direk hormon testlerini soriyim ben en iyisi en basta... tekrar cok saol canim Allah gonlune gore versin herseyi... opuyorumnanaktan
Hehe evet ya ne kadarda ortak yönlerimiz varmis Şeniz Bu kasiktaki agrilari bende cözemedim, adet varken oluyor, yumurtlayinca oluyor bide adete yakin dönem yine oluyor belki bu ya gebelikten yada adetten dolayidir ama hangisi bence bunu doktorlar bile simdi bu kadar erken söyliyemez. Yanliz bu sefer öyle bi sikayetim yok :uhm:
hmm şimdi sende batmalar yok ha..bak ben geçen sefer ne zaman hamile kaldım,bir topikte okudum,sabah kalkar kakmaz,yatakta uzan,once sağ elini,sağ tarafta yane yumurtalık üstünde bastır,sonra sol tarafta,eğer pıt pıt kalbi atar gibi yoksa bebiş var demek,eğer atıyorsa yok...ben geçen sefer denedim pıt pıt yoktu,geçen ay yaptım sanki kalbim ordaymış gibi atıyordu,bu sabah yaptım ama çok hafif hissetim..dene bi bakem sende nasıl bişey kaydirigubbakcemile3
bak bunu da buldum,denemek lazım
arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin