Gebelik testi kullananlar buraya

Eee karsindada akrep var kafaya koydummu bende beceririm hehe.. Daha adetime 4 gün var o yüzden bu test insallah hergün böyle devam eder, Yoksa kafayi tiyiracam :jeyyar:

İnşallah canım inşallah :Saruboceq: Şu 4 gün şu şekilde geçse de hamilelik testinde de pozitifi görüp zil takıp oynasak ne güzel olacak :sm_cool::teytey:

üzülme canikom,burda yaz,bak biz burdayız zemuszemus,ne kadar geri kafalı olsamda kaydirigubbakcemile3 bildiklerimi yazarım sana canım

way way way,utandırma beni kız...eee ne yaptın,belirtilerin nasıl,devam edıyor mu

sen bu topigin altin üyesisin, her 10 mesajda bonus kazaniyorsun benden -tatlicadiarzu- profilime su yaptigim yumurta testlerini ekledim baksana bi :) bu arada belirtiler hala var ama siddetli degil, yanliz idrarim coook pis kokmaya basladi acaba öylemi kokuyor hamile olanlar bilmiyorum daha önce koklamadigim icin sırnaşık şey

evet cnm gördüm testleri,çift çizgi zemuszemus ,evet cnm hamilelikte okudum bir yerde idrar rengi ve kokusu değişıyor,kokusu da keskin oluyor,ama ben ilk hamileliğimden farketmedim bunu yane çiş yaptım zaman rahimde bir ağrı vardı sanki üşütmüştüm oyledır bende...ve belirtiler yoktu ne mide bulantısı ne başka bişey,sadece çok yemek istıyodum,tazmanya gibi olmuştum kaydirigubbakcemile3,bende bi test yapim bakalım çikacakmı bişeyler,iğneden 8 gün geçti bakalım

Sorma acaip igrens ve keskin bir koku, hatta tuvaletin ici koktu sandim yemin ederim 2 saat önce icini iyice ovaladim temizledim. Simdide bulasik yikarken ayni koku yine burnuma geldi, allah allah bu koku yakinda bütün evi saracak yada benim burnumda bir tuhaflik var :kedi:

Ha bak bide ne diyecem simdi 20mlu test yaptim, ikinci cizgi cikti ama pembe degil gri. Yeri belli bayagi 2.ci cizgi cizilmis ama renk yok iste :uhm: belki hala idrara tam gecmemistir HCG. Seninki nasil cikti?

Dur kiz ne oluyor etkisi gitmis iste buna sevinmen lazimdi simdi bide cift ciksaydi sahte olacakti, artik bundan sonrasi önemli insallah tutunmustur ama adetine daha var. Bak benimkide idrarda cikmiyor demek hala HCG idrara gecmemis. Banada 4 gün kaldi, olursa olur olmazsada hayirlisi diyelim nasip kismet. Alismamiz lazimdi gerci ama her ay bir umut iste. Aslinda dantel örmesini biliyorsan neden yapmiyorsun zamanin ne güzel gecer kafa dagitirsin, ben dantelden falan anlamam ancak bol bol calisirim. O sayfadakileri senmi yaptin?

Ebruuuu bu idrar cooook pis kokuyor, agir ve keskin hayatimda böyle koku duymadim, ya buda belirti olurmu esimde simdi acaba baska birsey olur diye korkmaya basladi.

evet cnm doğru dıyorsun,etkisi geçmiş,şimdi sıra beklemekte,daha çok var adetime...dantel bilıyorum cnm..yapıyorum şimdi mutfak peçeteleri yapmaya başladım,nette güzel bir model buldum...onları ben yaptım cnm,onlarda nette gördüm pc kaydetim,sonra tlf.yukledim gittim A4 formatında yazıcidan çikartım..boyle pc başında otura otura canım çikacak

Ebruuuu bu idrar cooook pis kokuyor, agir ve keskin hayatimda böyle koku duymadim, ya buda belirti olurmu esimde simdi acaba baska birsey olur diye korkmaya basladi.

kokar cnm,alışman lazım :bbo: hatta burda bir topikte okudum,bir kız belirtileri yazmış ve özelikle idrardan anlamış,çok pis kokuyordu ve rengi koyuydu

Canim cok creativ´sin yapanlara imreniyorum ama yapmadigimada seviniyorum benim gözüm öyle seylere gelmez, migren var fazla dikkat isteyen seylere girdigim zaman gözlerim agriyor. Masallah cok güzel yapmissin eline saglik canikom. Evladina ceyiz biriktiriyorsun ne güzel valla, ben bu gidisle satin alacam belki senden alirim :sm_cool:

kokar cnm,alışman lazım :bbo: hatta burda bir topikte okudum,bir kız belirtileri yazmış ve özelikle idrardan anlamış,çok pis kokuyordu ve rengi koyuydu

yani insallah öncelikle hamileyimdir ama bu koku ilk defa var bende. Cok igrenc hemencik tuvaleti kapliyor sanki ilac icmisim gibi pis pis kokuyoo.. Yeterki hamis olayimda bunada katlanirim.

kaydirigubbakcemile3 kendime yapıyorum cnm,eşimin yengeleini beni parmakla göstermesınler diye yapıyorum,demesın bak yabanci hiç bişey bilmez,yapamaz..aslında mejburen örendim,ve hoşuma gitmeye başladı.eşimin ablaları sevıyor beni ama yengelerim klava: aman ha,benden uzak allaha yakın

yani insallah öncelikle hamileyimdir ama bu koku ilk defa var bende. Cok igrenc hemencik tuvaleti kapliyor sanki ilac icmisim gibi pis pis kokuyoo.. Yeterki hamis olayimda bunada katlanirim.

vallah katlanacaksın,bişey olmaz koksun ne olmuş,sende fıs fıs sık banyoda kokmasın kaydirigubbakcemile3 koksunda senin bebeğin olsun zemuszemus

selamlaar bugun giremedim amma yazmissiniz canim:))) valla acikcasi rahim filmini ben istemedim cunku agri falan oluyomus sanirim...dr istemedi henuz hormon testi falan ama cumartesi konusucam...gerci su da var ki ben de biran evvel ogrenmek istiyorum ne varsa.. rahim filminde sadece tuplerin durumunu gorebiliyomus ama laparoskopiyle ne var ne yok goruyomus..yani aslinda bu benim secimim...bilmiyorum yaaaa sikildim valla artik...yani durumum umitsizse biliyim direk tup bebek falan geceriz... optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…